Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icimi dokmem lazim

Deacon

Öne çıkan mesajlar

Şurada söylenenlerin bazılarından 2 kat beteri başıma geldi (Deno dışında), hani ortak noktaları ve mental olarak uyuşmanın doruğunda olmayı geçtim, ortak arkadaşımız olan çoğu insan "abi tam kadınını bulmuşsun lan" diyordu bana, daha başlayamadan bitti, ağır atar döndü, pek de açık kapı bırakmayacak şekilde sonuçlandırdım. Sonrasında milletin arasında adı "karpuza kavuna yan gözle bakan, ultimate başarısız yavşak"a çıkmış kerizin tekine gittiğini farkedince vaktime ve sinirlerime bu kadar yazık etmeme üzüldüm biraz, geçti gitti. Eski vurdumduymaz/gavat/duygusuz roleplayi yapan halime geri döndüm, öylesi daha makbul oluyormuş farkettiğim kadarıyla. Belki yine şansım yaver giderse tekrar öbür türlüsünü denerim de, hakikaten depresyona girmenin, kendini üzmenin gram manası yok. Olursa olur, olmazsa olmaz, yukardan selam vererek allah inse bile bu kadar kendini bağlamanın gereği yok kesinlikle.

Depresyona girecek olsa Deno girerdi zaten herkesten önce, ama KAPI gibi MIH gibi adam. Dediği "ortak yön hede hödö" meselesi de çok doğru adamın, biz kimi açıdan copypasta gibiydik bahsettiğim hanımkızımız ile, uzun uzun detaylarıyla anlattığım arkadaşlarım "vay ak lan kıza bak" falan derdi, iki türlüsünde de güzel bir ilişki olabileceğinin (veya ilişkiye başlanılabileceğinin) garantisi kesinlikle yok.

Kendinize yazık etmeyin abi yıpranarak, valla diyorum. Ulan bi de geçen Ahmet'e gelmişsin haberim vardı da müsait olamadım gelemedim, bileydim durumu daşaklarıma kadar alkol doldurur gelirdim sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Deniz'in derdinin yaninda benim derdim cocuk oyuncagi gercekten. Onun icin ayri bir masa kurulmali bence ama adam sinava calisiyorum falan diyor simdi israr edemedik.

Bu arada sanirim gercekten yipranmaya gerek yok. Kestirip atmak en iyisi.

Neyse arkadaslar bi raki masasi mi kursak napsak? Bu XX cinsi icin fazla iyi oldugumuzdan boyle hep. Oturup dertleselim biz anca birbirimizi anlariz dafs.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

yok lan öyle demem de buraya gerçek bir hikaye koyarım bileklerinizi keser kanınızı içer ve kendinizi boğarsınız, ne hayatlar var.

Hakkaten lan, bazı hayatlar var işkence yapıp anlattırmaya kalksalar "koltukaltıma niye siyanür saklamadınız lan" dedirtir adama.

http://www.youtube.com/watch?v=nShd13-4lRY
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

vivavale said:

Ya abi yazmim diyodum dayanamadim.
Bazen insan gördüklerini kendi istedigi sekilde algiliyor.
Simdi diyelim ki hatunla arayi duzeltip duygularini actin o da olumlu karsiladi, basladiniz.
Bi kac ay sonra eski sevgili cikti geldi o zaman ne olucak.
Bunu cok iyi dusun hesapla. Sonucuna gore karar ver.

yahu nerden bileceksin onu.

a) kız eski sevgiliye bakmaz gayet güzel devam eder
b) kız karaktersizdir eskiye geri döner

Eldeki verilere bakarsak b şikki. O yuzden uzer kendini @deacon panpa
Sosyal ağlarda paylaş

"...tam oluyo galiba bu is derken bi haftasonu bu eski sevgili geldi istanbula..."

Buradan görülen, bizim deacon "oldu bu iş" diye düşünüyorken aslında iş pek de olmamış. Acıcık kızın "istemem yan cebime koy" tavrını "evet istiyorum" algılama durumu mevcut.

Bu durumda kıza direk (b) şıkkını yapıştırmayalım. Zira asli olarak bir ilişki yok, kızın kafa git geller yaşıyor halde. Bir yerde anıları ve güzel/kötü günleriyle eski sevgili var, bir yanda da "yeni biri". Eh bu durumda eski sevgili geldiği an beyin otomatik olarak güzel anıları çağırıp 2 gün eğlenmesini söylüyor kıza çünkü zaten beraberler. Hani kız adamla başbaşa olmak için çaba sarfetmiş değil.

O yüzden deacon gidip açılırsa ve derse ki "kıskandım ben. aramızda bişey varsa o yaptığın ne? ha yoksa olmasını istiyorum. sen de istiyorsan bunu böyle liseli gibi yaşamayalım da sana sevgilim diyebileyim"

işte orada çözülecek olay
Sosyal ağlarda paylaş

deno ya da katılmadan edemedim. ben de 2 hafta önce uzatmaları oynayan ilişkimi bitirdim. dramsız ve sivil olmak lazım böyle konularda. hakikaten depresyonluk bir olay yok. bunlar hep 1st world problems. (önce sağlık sdf) önüne bakacaksın.

yok ortada bitmemiş bir şey var ise önceki konularda da bir çok kişinin dediği gibi açık ve net olmak en iyisi. duygularını net olarak karşı tarafa belli ettin diye normalde/uzun dönemde almayacağın bir tepki gelmez karşıdan. (lord argos un anlattığı olaydaki hatunu ben de anlamadım)

ancak ayarsız/yersiz/haksız bir triple gidersen ters tepki alabilirsin. kızın senden soğumasının sebebi bu olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...