Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bingildak said: sen istediğim botu giy artık, senden geçmiş asdadsadsdasasd hiç de bile. evli olmasam çok can yakarım bi kere asdşlkasşld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Lord_Argos said: CthuLhu said: 89luyum ama 88li hissediyorum yaa diyen bi kız vardı bizim kulüpte. o geldi aklıma. 24 yaşındayım ama a* yaşım 54 diyen bir kız vardı benimde. 1 hafta "nası ya" modunda gezmiştim. olsun. "21 yaşıma kadar rica eden herkesle seviştim artık daha seçiciyim" diyen bi kız da ben görmüştüm. gece grup olarak dışarı çıktık, arada biri rica etti herhalde kaybolduydu kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Ahahah çok iyimiş. Benim dediğim kız da daha sonra fotoğrafını çekip göndermişti. Mübalağ yapmadığını o zaman farketmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Lord_Argos said: Ahahah çok iyimiş. Benim dediğim kız da daha sonra fotoğrafını çekip göndermişti. Mübalağ yapmadığını o zaman farketmiştim. ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 burda paylaşşasana o fotoyu. biz de bi iğrenelim yada hak verelim. hadi bebişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Arkadaşlar şöyle resimleri paylaşmayın / paylaştırmayın lütfen. Bizi düşünmüyorsanız şu zavallı kediye acıyın http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/masumkedi_zps44aa9e4a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Kime yolliyim abi, tek tek isteyin. Ahah bu kedi kocaman olmuştur şimdi :( Masumkedi.jpg sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sen topic de gördüğün herkese yolla ama ben hariç. hem nsfw hem tiksinmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 senko said: salla geç 87liyim kaç kez üniv 1deyim diye yedirdim hazırlık okuyan kızlara Abi ben 19 yaşımdayken saçları kestirmeden önce dershaneye giderken taksici "fizik öğretmeni misiniz" demişti bana, o zamanlar üsküdar amerikanda lise son sınıf olup beni 85'li zanneden arkadaş şimdi benden 1 dönem önce mezun oluyor. Hayat çok değişik lan. Bunu dert edinirsen benim gibi ülsere kadar yolun var yalnız, en yakın arkadaşlarımdan biri 3 sene Avusturya'da okuduktan sonra (benden 1 sene önce başlamıştı üniversiteye) çat diye bırakıp (drug abuse'un bokunu çıkardı çünkü keriz) döndü Yeditepe'de burslu Çeviribilim falan okuyor, "mahaua oğlum teenie kız müritler topladım etrafıma, çok güzel lan liseli gibiler ama değiller" diyerek kavatlığın sınırlarını zorluyor. Ben 1 sene geç girdim, bir dönem de dondurdum diye emraha bağlıyordum bir ara, yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 benim problemim yok ki olm :) benden küçükler kendileri ile yaşıt sanıp geliyor benim yaşıtlarım ayy ne şirin şey diye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 senko bizi diskoya gotur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 paticiğin sanırım bir ağlama duvarına ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 benim yaşıtlarım "ne kart herif lan bu" diyip kaçızlıyor, küçükler de sakalı görüp "pedobear lan bu kesin" diyip uzak duruyor :/ arada merak edip elmamın tadına bakmayanlar yok değil ama hhğeğheğhğehğ abi ağlama duvarı değil de sticky bir "küfredip rahatlama topiği" açıldığı zaman felaket mutlu olacağım ben sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Abi victoria's secret bile o dünyadışı varlıkları 30a 31e bastıkları an tak diye emekli ediyor angel squad'ından. Üniversite ortamından çıkınca görürsünüz gerçekten OLGUNAMATATLI mısınız değil misiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 85liyim ve wtf is this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bana abi diyebilirsin, bir sakınca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 83 luyum sekste gucluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Esh said: bana abi diyebilirsin, bir sakınca yok. sen de bana diyebilirsin canım np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Abi demeden basladigim cumle ender zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi illetinden nasi kurtulcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 aga, hacım, hoca daha kötü. abi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben de genelde abi diye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 İsim kullanın, isimler bu iş için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 hah ben de niye insanlara isim koyuyorlar diye merak içerisindeydim onca yıl yaaa abi saol valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar