kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 benim bir arkadaş tüm hesapları gömlek üzerinden yapıyordu. o paraya bi gömlek alınır, şu paraya iki gömlek alınır falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 benim depo benzin su an televizyona bak 4 depo benzin nerdeyse, oha su yemege yarim depo benzin alinirdi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 aynen bende ya, herşeyi benzin üzerinden hesaplıyacam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Abi benzin tamam da eskort üzerinden hesap yapmak nedir ya ahahahah 1 depo benzine 1 gece eskort kiralardık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Kız arkadaş evine tv, masa ve değerli bi şey alınmaz. Yüzük alırsanız ve kabul ederse, daha sonra alırsınız onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bu böyle yapılmaz şu şöyle yapılmaz arkadaşlar. bu şöyledir bu böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 axedice said: Abi benzin tamam da eskort üzerinden hesap yapmak nedir ya ahahahah 1 depo benzine 1 gece eskort kiralardık... evlenince de bu hesap mucevhere donuyor bire gecelik kacamak icin hanima bir pirlanta kolye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Law said: o zaman şöyle hesapla bu kızdan elde ettiğin kar, ortalam bir esortun saatlik ücreti (2seans) 300 tl. ayda kaç kere bu kızla sevişiyorum, bana yaptığı yemek, hizemtler, sağladığ konfor diye hesapla. Sonra tv nin parasını çıkar bundan kardaysan al TV yi. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 cmrownz said: Law said: o zaman şöyle hesapla bu kızdan elde ettiğin kar, ortalam bir esortun saatlik ücreti (2seans) 300 tl. ayda kaç kere bu kızla sevişiyorum, bana yaptığı yemek, hizemtler, sağladığ konfor diye hesapla. Sonra tv nin parasını çıkar bundan kardaysan al TV yi. oha Doğrusu bu, bu şekilde yapın demiyorum elbette bu tip bir hesapla hareket eden biri kazmanın önde gidenidir. Sadece ufak hesaplar ile şunu yapayım mı ? Bunu yapayım mı ? Acaba böyle olur mu diye hareket edenleri sadece abartarak, karikatürize etmeye çalıştım. Arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 arz etmeseydin iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Tamam tamam, anlaştık biz :) ama öyle düşünen varsa tepkim hala geçerli onu söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 daha alınmadı mı bu televizyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 daha tv marka model safhasina gecilmedi ki alinsin. ama hatunada duyurmussun mecbur alinacak artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Kız arkadaşım olsa da tv alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar