quixef Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Benim yılan hikayesine dönen yurtdışı eğitim maceramda yeni chapter kendisi. London School of Economics ten kabulü geçen sene aldım ancak çalıştığım kurumun yetoluğu yüzünden gidemedim, onlar da sağolsun deferral vermedi, başvuruyu tekrar işleme aldı ve bu yine burs bulamaz diye düşünerek bu sene de reddetti. (Halbuki bu sene Jean Monnet e başvurdum ve kamudan başvuran herkese çıkıyor bu meret) Ben de tüm planları Eylül de LSE üzerine kurduğumdan başka yere başvurmamıştım, son dakika geçen hafta bu Warwick in MSc Accounting and Finance ine başvurdum, geçen Çarşamba evrakları gönderdim, bu Pazartesi kabul etmişler. Bu kadar aç davranmaları biraz şüphe uyandırdı, bu üniversite hakkında bildiklerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 mikkemmel okul kesin git sadece 1 böbreğe 4 yıl burs veriyorlar
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bizim lisanstan bi kız master yapıyodu arada bişeyler paylaşıyo oradan gözüm aşina, aşağıdaki haberle gurur duymuş mesela heh http://haber.tr.msn.com/ntv/saglik/vitamin-haplar%C4%B1-hastal%C4%B1ktan-korumuyor
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 benimde arkadaşım master yapıyor. sosyal hayat pek canlı değilmiş dediğine göre. ve bi sürü inek asyalı varmış.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 İnek asyalı olmayan üniversite üniversite değildir.
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 en dandiği boğaziçinden daha fiyakalıdır ya sonuç olarak "yurtdışında okudum" abi diyosun
Öne çıkan mesajlar