Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: abi sizleri italyan markalarıyla tanıştırmamız lazım acilen. onlarla tanışamıyor olabilirim. italyan dediğinde gözümde 1k+ fiyat ibaresi beliriyor bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bingildak said: evli adamsın abi boşver sen öyle devam et biz onu kaygısı olan erkekler için söyledik zaten sen çoraplada dolaşsan hanımın gözünde bir tanesin. abi meraktan soruyorum zaten. bot topicinde türlü türlü resim var kermit hepsine tiksinç demiş misal. nedir abi güzel bot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 deridene git 1k lık ayakkabı var mı bi bak abi? orada dfa bir sürü italyan var. italyan dediysek fendi'den al demedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 arkadaşım bir marka önermek bir google imaj koymak bu kadar mı zor. siz o kadar bota burun kıvırdınız ya merak ediyorum "gerçek playboy erkek" botu hangisiymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 şu tarz bi bot güzel işte. klasik, hatları belirgin. elegan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bot zaten güzel bişi değil. ben bot giymemeyi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 adidastan bi bot almıştım böyle klasik görünüşlü 9 senedir giyiyorum, bi dikişi patladı o kadar, taş gibi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 işte mesela o botu giymek için gerekli üst giyim benim tarzım olmayınca (bkz: kot ve tshirt giyerim ben hep) sırıtır o tarz bir bot. anladım ama demek istediğinizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben en son network'te denk* geldim aldım bot kıvamında bir şey*, öyle savaş botu falan değil ama gündelik bot. su falan geçirmeyen klasik tipte ve ayağı çok rahat ettiriyor - sıcak tutuyor. 500 tl falandı, 250'e aldım indirimde. onun dışında massimo dutti'ye bakarım ayakkabı için klassik alacaksam. genel olarak ortalamın üzerinde fiyatları fakat indirimde gayet alınabilir seviyelere geliyor. işe giderken zaten öyle savaş botu giyilir mi abi? ne tarz giyiniyorsunuz bilmiyorum da. ben takımın altına falan giyiyordum. kotun altına da son derece şık oluyor. fotosunu bulamadım ama çeker koyarım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konu 94lü hazırlık kızlarından italyan botlarına falan geldiğine göre çok da doğru yolda değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Dworgian said: işte mesela o botu giymek için gerekli üst giyim benim tarzım olmayınca (bkz: kot ve tshirt giyerim ben hep) sırıtır o tarz bir bot. anladım ama demek istediğinizi =) abi işte bi tane modacıyla çıkıyosun ve hayatın değişiyo. evden gömleksiz saatsiz çıkmaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 insana kendini iyi hissettiren şeyler bunlar. başkası için yapmayı bırak, aynada bakınca kendini şık görmek bile yeterli. evlisin, bekarsın fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bingildak said: ben en son network'te denk* geldim aldım bot kıvamında bir şey*, öyle savaş botu falan değil ama gündelik bot. su falan geçirmeyen klasik tipte ve ayağı çok rahat ettiriyor - sıcak tutuyor. 500 tl falandı, 250'e aldım indirimde. onun dışında massimo dutti'ye bakarım ayakkabı için klassik alacaksam. genel olarak ortalamın üzerinde fiyatları fakat indirimde gayet alınabilir seviyelere geliyor. işe giderken zaten öyle savaş botu giyilir mi abi? ne tarz giyiniyorsunuz bilmiyorum da. ben takımın altına falan giyiyordum. kotun altına da son derece şık oluyor. fotosunu bulamadım ama çeker koyarım bir ara. işe giderken giyip, işyerinde klasik ayakkabıma dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 konu bi anda bota gelmişte gerçek bot budur abi spor ayakkabısı gibi bot giyiyosunuz ne kadar kötü ya http://www.hotic.com.tr/content/images/thumbs/0040488_pacey_440.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: Dworgian said: işte mesela o botu giymek için gerekli üst giyim benim tarzım olmayınca (bkz: kot ve tshirt giyerim ben hep) sırıtır o tarz bir bot. anladım ama demek istediğinizi =) abi işte bi tane modacıyla çıkıyosun ve hayatın değişiyo. evden gömleksiz saatsiz çıkmaz oldum. mmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Esh said: Dworgian said: işte mesela o botu giymek için gerekli üst giyim benim tarzım olmayınca (bkz: kot ve tshirt giyerim ben hep) sırıtır o tarz bir bot. anladım ama demek istediğinizi =) abi işte bi tane modacıyla çıkıyosun ve hayatın değişiyo. evden gömleksiz saatsiz çıkmaz oldum. aslında giyim tarzını destekleyecek ekonomik durum olduğu zaman güzel bir artı. gerçi ben direk dodge lardım giyim tarzı değiştirme isteğini. eşim ilk günlerimizden beri bana gömlek, klasik pantolonlar fln düşünüo ama ben kendimi öyle düşünemeyince gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kermit said: konu bi anda bota gelmişte gerçek bot budur abi spor ayakkabısı gibi bot giyiyosunuz ne kadar kötü ya http://www.hotic.com.tr/content/images/thumbs/0040488_pacey_440.jpeg yani kötü diyemem. kot altına gündelikte de hoş durabilirmiş. ama bu botla karda kaldığımı, ağır yağmurda kaldığımı düşünemiyorum. rezil olmaz mı derisi fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ya ben bu topikin ilk postunu okumuştum... Nereye gelmiş konu anlamadım. Sapan konu gördüm de bukadarını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kermit said: konu bi anda bota gelmişte gerçek bot budur abi spor ayakkabısı gibi bot giyiyosunuz ne kadar kötü ya http://www.hotic.com.tr/content/images/thumbs/0040488_pacey_440.jpeg ve azcık daha ekleyerek 5 sene tık demeden giyeceğiniz botu alıyosunuz. ingiliz ne demiş? "ucuz mala para verecek kadar zengin değilim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 niye kimse çizme düşünmüyor onu anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Kızlar bu kadar ayakkabı muhabbeti yapmıyor ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 500 lira lan benim koyduğum bot ne ucuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Exodous said: Ya ben bu topikin ilk postunu okumuştum... Nereye gelmiş konu anlamadım. Sapan konu gördüm de bukadarını görmedim. Yani bir de iki topik aşağıda bu konu varken yani. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 konunun nereye gideceğine forum illuminatisi olarak biz karar veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 camper olan da çok şekilmiş ama camper genelde gereksiz pahalı oluyor. ederi bence o değil o malların. daha güzel şeyler alabilirsiniz o paraları gözden çıkarttıktan sonra. ayrıca yağmurda neden maffolsun abi o botlar, ben yıllardır giyiyorum hiçbir şey olmuyor. hani bokunu çıkartıp bileğine kadar suya girmezsen bir şey olmaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar