Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş arkadaşlarınızı seviyor musunuz?

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Is arkadasi cok garip birsey. Samimi olursun arkadan vurur bir gun bi bakmissin mudure seni sikayet eder. Oyle kaypak adamlar vardir ama bazisi vardir gercekten is disinda da gorusebilirsin. Bunun icin o adamlar belli eder kendini sadece bazi insanlara mesafeyi bilmek lazim bunun karakterinden bi bok olmaz dedigim hangi insana yaklasmissam zararli ben ciktim, o sebepten artik kimseyle fazla laubali olmuyorum, kafam rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

kalabalık bi yerde çalışıyodum önceden
kızlı karılı erkekli
karı girince işin içine herşey boka sarar. arkada kuyu kazmalar ayağını kaydırmalar.
şimdi 20 kişinin yaptığı işi 4 kişinin yaptığı bi yazılım lşirketine girdim
adamlar canavar gibi. karıda yok zaten. büyük işler yapıyolar. he desen he anlıyolar ho değil. bişi sorunca artislenmiyolar yeni olduğum için.
erkek önemli iş yerinde
karı olmamalı çok fazla. 1 tane 2 tane olmalı 3. olunca sıkıntı

şu

azıcık eli yüzü düzgün 1 tane karı olsun, eğer parmağında yüzük yoksa komple gg o ofis.

dünyanın en azgın milletiyiz demicem neler neler çıkıyor sene 2014 dasfsfg ama açık ara dünyanın en abaza milletiyiz.

bizde öyle değil uygarlık fuck yeah diyecek olanlar klasik 5 kişilik bir proje ekibine azıcık gideri olan bir tane kız alsınlar en uygar adamlarla. ABI ERKEK ARKADAŞINI BIRAKIRSA BENİM BURDA OLDUĞUMU HİSSETTİRMEM LAZIM, EKMEK ÇIKACAK BEKLE SEN quote'unu duyunca alıntılayın beni :p
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Daesu said:

problem yok ama şu an ayrılsam işten görüşecegimi sanmıyorum gereksiz bi samimiyet yok ortada.

senin burnun cok havalarda sanki. Kimsin sen ha kimsin?

http://www.quickmeme.com/img/80/809a2cc1267418569a846f5611bd54338cd569f7524cd8d61450d18165515621.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...