odchu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bir süredir internette dolanan SP2 sonunda microsoft un sitesinde kendine yer buldu.. home ya da pro. edition için aynı dosya kullanılıyor.. Daha yeni olduğu için bir süre beklemek yararlı olabilir; ancak ilk izlenimlere göre baya kararlı çalışıyormuş, performansı artırdığı da söyleniyor.. Windows XP SP 2 nin İngilizce sürümünü yüklemek için tıklayın >>>[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yükleyelim de patlayalım madem, directx 9.0c'yi de yükleyeyim hatta tam olsun. patlarsam toptan patlayam.. ekleme: oha 266 mb ne bu be? yeni bir işletim sistemi mi lol[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 10 Ağustos 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] odchu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 heHe.. :)) sizi beta tester olarak seçtik efendim.. beğendiniz mi? eula: patlarsa elinizde, sizi tanımıyoruz..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bende yüklü çok güzel çalışıyor :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] neter Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bişi diecem bunun 266MB olma sebebi sanırım SP1 i de kapsaması, sadece SP2 olan bir link yok mu ben kafadan onu indiriim ? Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eet ya.200 mb diyince ne oluyoruz winxp yenidenmi indiriyoruz seyettim bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 dc hublarında haldır haldır mesaj yağıyo operatorler tarafından sp2 kurmayın, pain in the ass'dir .. patlarsınız özellikle p2p lerde diye.. ne derece dorudur bilemem .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kopya ile kurulmuyo dimi bunlar?[signature][hline][email protected] | 6254196 ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kurulmuyo[signature][hline] odchu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: bLaQ, 10 Ağustos 2004 22:28 tarihinde demiş ki: dc hublarında haldır haldır mesaj yağıyo operatorler tarafından sp2 kurmayın, pain in the ass'dir .. patlarsınız özellikle p2p lerde diye.. ne derece dorudur bilemem .) hmm.. bi bakalım.[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Şahsen denemeyin derim daha test sürümü gibi bişi. Birkaç kişide sorun çıkartmıştı yanlış hatırlamıyorsam...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Kullanıyorum tek bir sorun yok.Acayip tatlı :)[signature][hline]My Honour is My Life Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kurdum, bir zararını görmedim. directx 9.0c de beraberinde yükleniyor sanırım. dikkatimi çeken güzel bir özelliği explorer'a pop-up blocker'ın gömülmüş olması, çat çut kapıyor pop-up'ları.. süper..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 orijinal fintoze lazim degilmi bunun icin?[signature][hline]Ranger(Excalibur) Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 betasını yüklemiştim bi dergi vermişti gayet iyiydi. şimdi dün akşam windows update kendi kendine yükledi ana versiyonu. BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ulam adamlar laptopa türkçe kurmuş, SP2'nin türkçesi ne zaman çıkar kim bilir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche odchu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 eylül 20 sine doğru..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben sp2 entegre edilmis windows xp nin yeni versiyonunu kurdum dün ve acikcasi benim hosuma gitti, özellikle su security center denen sey...Firewall un gelistrilmis olmasida hos, artik manual olarak port ayarlanaminaza gerek kalmiyor, diger firewall programlari gibi oda block, unblock vs vs gibi sorular soruyor baglanti sirasinda, bunun disinda sanki biraz daha hizli ama ne desem yalan olur, sifirdan kuruldugunda windows hizli calisiyor, bi süre beklemek lazim performans hakkinda konusmadan önce...Bu arada p2p ile hic sorun cikarmiyor gece günüdüz p2p programim acik zaten ve bi sorun yok, korkunuz olmasin...Benim hosuma gitti baya[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun. hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama[signature][hline] MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yasak olduğunun farkındayım ama merak ettim orjinal winxp cd key generator la mı kurulumu yapıosunuz yoksa sp2 yüklemek için de özel crackli cd key çıkardılar mı hemen?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 benimki orijinal bilmiyorum o işleri.. ben de p2p programlarında bir sorun yaşamadım, oyunlar çalışıyor, programlar çalışıyor, bir aksaklık yok ortada. kurarken herşeyi yedekliyor gerçi, herhalde eski haline dönülebilir. yine de kuracak olanlar restore point yaratsın yüklemden önce ne olur ne olmaz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Infeqted, 11 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun. hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama IE sux abi, ne kadar düzeltmeye calissalarda yeni fonksiyonlar eklemek icin kendilerini yirtsalarda hikaye, ben Opera kullaniyorum browser olarak ve cok memnunum, bi kez zaten taskbarda bisürü app acilmiyo, bütün sayfalari operanin icinde aciyorum, yer tasarrufu var, üstüne üstlük cok hizli javasida var flashida var herseyi var üstüne görsel yönden harika (sonsuz skin yükleyebiliyosun) vs vs saymakla biticek gibi degil direk opera kurdum zaten, popup killer la olcak is degil IE yi yüceltmek :) onlarin daha cok kasmalari lazim iste browser olayi budur (tiklayin): [signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...[Bu mesaj Vampire tarafından 11 Ağustos 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] odchu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 heHehh... opera ie ye karşı he? :)) opera baya hafif bir tarayıcı ie ye göre, hata da pek vermiyor; ama beni de sitelerin üstte sıralanması uyuz ediyor, ben ie de standart tuşları bile kullanmıyorum kaldırıyorum onları çoğunlukla... bu arada !, SP2 entegre edilmiş yeni bir boot edilebilir CD yaratmak için <|>>>[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Sage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ben sadece uyarayım dedim. İnternette bir sorunumu araştırırken sp2 hakkında yorumları okumuştumda hatta birkaç sorunun kaynağı oydu ^^. Yanlış bilgilendirdiysem affola :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Vampire eskiden bi ara ben de opera kullanıyodum, sen burda yazınca yine yükledim kullanmaya başladım ama bikaç sorun var mesela şu mesaj atarken solda çıkan, kullandığımız kodları kullanamıyorum, alt+s ile mesaj yollama işi de çalışmıyor, bi de yukarıdaki en üstteki yazılar (ana sayfa, paticik.com forumları, uotr sözlük vs) çirkin bir şekilde büyük harf çıkıyor, herhangi bir şekilde font ayarı yapsam da halledemedim onu ne yapmak lazımdır?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/742847-win-xp-service-pack-2/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Win XP Service Pack 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 heHe.. :)) sizi beta tester olarak seçtik efendim.. beğendiniz mi? eula: patlarsa elinizde, sizi tanımıyoruz..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bende yüklü çok güzel çalışıyor :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
neter Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bişi diecem bunun 266MB olma sebebi sanırım SP1 i de kapsaması, sadece SP2 olan bir link yok mu ben kafadan onu indiriim ?
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eet ya.200 mb diyince ne oluyoruz winxp yenidenmi indiriyoruz seyettim
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 dc hublarında haldır haldır mesaj yağıyo operatorler tarafından sp2 kurmayın, pain in the ass'dir .. patlarsınız özellikle p2p lerde diye.. ne derece dorudur bilemem .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kopya ile kurulmuyo dimi bunlar?[signature][hline][email protected] | 6254196
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: bLaQ, 10 Ağustos 2004 22:28 tarihinde demiş ki: dc hublarında haldır haldır mesaj yağıyo operatorler tarafından sp2 kurmayın, pain in the ass'dir .. patlarsınız özellikle p2p lerde diye.. ne derece dorudur bilemem .) hmm.. bi bakalım.[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Şahsen denemeyin derim daha test sürümü gibi bişi. Birkaç kişide sorun çıkartmıştı yanlış hatırlamıyorsam...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Kullanıyorum tek bir sorun yok.Acayip tatlı :)[signature][hline]My Honour is My Life
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kurdum, bir zararını görmedim. directx 9.0c de beraberinde yükleniyor sanırım. dikkatimi çeken güzel bir özelliği explorer'a pop-up blocker'ın gömülmüş olması, çat çut kapıyor pop-up'ları.. süper..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 orijinal fintoze lazim degilmi bunun icin?[signature][hline]Ranger(Excalibur) Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 betasını yüklemiştim bi dergi vermişti gayet iyiydi. şimdi dün akşam windows update kendi kendine yükledi ana versiyonu. BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ulam adamlar laptopa türkçe kurmuş, SP2'nin türkçesi ne zaman çıkar kim bilir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche odchu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 eylül 20 sine doğru..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben sp2 entegre edilmis windows xp nin yeni versiyonunu kurdum dün ve acikcasi benim hosuma gitti, özellikle su security center denen sey...Firewall un gelistrilmis olmasida hos, artik manual olarak port ayarlanaminaza gerek kalmiyor, diger firewall programlari gibi oda block, unblock vs vs gibi sorular soruyor baglanti sirasinda, bunun disinda sanki biraz daha hizli ama ne desem yalan olur, sifirdan kuruldugunda windows hizli calisiyor, bi süre beklemek lazim performans hakkinda konusmadan önce...Bu arada p2p ile hic sorun cikarmiyor gece günüdüz p2p programim acik zaten ve bi sorun yok, korkunuz olmasin...Benim hosuma gitti baya[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun. hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama[signature][hline] MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yasak olduğunun farkındayım ama merak ettim orjinal winxp cd key generator la mı kurulumu yapıosunuz yoksa sp2 yüklemek için de özel crackli cd key çıkardılar mı hemen?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 benimki orijinal bilmiyorum o işleri.. ben de p2p programlarında bir sorun yaşamadım, oyunlar çalışıyor, programlar çalışıyor, bir aksaklık yok ortada. kurarken herşeyi yedekliyor gerçi, herhalde eski haline dönülebilir. yine de kuracak olanlar restore point yaratsın yüklemden önce ne olur ne olmaz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Infeqted, 11 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun. hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama IE sux abi, ne kadar düzeltmeye calissalarda yeni fonksiyonlar eklemek icin kendilerini yirtsalarda hikaye, ben Opera kullaniyorum browser olarak ve cok memnunum, bi kez zaten taskbarda bisürü app acilmiyo, bütün sayfalari operanin icinde aciyorum, yer tasarrufu var, üstüne üstlük cok hizli javasida var flashida var herseyi var üstüne görsel yönden harika (sonsuz skin yükleyebiliyosun) vs vs saymakla biticek gibi degil direk opera kurdum zaten, popup killer la olcak is degil IE yi yüceltmek :) onlarin daha cok kasmalari lazim iste browser olayi budur (tiklayin): [signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...[Bu mesaj Vampire tarafından 11 Ağustos 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] odchu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 heHehh... opera ie ye karşı he? :)) opera baya hafif bir tarayıcı ie ye göre, hata da pek vermiyor; ama beni de sitelerin üstte sıralanması uyuz ediyor, ben ie de standart tuşları bile kullanmıyorum kaldırıyorum onları çoğunlukla... bu arada !, SP2 entegre edilmiş yeni bir boot edilebilir CD yaratmak için <|>>>[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Sage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ben sadece uyarayım dedim. İnternette bir sorunumu araştırırken sp2 hakkında yorumları okumuştumda hatta birkaç sorunun kaynağı oydu ^^. Yanlış bilgilendirdiysem affola :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Vampire eskiden bi ara ben de opera kullanıyodum, sen burda yazınca yine yükledim kullanmaya başladım ama bikaç sorun var mesela şu mesaj atarken solda çıkan, kullandığımız kodları kullanamıyorum, alt+s ile mesaj yollama işi de çalışmıyor, bi de yukarıdaki en üstteki yazılar (ana sayfa, paticik.com forumları, uotr sözlük vs) çirkin bir şekilde büyük harf çıkıyor, herhangi bir şekilde font ayarı yapsam da halledemedim onu ne yapmak lazımdır?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/742847-win-xp-service-pack-2/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Win XP Service Pack 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 orijinal fintoze lazim degilmi bunun icin?[signature][hline]Ranger(Excalibur)
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 betasını yüklemiştim bi dergi vermişti gayet iyiydi. şimdi dün akşam windows update kendi kendine yükledi ana versiyonu.
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ulam adamlar laptopa türkçe kurmuş, SP2'nin türkçesi ne zaman çıkar kim bilir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 eylül 20 sine doğru..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben sp2 entegre edilmis windows xp nin yeni versiyonunu kurdum dün ve acikcasi benim hosuma gitti, özellikle su security center denen sey...Firewall un gelistrilmis olmasida hos, artik manual olarak port ayarlanaminaza gerek kalmiyor, diger firewall programlari gibi oda block, unblock vs vs gibi sorular soruyor baglanti sirasinda, bunun disinda sanki biraz daha hizli ama ne desem yalan olur, sifirdan kuruldugunda windows hizli calisiyor, bi süre beklemek lazim performans hakkinda konusmadan önce...Bu arada p2p ile hic sorun cikarmiyor gece günüdüz p2p programim acik zaten ve bi sorun yok, korkunuz olmasin...Benim hosuma gitti baya[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun. hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama[signature][hline]
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yasak olduğunun farkındayım ama merak ettim orjinal winxp cd key generator la mı kurulumu yapıosunuz yoksa sp2 yüklemek için de özel crackli cd key çıkardılar mı hemen?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 benimki orijinal bilmiyorum o işleri.. ben de p2p programlarında bir sorun yaşamadım, oyunlar çalışıyor, programlar çalışıyor, bir aksaklık yok ortada. kurarken herşeyi yedekliyor gerçi, herhalde eski haline dönülebilir. yine de kuracak olanlar restore point yaratsın yüklemden önce ne olur ne olmaz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Infeqted, 11 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun. hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama IE sux abi, ne kadar düzeltmeye calissalarda yeni fonksiyonlar eklemek icin kendilerini yirtsalarda hikaye, ben Opera kullaniyorum browser olarak ve cok memnunum, bi kez zaten taskbarda bisürü app acilmiyo, bütün sayfalari operanin icinde aciyorum, yer tasarrufu var, üstüne üstlük cok hizli javasida var flashida var herseyi var üstüne görsel yönden harika (sonsuz skin yükleyebiliyosun) vs vs saymakla biticek gibi degil direk opera kurdum zaten, popup killer la olcak is degil IE yi yüceltmek :) onlarin daha cok kasmalari lazim iste browser olayi budur (tiklayin): [signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...[Bu mesaj Vampire tarafından 11 Ağustos 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] odchu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 heHehh... opera ie ye karşı he? :)) opera baya hafif bir tarayıcı ie ye göre, hata da pek vermiyor; ama beni de sitelerin üstte sıralanması uyuz ediyor, ben ie de standart tuşları bile kullanmıyorum kaldırıyorum onları çoğunlukla... bu arada !, SP2 entegre edilmiş yeni bir boot edilebilir CD yaratmak için <|>>>[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Sage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ben sadece uyarayım dedim. İnternette bir sorunumu araştırırken sp2 hakkında yorumları okumuştumda hatta birkaç sorunun kaynağı oydu ^^. Yanlış bilgilendirdiysem affola :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Vampire eskiden bi ara ben de opera kullanıyodum, sen burda yazınca yine yükledim kullanmaya başladım ama bikaç sorun var mesela şu mesaj atarken solda çıkan, kullandığımız kodları kullanamıyorum, alt+s ile mesaj yollama işi de çalışmıyor, bi de yukarıdaki en üstteki yazılar (ana sayfa, paticik.com forumları, uotr sözlük vs) çirkin bir şekilde büyük harf çıkıyor, herhangi bir şekilde font ayarı yapsam da halledemedim onu ne yapmak lazımdır?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/742847-win-xp-service-pack-2/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Win XP Service Pack 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Infeqted, 11 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun. hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama IE sux abi, ne kadar düzeltmeye calissalarda yeni fonksiyonlar eklemek icin kendilerini yirtsalarda hikaye, ben Opera kullaniyorum browser olarak ve cok memnunum, bi kez zaten taskbarda bisürü app acilmiyo, bütün sayfalari operanin icinde aciyorum, yer tasarrufu var, üstüne üstlük cok hizli javasida var flashida var herseyi var üstüne görsel yönden harika (sonsuz skin yükleyebiliyosun) vs vs saymakla biticek gibi degil direk opera kurdum zaten, popup killer la olcak is degil IE yi yüceltmek :) onlarin daha cok kasmalari lazim iste browser olayi budur (tiklayin): [signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...[Bu mesaj Vampire tarafından 11 Ağustos 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 heHehh... opera ie ye karşı he? :)) opera baya hafif bir tarayıcı ie ye göre, hata da pek vermiyor; ama beni de sitelerin üstte sıralanması uyuz ediyor, ben ie de standart tuşları bile kullanmıyorum kaldırıyorum onları çoğunlukla... bu arada !, SP2 entegre edilmiş yeni bir boot edilebilir CD yaratmak için <|>>>[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ben sadece uyarayım dedim. İnternette bir sorunumu araştırırken sp2 hakkında yorumları okumuştumda hatta birkaç sorunun kaynağı oydu ^^. Yanlış bilgilendirdiysem affola :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Vampire eskiden bi ara ben de opera kullanıyodum, sen burda yazınca yine yükledim kullanmaya başladım ama bikaç sorun var mesela şu mesaj atarken solda çıkan, kullandığımız kodları kullanamıyorum, alt+s ile mesaj yollama işi de çalışmıyor, bi de yukarıdaki en üstteki yazılar (ana sayfa, paticik.com forumları, uotr sözlük vs) çirkin bir şekilde büyük harf çıkıyor, herhangi bir şekilde font ayarı yapsam da halledemedim onu ne yapmak lazımdır?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar