Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

Odeon said:

kartlar bazen ustuste geliyor secemiyosun istedigini nasil cozcez bunu

kartı uzağa bırakıp hop tutabiliyosun digerini

baksana neler yapiyorum videoda sdhsdh
Mesaj tarihi:
Benmi bu oyunu yanlış yorumluyorum, yoksa şans faktörü çok mu ön planda?

niyetleniyorum, biraz video izliyorum. ilk 5-6 turnde biten oyunları görünce hevesim geçiyor. Neyini yanlış anlıyorum?
Mesaj tarihi:
Tavla oynamak gibi işte, elbette karşında paçalarından bal damlayan biri geldi mi neye uğradığını anlamadan kaybetmen olası. Ama 100-200 oyun atmışsan toplamda, şans ile kazandıkların ve kaybettiklerin biribine hemen hemen denk oluyor.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

Benmi bu oyunu yanlış yorumluyorum, yoksa şans faktörü çok mu ön planda?

niyetleniyorum, biraz video izliyorum. ilk 5-6 turnde biten oyunları görünce hevesim geçiyor. Neyini yanlış anlıyorum?

hemde çoook yüksek .o yüzden fazla sallanıyak bir yanı yok, takmayacaksın kafana.
Mesaj tarihi:
Dust devil şu oyundaki en underrated kart lan. Gafil avlamak deyiminin zirvesi. Her 3. 4. turndeki ragequit ayrı ayrı birer küçük mutluluk sgsdgfg.
Mesaj tarihi:
Yok oyle birsey %30 sans yalan bence. Hero secmek sans , kart secmek sans ki orantiyi iyi kursan bile (kartlar ne olursa olsun) yine de sacma sapan pick secenekleri geliyor. Yuksek manali seyler almak istemiyorsun Zike zike almak zorunda kaliyosun ya da tem tersi. Tam bir sans oyunu

Ben arena icin konusuyorum.
Mesaj tarihi:
o da kartların gelişi ile alakalı. şans sonuçta. elinde o kartlar olmasa o dandik deckle o maçı alamazsın.

eline kart gelmesi tamamen şans, o kartları değerlendirmek senin yeteneğinle alakalı. elindeki aynı kartlarla biri oynayamazken diğeri süpürebilir.
Mesaj tarihi:
ranked maçlarda da rank 10'a kadar düşe kalka gelebilirsin de sonrasında legendary destekli olman gerek biraz. ben rogue deckimle bi rank 5 olmuştum. sonra kartlar nerflendi hunter patladı falan yine eski hale döndü.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...