Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 problem yok ama şu an ayrılsam işten görüşecegimi sanmıyorum gereksiz bi samimiyet yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bok gibiler. sürekli müdür ve yönetici ile tartışma halindeyim. geçen uyarıldım. sanırım 1 aya kalmaz istifa ederim onlar şutlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Dragonfire said: Tam vucut atmiyorum ban gelir, siteye yuk biner. kolombiyalı keyif verici madde taciri olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 benim ya da onun bana iş paslayacağı bir konum varsa her türlü arkadaştan net nefret edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 pascalnouman said: Dragonfire said: Tam vucut atmiyorum ban gelir, siteye yuk biner. kolombiyalı keyif verici madde taciri olm bu Keyif verici doğru, hemde çok =) Hastasıyız kendisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 onun suratına nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 hayır kadınlardan soğudum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Is arkadasi cok garip birsey. Samimi olursun arkadan vurur bir gun bi bakmissin mudure seni sikayet eder. Oyle kaypak adamlar vardir ama bazisi vardir gercekten is disinda da gorusebilirsin. Bunun icin o adamlar belli eder kendini sadece bazi insanlara mesafeyi bilmek lazim bunun karakterinden bi bok olmaz dedigim hangi insana yaklasmissam zararli ben ciktim, o sebepten artik kimseyle fazla laubali olmuyorum, kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ben çözümü dışarıda görüşmemekte buldum. Dışarıda hiç bir şekilde görüşmeyince, iş sırasında fazla salça olamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 biz haftasonları orgy yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Daesu said: problem yok ama şu an ayrılsam işten görüşecegimi sanmıyorum gereksiz bi samimiyet yok ortada. senin burnun cok havalarda sanki. Kimsin sen ha kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kermit said: kalabalık bi yerde çalışıyodum önceden kızlı karılı erkekli karı girince işin içine herşey boka sarar. arkada kuyu kazmalar ayağını kaydırmalar. şimdi 20 kişinin yaptığı işi 4 kişinin yaptığı bi yazılım lşirketine girdim adamlar canavar gibi. karıda yok zaten. büyük işler yapıyolar. he desen he anlıyolar ho değil. bişi sorunca artislenmiyolar yeni olduğum için. erkek önemli iş yerinde karı olmamalı çok fazla. 1 tane 2 tane olmalı 3. olunca sıkıntı şu azıcık eli yüzü düzgün 1 tane karı olsun, eğer parmağında yüzük yoksa komple gg o ofis. dünyanın en azgın milletiyiz demicem neler neler çıkıyor sene 2014 dasfsfg ama açık ara dünyanın en abaza milletiyiz. bizde öyle değil uygarlık fuck yeah diyecek olanlar klasik 5 kişilik bir proje ekibine azıcık gideri olan bir tane kız alsınlar en uygar adamlarla. ABI ERKEK ARKADAŞINI BIRAKIRSA BENİM BURDA OLDUĞUMU HİSSETTİRMEM LAZIM, EKMEK ÇIKACAK BEKLE SEN quote'unu duyunca alıntılayın beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 İş yerimdeki arkadaşlarımı sevmeye veya sevmemeye fırsat bulamıyorum iş yoğunluğundan. Hatta ismini bile tam öğrenemediğim adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 abazalık konusunda hiç bir millet elimize su dökemez. Direk failiz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Seele said: Daesu said: problem yok ama şu an ayrılsam işten görüşecegimi sanmıyorum gereksiz bi samimiyet yok ortada. senin burnun cok havalarda sanki. Kimsin sen ha kimsin? http://www.quickmeme.com/img/80/809a2cc1267418569a846f5611bd54338cd569f7524cd8d61450d18165515621.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar