Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock müziğin zirvesinde kim var?

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

stairway to heaven' ı tersten dinleyince hakkatende satan falan diyor da bu kadar abartılacak şey ne onu anlamadım, çünkü bi arkadaşın dediği gibi "ansiklopedi" de oldukça ayıpçı bir kelime içerebiliyor içeriğinde.
ayrıca o adam satanistmiş, paganmış, yok efendim taocuymuş, bence bu tamamen önemsiz. tamam, inandığının açık açık propagandasını yapanı ben dinlemem şahsen, inanan dinlesin, ama bunada öküzün altında buzağı aramak denir. herkesin inancı kendine.
kaçımız indirdiğimiz mp3ü sıkılıp birde tersten dinliyoruz allah aşkına.
stairway to heavenı tersten dinledim satanist oldum diye bi mantık olur mu?

olay yine metal ve rock dinleyenlerin hepsi satanist yakalım hepsini boyutuna gelecek ondan korkuyorum. umarım gelmez.[signature][hline]beş hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

yok artık arkadaslar abartmayın ya o kdrda deil.Bu ülkede adalet olmasada var sayılır :) Valla korkuturus adamları bizi dövenei yakarıs felam :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=102472&page=9 konu tamamen saptı bu linkteki başlıkta. İlerde bu topicde sapıp bu linkteki konu gibi dönüp dolaşıp buna gelecek :( herşey ortada
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj Endoret tarafından 25 Aralık 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

deciğim gibi ben yaşamadım ama o dediğin adalet 80lerin sonu 90ların başına rastlayan dönemde de vardı bildiğim kadarıyla..
O dönem sabah gazetesi'nde yayınlaanan bir yazı sonrası sokak ortasında bir grup metalci abilerimiz tekme tokat dayak yemiştir kodumun faşistlerinden..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bir kaç mesaj dışında konunun saptığı falan yok..açıldığı seviyede gidiyor bence şu an...[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Aralık 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende sanmıyorum artık öyle birşey olacağını, ama yinede düşünmeden edemiyorum.
gerçi üstüme niye alınacam, ben rock olarak sadece queens of the stone age dinliyorum, satanist falan değilim:P
onun dışında in flames, illnath, opeth falan dinliyorum ama yeni şafakta adı geçmediğine göre onlar sayılmaz ehehe[signature][hline]beş hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bencede konunun saptığı falan yok şimdilik umarım böylede gider...
Ama diyebileceğim şu ki Cthulhu_ son derece haklısın aslında.Türkiyeden bahsediorus burda herşey olur :) Yarın öbür gün adamlar bizi yolda gördüklerinde dövmeye kalkarlarsa şaşırmamlıyız...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Sosyal ağlarda paylaş

kulağında küpe olduğu için dayak yiyen,
saçı hafif uzun olduğu için dayak yiyen,
tişörtü siyah olduğu için dayak yiyen insanlar vardı bizim okulda (ankara atatürk lisesi)

dayak atanlarda hep bir kişiye 981273918 kişi dalan kereste ocağı mensubu danalardı...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yuh diorum yazıyı okudum adam coşmuş ya direk küfür fln edio direk satanist bunnar dio ya...Ne diim adam ztn yobaz ne desen de anlamaz bunnar...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Boyle bır teknik var ama bıldıgım kadarıyla sadece plaklarda işe yarıyor mp3 le olmaz yanı =)

Hatta discoveryde bir belgeselde pink floyd'un bı albumunu tersten caldılar, "eğer bu mesajı dınlıyorsanız -vıdı vıdı vıdı- numaralı telefonu arayınız, gorevlıler sıze komplo teorileri fobinizi yenmeniz icin uygun bir psikoloğun numarasını vericektir" tadında bır mesaj geldi =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bu adamın eskiden hürriyet gazetesinde yazdığını ama kovulduğunu bilio muydunuz? Bu arada buyrun bu adam hakkında yazılanlara bakın... (Engin Ardıç diye aratın...)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 25 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
bu arada üstte bahsettiğim yazı da şöyle birşey..

http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/paticik/ct08b.jpg
zoom yapın daha iyi okursunuz...

engin ardıç nolmuş ya sok oldum açıkçası hele son 3-4 paragrafta aklımdan binimum butun kufurleri geçirdim turkiyede nasil boyle bir yazı yazabiliyor? :hrr: tarihini bilen varmı bu yazının?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj Endoret tarafından 26 Aralık 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, yazıyı tersten okuyunca Svahilice "Hail Satan, this is episode 666, destination chaos" diyo![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle katılıyorum. Hepücüğü yansın, gençleri yakalım, her gavur müzük hemü de satanük müzik.
Hele bu deli haci herkese bir de "Herkes bir gün Led Zeppelin dinleyecek" diye gizli gizli satanist propagandası yapıyormuş, bir de isminde haci maci var, vay zındıh! Önce taşlayıp sonra yakmalı!
Açıkçası bunları bulup yaratan zihniyeti kutlamalı. İlk roketler müslümanlarındı yakıt yok diye cami yaptılar gibi hurafelerle kafaları dolan insanlar silsilesi bunları bulurken bence çok zorlanmamıştır.
Ben bu yazıyı sadece alkışlıyorum.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Release:Insomnia..... cık, olmadı:(
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de işin ehline soralım

Aha =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 26 Aralık 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Delihaciyi tersten okuyunca macarca "I'm a satanic gay" demek oluyor. Led Zeppelinin de harflerinin Almancada açılımı "En büyük şeytaaan, bizim şeytaaaan. En büyüük satanist bizim sataniiist!" demek.
Yaaa yaaaa....[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 26 Aralık 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
Bi de işin ehline soralım

Aha =)

John nedir bu ya koptum :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...