Somon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 senko said: Somon said: televizyon da ne izliyorsunuz abi? mega yapilar internette var hepsi full hd hemde başa al tekrar izle :^/&+8===D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 senko said: Fistan said: alsın bence ayrılacagin zaman da kalsin tv kizda sanki ferrari alıyorsun anasını satayim ayrilsam gotururum ben. ben comert bi insanım zorla gotur dese yine goturmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Law said: copry said: cevap başlıkta saklı , alma. Yani, gerçekden brini seviyorsan herhalde bu sorunun, yani onun için bunu yapayım mı ? Şunu alayım mı ? gibi pek bir önem arz etmemesi gerekir. Ha aksini düşünüyorsanız o kişiyi sevmiyorsunuzdur herhalde, yada bir kar zarar hani esnaf kafasındasınıdır gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var ? Şlik şlak. İnsnalar kendilerini uçurumdan atıyor sevdikleri için (yani atmayın tabide hani böyleside var). Herkes farkli sever, kimi ucurumdan atlar kimi ucurumdan atar ama sever , kendi yontemiyle sever , aliyim mi diye sorsa da seviyordur belki sormasa da bilemeyiz bilemezsin . Almamasi tv , sevmedigini gostermez , tv sacma kimse almasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Esh said: ben de genelde kız arkadaşlarıma son model android cep telefonu alıyorum abi. sevinsin ama yerini de bilsin psikolojisi yaratıyorum. SDFSDFSADF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 iphone aldigina nikahi basican mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Hayatım başka insanların arkadaşlıklarını, ilişkilerini, deneyimlerini ya da hayat tecrübelerini okumakla anlamaya çalışmakla geçti ve yine kendimi sıfır hissediyorum. Bırakın insanlar içinden gelenleri yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ayrılırken de şimdiki gibi insan gibi hareket edersen kafana falan yemezsin tvyi. al net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ayrilinca al gotur iste ya amma dert ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ya kesin prim yapmak icin sana aldim askim diyecek o yuzden dert ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ayrılırken televizyon götürmek nedir lan sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bunun hesabını yapıcaksın git 500 liraya 82 ekran basit bişi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 500 liraya monitor yok, nereye televizyon aliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Fistan said: evlenme falan bisey degil evlenilir anlasilan biriyle de ailenin dugun yapma kismi beni en cok korkutan sey dugun organize ve gerceklestirme olmasa daha kolay evlenirim abi çok süper bir süreç lkjdlkjdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 götürcek tabi bide yanına mı kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 senko said: 500 liraya monitor yok, nereye televizyon aliyon. herkes senin gibi zengin değil olm aramızda sushiyi katık yapanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 dusuncelihayvan said: Tv konusunda o, "al ayrılırsak üstüne yatacak değilim" diyor :) Anladı çünkü neden alma girişimlerinde bulunmadığımı. bu lafi aynen bu sekilde ettiyse, kiz iliskinizi coktan kafasinda bitirmis farkinda degilsin. buyuk bi ihtimalle "evlenelim" desen "ya ne gerek var" diyecek, bi sure sonrada kapinin onune koyacak. ben oyle yapardim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yalnız topici açan ne pis adammış bi tv alacak kırk saat düşünüyor üstüne yatar mı yatmaz mı hatun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 kiz da delikanli kizmis ha, bunu karsisina almis acik acik soylemis "korkma lan o kadar, yemeyiz televizyonunu" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 kaçırma bas nikahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Dworgian said: Fistan said: evlenme falan bisey degil evlenilir anlasilan biriyle de ailenin dugun yapma kismi beni en cok korkutan sey dugun organize ve gerceklestirme olmasa daha kolay evlenirim abi çok süper bir süreç lkjdlkjdsa. yakın zamanda çoluk cocuk evlendiriyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Leopar said: kiz da delikanli kizmis ha, bunu karsisina almis acik acik soylemis "korkma lan o kadar, yemeyiz televizyonunu" diye Böyle bir kıza nikahı bassın bence. @düşüncelihayvan: Birde bu kızın anne babası yok mu yalnız kalmasından korkuyorsun? Düzenli seks hayatı hoşuma gidiyor demiyorsun da. cık cık cık Birde tek çocuk musun nesin paylaşma duygun yok. Sana o kadar evli eşin gibi hizmet eden bir kıza değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Flassh said: Dworgian said: Fistan said: evlenme falan bisey degil evlenilir anlasilan biriyle de ailenin dugun yapma kismi beni en cok korkutan sey dugun organize ve gerceklestirme olmasa daha kolay evlenirim abi çok süper bir süreç lkjdlkjdsa. yakın zamanda çoluk cocuk evlendiriyorsun sanırım İki sene önce evlendim sadece. Yeteli deneyimim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu gorunce Heracles1986 geldi aklima. Hey gidi yillar hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Esh said: nick - aktivite uyumu dusuncelihayvan said: Neyse efenim, kız arkadaşım 30 yaşında ben de 28 Kendimden örnek vereceğim. Ben 26, hatun 36 yaşında. Evlilikten umudu kesmiş ve benimde onunla evlenmeyeceğimi biliyor. Her ne kadar istese de. Arada senden iyi aile babası olur diyor. Bende evet diyorum. Ama oldu da başkası ile evlenmek istese karşı çıkmam sonuçta bu onun en büyük hakkı. Kimsenin vaktini çalmam. Tabi benim evlenmeme sebeplerim farklı, benim kriterlerimi karşılamadığı için. Acayip bir milf olur evlenirim orası ayrı, sonuçta evi arabası benden 6 katı fazla maaşı var. Niye evlenmiyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Arkadaşlar günaydın, tamam başlık fail olmuş olabilir de içeriğe bakın olm bi! Tv burada bir "imge" şair, yazısında özgürlüğe seslenmiş. ben daha önce birlikte yaşamadım. Şimdi bakıyorum da donum bile kalmamış hepsi kızın evinde. Tv almak demek, o hayatı kabullenmiş olmak anlamına gelir mi gelmez mi? Eylemin mesajı ne olur? Örneğin şimdi temmuz da tomorrowland var. Ben bu festivale gitmeyi, bir iki "sap" arkadaşımla gitmeyi çok istiyorum. şimdi ben aşık değil miymişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar