Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir vampir filmi vardı ama ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bir vampir filmi izlemiştim bundan 4-5 sene önce star televizyonunda ama adını hatırlamıyorum ve o filmi bulup izlemek istiyorum :) Hatırladığım birkaç sahne:
-Vampir kadının bebeği yemesi(kanını içmeside olabilir)
-Draculanın kadına aşık olması vardı
-Sanırım başroldeki adam doktordu ve filmin başında drakulanın şatosunda esir tutuluyordu.
-Final sahnesinde drakulayı atarabasıyla kalesine taşıyorlardı ve arkadan bizim kahraman kovalıyordu.

İngilizce neydi bu filmin adı ya :)[signature][hline]Çirki kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Mesaj tarihi:
Cok hos bi vampir filmi aslında vampir amcamız cok karizmatikti. Adını unuttum ama.

Bram stoker's dracula film bu arada.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
sanırım klasik bir dracula filmi olabilir.
mesela bram stoker's dracula olabilir.

çünkü dracula'da dr. van helsing'den, ve bir kadına aşık olan dracula'dan bahsederler genelde

ama hiç filmini izlememişimdir :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Evet evet bram stoker's dracula olması lazım şimdi hatırladım :)
Sağolun[signature][hline]Çirki kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 26 Aralık 2004 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Interview with the vampire zaten aşmış filmler arasında Tom cruise ve bard pitt ikilisinin olduğu bir film kötü olabilirmiki :)[signature][hline]Çirki kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Mesaj tarihi:
BRAM STOKER'S Dracula nın kadrosuda mükemmeldir

Gary Oldman
Anthony Hopkins
Winona Ryder
Keanu Reeves ... hatta Monica Bellucci[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
interview with the vampire in DVD'sini almiştim .. kaç kere izledim ben bile bilmem .. elimdeki 2 DVD filimden birisi o işte :D tek kelime ile süperdir , LESTAT .... bide devamı çekilse ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
  • Yeni Oluştur...