yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 SC2-BroodWar üniteleri ortaya karışık, fan yapımı. Medic, vulture, defiler, dragoon ve daha fazlası görmek isteyenlere. Ben daha yeni gördüm. Baya tutulmuş sanırım bu versiyon. Oynayanı çok. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=440661 - BW economy - High ground advantage (units who attack uphill have a 50% miss chance) - Combats generally last longer and happens over larger areas, compared to SC2 - More positional play - Still uses SC2 mechanics, like unlimited selection etc - The balance is more based around the BW balance (but with additional/different content for a broader meta-game) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 HuK her zaman oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Daha çok BW ağırlıklı bi oyun denebilir. Ben baya başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hiç laf dinlemediler ki zamanında, wc'ci, dota'cı bebelerin ellerinde harcadılar sc'mizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hanı featurelar olarak ilginc geliyo falan ama gameplay olarak vasat baya çşe b reaver heycanıyla falan sey ediyo insan ama biraz dalınca icine meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 gameplay'i gayet iyi ya. All-in yok,base trade yok. Brood War gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 huun said: hiç laf dinlemediler ki zamanında, wc'ci, dota'cı bebelerin ellerinde harcadılar sc'mizi. kendine gel huun efendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar