Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 10 dakka sora başlıyor RadyoSU da, yayıncınız ben =) Bakalım 10 dakkada bi liste oluşturdum, güzel bişiler var Lacuna makuna çalıcaz işte hehe. 21-22 arası olacak program http://radyosu.sabanciuniv.edu dan kampüs dışı bağlantı ile ulaşabilirsiniz. Winamp gerekmektedir. İstekler ve görüşler için msn : [email protected] dinleyin beni =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Aralık 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Goering Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 winamp gerekmiyor bu arada.. realplayer veya codec yüklü windows media player da yeterli..[signature][hline]
Goering Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kusura bakma ama fazla amatör müziğin sesini çok açmışsın senin sesin fısıltı gibi.. baya bir sorun var o konuda acil bak.. [Bu mesaj Goering tarafından 26 Aralık 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Tamamdır, saol uyarı için.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 radyoSU rules kapalı portlar sux...[signature][hline]Beş Hececiler
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bu sefer metıl yaptım olm. On Thorns I Lay, Theater of Tragedy, Leaves' Eyes, The Gathering falan çaldım, Liv Kristine gecesi oldu zaten eheh Düzelttim lan o olayı uyarıdan sora, dayt =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Razu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 başka zaman calarken söylede dinliyelim,kaçırmışım sanırım bu yayını...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 26 Aralık 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar