DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bugun dizi izlerken baktim takilmaya basladi ne oluyor derken Steam amblemi gozume carpti Left4Dead 2 ve Ducati racingi indirmeye calisiyordu pcye. Bu neden olur fikri olan var mi? Onlari tetikleyebilecek hic birsey yapmadim. Crackli oyun/program vs kullanmam girdigim sitelerde bellidir virus bulasma ihtimali sifir. Yoksa iyi sihatte olsunlar mi gelmis bana. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2012/05/17/vale-steam-remote-download/1 boyle bir teknolojisi varmis ama bunun icinde birinin sifremi bilmesi gerekiyor ki o da zor bir ihtimal Secure acik oldugu icin maile kod gelmesi lazim diyelim ki kodsuz olayi cozdu benim neredeyse 40 haneli rakam sembol vs olan bulunduran pass nasil kirilir arkadas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 şu her gün dota 2 indiren program mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hoca çağır evi zemzemle yıkasın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 update? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Yok update vs degil ben hic yuklemedim bu pcde left 4 deadi hatta ducati racing oyunum oldugunu bile bilmiyorum bundle ile fln gelmis kanimca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 steamden rastgele oyun indiren kötü, acımasız ruhlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ne yapman gerektiğini gayet iyi biliyorsun, Darejedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=35278535&postcount=20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 dota 2 varsa pc de yeni bi bug gibi bir şey var millet forumlarda aglıyor dota2 l4d2 olartak gözukuyormuş, ve baştan 7.5gb cekiyormuş dgfjsdgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 indirmemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bu salak olay yüzünden bütün dota2 'yi silmişim halbuki left for dead 'i siliyorum zannediyorum. Meğerse dota 2 gitmiş işin yoksa bütün oyunu tekrar indir 2mbit hızla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Steam'e laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Phyx said: steamden rastgele oyun indiren kötü, acımasız ruhlar OHA ABARTTIN :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar