Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

91 liyim ve hazırlık okuyorum

patatogod

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

evli adamsın abi boşver sen öyle devam et

biz onu kaygısı olan erkekler için söyledik zaten

sen çoraplada dolaşsan hanımın gözünde bir tanesin.

abi meraktan soruyorum zaten. bot topicinde türlü türlü resim var kermit hepsine tiksinç demiş misal.

nedir abi güzel bot?
Sosyal ağlarda paylaş

ben en son network'te denk* geldim aldım bot kıvamında bir şey*, öyle savaş botu falan değil ama gündelik bot. su falan geçirmeyen klasik tipte ve ayağı çok rahat ettiriyor - sıcak tutuyor.

500 tl falandı, 250'e aldım indirimde.

onun dışında massimo dutti'ye bakarım ayakkabı için klassik alacaksam. genel olarak ortalamın üzerinde fiyatları fakat indirimde gayet alınabilir seviyelere geliyor.

işe giderken zaten öyle savaş botu giyilir mi abi? ne tarz giyiniyorsunuz bilmiyorum da. ben takımın altına falan giyiyordum. kotun altına da son derece şık oluyor. fotosunu bulamadım ama çeker koyarım bir ara.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

işte mesela o botu giymek için gerekli üst giyim benim tarzım olmayınca (bkz: kot ve tshirt giyerim ben hep) sırıtır o tarz bir bot.

anladım ama demek istediğinizi =)

abi işte bi tane modacıyla çıkıyosun ve hayatın değişiyo.

evden gömleksiz saatsiz çıkmaz oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ben en son network'te denk* geldim aldım bot kıvamında bir şey*, öyle savaş botu falan değil ama gündelik bot. su falan geçirmeyen klasik tipte ve ayağı çok rahat ettiriyor - sıcak tutuyor.

500 tl falandı, 250'e aldım indirimde.

onun dışında massimo dutti'ye bakarım ayakkabı için klassik alacaksam. genel olarak ortalamın üzerinde fiyatları fakat indirimde gayet alınabilir seviyelere geliyor.

işe giderken zaten öyle savaş botu giyilir mi abi? ne tarz giyiniyorsunuz bilmiyorum da. ben takımın altına falan giyiyordum. kotun altına da son derece şık oluyor. fotosunu bulamadım ama çeker koyarım bir ara.

işe giderken giyip, işyerinde klasik ayakkabıma dönüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Dworgian said:

işte mesela o botu giymek için gerekli üst giyim benim tarzım olmayınca (bkz: kot ve tshirt giyerim ben hep) sırıtır o tarz bir bot.

anladım ama demek istediğinizi =)

abi işte bi tane modacıyla çıkıyosun ve hayatın değişiyo.

evden gömleksiz saatsiz çıkmaz oldum.

aslında giyim tarzını destekleyecek ekonomik durum olduğu zaman güzel bir artı.

gerçi ben direk dodge lardım giyim tarzı değiştirme isteğini.

eşim ilk günlerimizden beri bana gömlek, klasik pantolonlar fln düşünüo ama ben kendimi öyle düşünemeyince gg
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

konu bi anda bota gelmişte
gerçek bot budur abi
spor ayakkabısı gibi bot giyiyosunuz ne kadar kötü ya

http://www.hotic.com.tr/content/images/thumbs/0040488_pacey_440.jpeg

yani kötü diyemem. kot altına gündelikte de hoş durabilirmiş.

ama bu botla karda kaldığımı, ağır yağmurda kaldığımı düşünemiyorum. rezil olmaz mı derisi fln?
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

konu bi anda bota gelmişte
gerçek bot budur abi
spor ayakkabısı gibi bot giyiyosunuz ne kadar kötü ya

http://www.hotic.com.tr/content/images/thumbs/0040488_pacey_440.jpeg

ve azcık daha ekleyerek 5 sene tık demeden giyeceğiniz botu alıyosunuz.

ingiliz ne demiş?

"ucuz mala para verecek kadar zengin değilim"

Sosyal ağlarda paylaş

camper olan da çok şekilmiş ama camper genelde gereksiz pahalı oluyor. ederi bence o değil o malların. daha güzel şeyler alabilirsiniz o paraları gözden çıkarttıktan sonra.

ayrıca yağmurda neden maffolsun abi o botlar, ben yıllardır giyiyorum hiçbir şey olmuyor. hani bokunu çıkartıp bileğine kadar suya girmezsen bir şey olmaz gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...