df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ilk 1 sene yok ama verdiğin linkte. büyük iht rekor başlarda olmuştur zaten. bu arada haber sitelerinde valve oyunları harici rekor skyrim'deymiş. onu kırmışlar. yoksa cs, dota fln baya öndedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 hayir :p http://www.gamespot.com/articles/gta-5-is-the-most-played-non-valve-game-on-steam-r/1100-6426657/ http://www.gamesindustry.biz/articles/2015-04-15-gta-v-steals-skyrims-concurrent-players-record-on-steam http://www.polygon.com/2015/4/15/8424465/grand-theft-auto-5-sets-a-user-record-on-steam 2011 de gelen bir rakam zaten o, cikis tarihinde 2 gunde 3.5 milyon satinca peak 280k idi iste ilk 24 saat icinde. http://www.rockpapershotgun.com/2011/11/17/good-news-from-another-universe/ gta 5 in 300k aktif i iste min. 4 milyon satisa denk gelir heralde belki daha fazla. valve oyunlari haric tabi bu rakamlar seyinde, zaten tum yazilar belirtmis onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 280k kişi neden single bir oyunu ilk gün oynar anlam veremiyorum. bekleyin dlc'ler çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 90ıncı sayfada arkadaş megaupload paylaşmıştı. Ordan indirdim ben 60gb.. Full hız çekiyo. Sonra başka megadan da son 300mb yi indirdim update. Oyun çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Michaelin aile dusman basina :D bu arada it gorevinde mouse ikonu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Kanuni said: Ucak kullanamadim cok kotu onun mouse olayi malesef. Birde arabada yavas gitmek icin cruise vs olsa nefis olur. Illa son suratmi gidecegiz yada bas cek bas cek. Yavas yavas o sehirde yasayan biri olarak ilerlemek mumkun degilmi ya :) ucakta mouse kullanilmiyor da ondan :P numpad ve wasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sol tusa basili tutulunca kullaniliyor kazma :D ha numpadlede kullanamadim orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Arazi aracı beetle ile dağlara çıktım, sonra bi yola geçeyim dedim, yemyeşil nehir gibi, için düştüm, arabayla tekrar yola çıkardı ama yol bildiğin uçmuş bomboş, insanlarla aşağı düşüyosun. Bir 20 kere falan araba verdi düştüm araba verdi düştüm sonra kapadım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Norak said: yok gta 5 icin diyorum ben, skyriminki 280k aktif ayni anda idi. ilk kez gta 5 gecti simdiye dek bunu 300k ile oyun cikinca iste cs go gecen ay 580bin kisi gordu ayni anda. 595 bin gormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Kanuni said: sol tusa basili tutulunca kullaniliyor kazma :D ha numpadlede kullanamadim orasi ayri. numpad le daha kolay. mouse tusunu toggle vs yapamiyorsan driverindan, surekli basarak can sIkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Kanuni said: Michaelin aile dusman basina :D bu arada it gorevinde mouse ikonu lol. sunu surekli michelin lastik okuyorum. sabah 6 da kalkmak yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Namessar said: Norak said: yok gta 5 icin diyorum ben, skyriminki 280k aktif ayni anda idi. ilk kez gta 5 gecti simdiye dek bunu 300k ile oyun cikinca iste cs go gecen ay 580bin kisi gordu ayni anda. 595 bin gormus. valve oyunları hariç bu rekor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Namessar said: BioHazarD said: oyunda nasil duz screenshot aliyoruz bulamadim bi turlu ahaha bende bulamamistim. sonra telefonu cikarinca foto cekme olayini gordum. ama screenshot aliyor mu kontrol etmedim. not:yoksa duzden kastin hud i gizleyerek mi? evet. kirk saat telefonu cikar, fotograf cek diyene kadar zaten cekcegin sey kacabilir. ben bisey gorur gormez harrrrrrrr diye tusa abanayim, kendi icinde bi ss klasorune falan kaydetsin istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 fraps ss kısayolunu farenin makro tuşuna atamak temiz oluyo. action sırasında kontrolü bırakıp f10 a fln gidene kadar olay geçiyo zaten. farede olunca boştaki başparmak ile çekersin kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Vay iyi cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 steam'de ss alma tuşu var seri şekilde kaydediyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 aynen fraps'i deneyeyim ben. steamden almadim malesef :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Steam in Screenshot tuşunu rebind edemiyor musunuz EDIT: Edilebiliyor, Settings - In-Game altında. Onu işte fare makro tuşuna atayın, ayrı program kastıracağınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Rockstar edition icin cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 benim de steam versiyon değil. yoksa o çekiyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 quixef said: Steam in Screenshot tuşunu rebind edemiyor musunuz EDIT: Edilebiliyor, Settings - In-Game altında. Onu işte fare makro tuşuna atayın, ayrı program kastıracağınıza Herkes bizim gibi zengin değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Kanuni said: Rockstar edition icin cozum. Steam e non steam game olarak ekleyince overlay çalışmıyor mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Hummm :) Rockstarda da var bir steamvari overlay .. Denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 tr de oynayamama olayı bitti mi google dns leş de edit: tamam bitmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 yeni patchten sonra kasmaya başladı oyun ya arada çok ufak takılmalar oluyor göz rahatsız ediyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar