Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşın evine tv alma :)

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Law said:

copry said:

cevap başlıkta saklı , alma.

Yani, gerçekden brini seviyorsan herhalde bu sorunun, yani onun için bunu yapayım mı ? Şunu alayım mı ? gibi pek bir önem arz etmemesi gerekir. Ha aksini düşünüyorsanız o kişiyi sevmiyorsunuzdur herhalde, yada bir kar zarar hani esnaf kafasındasınıdır gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var ? Şlik şlak.

İnsnalar kendilerini uçurumdan atıyor sevdikleri için (yani atmayın tabide hani böyleside var).

Herkes farkli sever, kimi ucurumdan atlar kimi ucurumdan atar ama sever , kendi yontemiyle sever , aliyim mi diye sorsa da seviyordur belki sormasa da bilemeyiz bilemezsin .
Almamasi tv , sevmedigini gostermez , tv sacma kimse almasin
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Tv konusunda o, "al ayrılırsak üstüne yatacak değilim" diyor :) Anladı çünkü neden alma girişimlerinde bulunmadığımı.

bu lafi aynen bu sekilde ettiyse, kiz iliskinizi coktan kafasinda bitirmis farkinda degilsin. buyuk bi ihtimalle "evlenelim" desen "ya ne gerek var" diyecek, bi sure sonrada kapinin onune koyacak. ben oyle yapardim mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Fistan said:

evlenme falan bisey degil
evlenilir anlasilan biriyle de
ailenin dugun yapma kismi beni en cok korkutan sey
dugun organize ve gerceklestirme olmasa daha kolay evlenirim

abi çok süper bir süreç lkjdlkjdsa.

yakın zamanda çoluk cocuk evlendiriyorsun sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

kiz da delikanli kizmis ha, bunu karsisina almis acik acik soylemis "korkma lan o kadar, yemeyiz televizyonunu" diye

Böyle bir kıza nikahı bassın bence.

@düşüncelihayvan: Birde bu kızın anne babası yok mu yalnız kalmasından korkuyorsun? Düzenli seks hayatı hoşuma gidiyor demiyorsun da.

cık cık cık

Birde tek çocuk musun nesin paylaşma duygun yok. Sana o kadar evli eşin gibi hizmet eden bir kıza değer bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

Dworgian said:

Fistan said:

evlenme falan bisey degil
evlenilir anlasilan biriyle de
ailenin dugun yapma kismi beni en cok korkutan sey
dugun organize ve gerceklestirme olmasa daha kolay evlenirim

abi çok süper bir süreç lkjdlkjdsa.

yakın zamanda çoluk cocuk evlendiriyorsun sanırım

İki sene önce evlendim sadece. Yeteli deneyimim var
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

nick - aktivite uyumu

dusuncelihayvan said:

Neyse efenim, kız arkadaşım 30 yaşında ben de 28

Kendimden örnek vereceğim.

Ben 26, hatun 36 yaşında. Evlilikten umudu kesmiş ve benimde onunla evlenmeyeceğimi biliyor. Her ne kadar istese de. Arada senden iyi aile babası olur diyor. Bende evet diyorum.

Ama oldu da başkası ile evlenmek istese karşı çıkmam sonuçta bu onun en büyük hakkı. Kimsenin vaktini çalmam. Tabi benim evlenmeme sebeplerim farklı, benim kriterlerimi karşılamadığı için. Acayip bir milf olur evlenirim orası ayrı, sonuçta evi arabası benden 6 katı fazla maaşı var. Niye evlenmiyim lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar günaydın,

tamam başlık fail olmuş olabilir de içeriğe bakın olm bi!
Tv burada bir "imge" şair, yazısında özgürlüğe seslenmiş.

ben daha önce birlikte yaşamadım. Şimdi bakıyorum da donum bile kalmamış hepsi kızın evinde.

Tv almak demek, o hayatı kabullenmiş olmak anlamına gelir mi gelmez mi?
Eylemin mesajı ne olur?

Örneğin şimdi temmuz da tomorrowland var. Ben bu festivale gitmeyi, bir iki "sap" arkadaşımla gitmeyi çok istiyorum.

şimdi ben aşık değil miymişim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...