monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ya bu t40 iyi alette çok fazla gereksiz ıvır zıvır var xda'yı falan araştırdım ama ne kurucağımı veyahutta ne kurabileceğimi bilemedim. tek isteğim turkcellden kurtulsun telefon yeter bi splashscreeni var ölüm yani nefret ettim. bilen, uğraşan yapan falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 t20'ye yüklemiştim ben cillop gibi olmuştu. android'in kendi native romları olması lazım onlardan yükleyebilirsin. tabi ben yaparken sürüm 2.2 falandı şimdi değişmiştir araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 işte hiç anlamadığım için kafam karıştı komple. cyanogenmod varmış tek tıkla yüklüyo ama unsupported device diye yükletmedi. bi tane guide olsa direk takır takır yapıcam. unsupported olsa nolur onu çözemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kamera çalışmaz, ses gelmez, kulaklık çalışmaz, ekran boyutları bozulur vs. vs. bi sürü şey olabilir unsupported rom yükleme bence. telefonun hiç açılmayadabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar