DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 adamı bozar mı? diş ağrısından dolayı 9-10 saat önce bir 500mg 2-3 saat önce bir başka 500mg parol aldım. yatmadan bir de ellilik gömeyim diyorum diş yine dürtmeye başladı çünkü. rahat uyurum en azından. tecrübesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 diş ağrısı için yapabileceğin en etkili ve kesin çözüm; rakı gargarası yapman ve pamuğa rakı döküp ağrıyan dişin üzerinde bekletmendir. başşak geçmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bro rakı yok ya hali hazırda. devlet baba sağolsun öküz gibi de pahalı artık. açtım birayı gömüyorum. sonuçları yazarım artık. gelecek nesiller feyz alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 etken maddesi parasetamol olan ilaclarla alkol almak cok akillica degil. edit: mubalagayi azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 tek bir bira çok yorar mı ya? alkol çok kullanmam üstelik normalde. neyse yarısını içip yatayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 gerek yok bence geçende ben de ateşim çıktıgı için parol aldım 2 saat sonra 2 bira gömdüm eve gelince göğsüm sıkıştı yatamadım bir türlü panik atak başlangıcı gibi oldum sonra daldım uykuyada gerek yok bence teşekkürler PROF DR BAKIRKÖYLÜ OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bence hiçbir şey olmaz da yapma yine de. tarihte ilk başına bir şey gelen insan olursun üzerime kalır sonra vebalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 çarpıntı yaptı ya kahveden ya da alkolden bilemedim. 1/3 içtim bıraktım. gerek yok riske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 DaidaFlu said: başım çok büyük derde girer mi? gayet nezih, eşşek kadar avm'ye 50 metre uzaklıkta, dublex sitelerin olduğu bir muhitte yaşıyorum millet ailemin yanında. gelin görün ki bizim sitede evin olduğu yerin tam arka tarafında bildiğimiz köylüler yaşıyor gecekonduda. olacak iş değil. Ulaaannn bunu yazan adam rakı pahalı demiş ya. Vay vay vay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 parasetamolle alkol etkilesiyo muymus ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Exodous said: DaidaFlu said: başım çok büyük derde girer mi? gayet nezih, eşşek kadar avm'ye 50 metre uzaklıkta, dublex sitelerin olduğu bir muhitte yaşıyorum millet ailemin yanında. gelin görün ki bizim sitede evin olduğu yerin tam arka tarafında bildiğimiz köylüler yaşıyor gecekonduda. olacak iş değil. Ulaaannn bunu yazan adam rakı pahalı demiş ya. Vay vay vay... ahahahsudhuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 benim antibiyotikle tekila shot çakan arkadaşım var.iç moruk bişey olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 geçen bir ara diş ağrısı suratımın yarısına vuruyordu, göz kulak ne varsa. apranax fort aldım geçmedi, ki genelde o geçiriyor net. olmayınca üzerine aspirin, parol ne bulursam içtim bi boka yarayacakmış gibi. sonra belki alkol iyi gelir dedim, bi bira içtim. ağrı gitti geldi gitti geldi kıvranarak bir 7 saat falan geçirdim. en sonunda rakı deneyeyim dedim, ki hiç sevmem, kusma hissi yaratır. 15 dakika sonra ağrı falan kalmadı. içmeden ağrıyan tarafa uyguladım. bilmiyorum yüzeyden uyguladım diye mi ilaçların yapamadığı işi becerdi. muhtemelen bu ilaç kullanım şekli falan yukarıda yazdığım şeyler mallığın tescilidir. iç organlarım ne halde hiçbir fikrim yok. ama gecenin bir saati suratın yamulunca ne yapacağını şaşırıyorsun. özet: rakı çok iyi ya. bir de utanmadan 22'den sonra alkol sattırtmıyorlar. sanki nöbetçi eczaneye gitsem bana morfin verecek emenike... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 rakı basma olayı bayaa işe yarıyor diş ağrısında evet ama o pamuğa rakıyı dayayıp sonra ağzın içine götürünce fena kamaştırıyor ya kıllı yünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Raki iyi bi agri kesici haricen uygulandiginda. Milli icki dedigin boyle olacak iste, icince ruha surunce agriya iyi gelecek. Ilık almanlarin ılık birasindan fayda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar