Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win XP Service Pack 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir süredir internette dolanan SP2 sonunda microsoft un sitesinde kendine yer buldu.. home ya da pro. edition için aynı dosya kullanılıyor.. Daha yeni olduğu için bir süre beklemek yararlı olabilir; ancak ilk izlenimlere göre baya kararlı çalışıyormuş, performansı artırdığı da söyleniyor..

Windows XP SP 2 nin İngilizce sürümünü yüklemek için tıklayın >>>[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
yükleyelim de patlayalım madem, directx 9.0c'yi de yükleyeyim hatta tam olsun. patlarsam toptan patlayam..

ekleme: oha 266 mb ne bu be? yeni bir işletim sistemi mi lol[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.

[Bu mesaj Sam tarafından 10 Ağustos 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heHe.. :))

sizi beta tester olarak seçtik efendim.. beğendiniz mi?
eula: patlarsa elinizde, sizi tanımıyoruz..[signature][hline]sadece ölüm ...
Mesaj tarihi:
dc hublarında haldır haldır mesaj yağıyo operatorler tarafından sp2 kurmayın, pain in the ass'dir .. patlarsınız özellikle p2p lerde diye.. ne derece dorudur bilemem .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 10 Ağustos 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
dc hublarında haldır haldır mesaj yağıyo operatorler tarafından sp2 kurmayın, pain in the ass'dir .. patlarsınız özellikle p2p lerde diye.. ne derece dorudur bilemem .)

hmm.. bi bakalım.[signature][hline]sadece ölüm ...
Mesaj tarihi:
Şahsen denemeyin derim daha test sürümü gibi bişi. Birkaç kişide sorun çıkartmıştı yanlış hatırlamıyorsam...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
kurdum, bir zararını görmedim. directx 9.0c de beraberinde yükleniyor sanırım. dikkatimi çeken güzel bir özelliği explorer'a pop-up blocker'ın gömülmüş olması, çat çut kapıyor pop-up'ları.. süper..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
ulam adamlar laptopa türkçe kurmuş, SP2'nin türkçesi ne zaman çıkar kim bilir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ben sp2 entegre edilmis windows xp nin yeni versiyonunu kurdum dün ve acikcasi benim hosuma gitti, özellikle su security center denen sey...Firewall un gelistrilmis olmasida hos, artik manual olarak port ayarlanaminaza gerek kalmiyor, diger firewall programlari gibi oda block, unblock vs vs gibi sorular soruyor baglanti sirasinda, bunun disinda sanki biraz daha hizli ama ne desem yalan olur, sifirdan kuruldugunda windows hizli calisiyor, bi süre beklemek lazim performans hakkinda konusmadan önce...Bu arada p2p ile hic sorun cikarmiyor gece günüdüz p2p programim acik zaten ve bi sorun yok, korkunuz olmasin...Benim hosuma gitti baya[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mesaj tarihi:
evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun.

hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yasak olduğunun farkındayım ama merak ettim orjinal winxp cd key generator la mı kurulumu yapıosunuz yoksa sp2 yüklemek için de özel crackli cd key çıkardılar mı hemen?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
benimki orijinal bilmiyorum o işleri..

ben de p2p programlarında bir sorun yaşamadım, oyunlar çalışıyor, programlar çalışıyor, bir aksaklık yok ortada. kurarken herşeyi yedekliyor gerçi, herhalde eski haline dönülebilir. yine de kuracak olanlar restore point yaratsın yüklemden önce ne olur ne olmaz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 11 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki:
evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun.

hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama

IE sux abi, ne kadar düzeltmeye calissalarda yeni fonksiyonlar eklemek icin kendilerini yirtsalarda hikaye, ben Opera kullaniyorum browser olarak ve cok memnunum, bi kez zaten taskbarda bisürü app acilmiyo, bütün sayfalari operanin icinde aciyorum, yer tasarrufu var, üstüne üstlük cok hizli javasida var flashida var herseyi var üstüne görsel yönden harika (sonsuz skin yükleyebiliyosun) vs vs saymakla biticek gibi degil direk opera kurdum zaten, popup killer la olcak is degil IE yi yüceltmek :) onlarin daha cok kasmalari lazim

iste browser olayi budur (tiklayin):

[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...

[Bu mesaj Vampire tarafından 11 Ağustos 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heHehh... opera ie ye karşı he? :)) opera baya hafif bir tarayıcı ie ye göre, hata da pek vermiyor; ama beni de sitelerin üstte sıralanması uyuz ediyor, ben ie de standart tuşları bile kullanmıyorum kaldırıyorum onları çoğunlukla...

bu arada !, SP2 entegre edilmiş yeni bir boot edilebilir CD yaratmak için <|>>>[signature][hline]sadece ölüm ...
Mesaj tarihi:
Ben sadece uyarayım dedim. İnternette bir sorunumu araştırırken sp2 hakkında yorumları okumuştumda hatta birkaç sorunun kaynağı oydu ^^. Yanlış bilgilendirdiysem affola :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
Vampire eskiden bi ara ben de opera kullanıyodum, sen burda yazınca yine yükledim kullanmaya başladım ama bikaç sorun var

mesela şu mesaj atarken solda çıkan, kullandığımız kodları kullanamıyorum, alt+s ile mesaj yollama işi de çalışmıyor, bi de yukarıdaki en üstteki yazılar (ana sayfa, paticik.com forumları, uotr sözlük vs) çirkin bir şekilde büyük harf çıkıyor, herhangi bir şekilde font ayarı yapsam da halledemedim onu

ne yapmak lazımdır?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...