reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 pontipati said: muhtemelen pharmaton düzenli kullanılmalı, tak alıyım hapı zindelik gelsin enerjik olayım diye bişey yok. nzt-48 değil ki mübarek sdfg aderall var onun içinde işte o ülkemizde yok malesef. Aquila gelirken getirir belki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Receteli adderall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 benim doktur da çok geç yatıp 6-7de kalkıyomuş pharmaton tablet götürüyo beni dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 aquila said: Receteli adderall. ritalin kullanıyorum ben şu an ama adderall i çok merak ediyorum. nzt 48 e yakın şey olarak adderall var diyorlar. ondan sonra ritalin geliyormuş. gelirken getiremez misin hacıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Pharmaton bende mide bulantısı yaptı bıraktım, onun haricinde pek bir faydasını görmedim 2 haftalık kullanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bana unutkanlığım için tavsiye etti doktor ama kullanmayı unutuyorum sdşlkfjdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 akşam aldım cin gibiyim hala gündüz aynısını yapmazsan bittin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar