Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Arkadaşlar bir vampir filmi izlemiştim bundan 4-5 sene önce star televizyonunda ama adını hatırlamıyorum ve o filmi bulup izlemek istiyorum :) Hatırladığım birkaç sahne: -Vampir kadının bebeği yemesi(kanını içmeside olabilir) -Draculanın kadına aşık olması vardı -Sanırım başroldeki adam doktordu ve filmin başında drakulanın şatosunda esir tutuluyordu. -Final sahnesinde drakulayı atarabasıyla kalesine taşıyorlardı ve arkadan bizim kahraman kovalıyordu. İngilizce neydi bu filmin adı ya :)[signature][hline]Çirki kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 interview with the vampire degil kesinlikle, ama izle :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Cok hos bi vampir filmi aslında vampir amcamız cok karizmatikti. Adını unuttum ama. Bram stoker's dracula film bu arada.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sanırım klasik bir dracula filmi olabilir. mesela bram stoker's dracula olabilir. çünkü dracula'da dr. van helsing'den, ve bir kadına aşık olan dracula'dan bahsederler genelde ama hiç filmini izlememişimdir :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Evet evet bram stoker's dracula olması lazım şimdi hatırladım :) Sağolun[signature][hline]Çirki kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 26 Aralık 2004 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Interview with the vampire zaten aşmış filmler arasında Tom cruise ve bard pitt ikilisinin olduğu bir film kötü olabilirmiki :)[signature][hline]Çirki kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hakkaten baya oldu interview with the vampire'ı izleyeli. dc++'da filan var mıdır acaba. konudan da çıktım ama.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 BRAM STOKER'S Dracula nın kadrosuda mükemmeldir Gary Oldman Anthony Hopkins Winona Ryder Keanu Reeves ... hatta Monica Bellucci[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 interview with the vampire in DVD'sini almiştim .. kaç kere izledim ben bile bilmem .. elimdeki 2 DVD filimden birisi o işte :D tek kelime ile süperdir , LESTAT .... bide devamı çekilse ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ayni sekilde dvd sini zevkle alip milyon kez iledigim bir filmdir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar