Pasha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Malum yeni C tanitildi, yakinda gelir ama oyle bi opsiyon koymuslarki almadan olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 neyse bose koyduk diye gezmiyorlar en azindan. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 blues calan adam mi koymuslar arabaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 fakat arabanın içi ne kadar çirknmiş ya , off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ben de beğenmedim arabanın içini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 mutlu alman. o diil de 5k € falan vardır bu paket heralde. biraz fazla fantastik kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Almanya fiyati c'de 970 euro olmasi lazim. Burda kafadan 5-6 bin tl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bu mu Audi nin Bang & Olufsen i mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Selam, AUDI ELBETTE from yırtık_don yorumum İç renk/kaplama nedir ya... o direksiyondaki ahşap rengi faln ıyy... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bi ben mi beğendim abi. Konsolun uzun ve eski tip chevroletler gibi çok geride olması ve yer bırakması benim de hşuma gitmedi ama, o ağaç deseni çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 valla son otv bindirmesinden sonra ben artik clio symbol falan bakacagim bir sonraki arabaya. mevcut arabaya da hurda olana kadar binerim herhalde. opsiyon mopsiyon mercedes bmw falan yalan oldu artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 1000 lira verir en kral IEM'i alır takarım. Sen git önce bu merso al ondan sonra gel diyene de boyun kıldan ince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Selam, ÖTV bindirimi asla son bulmayıp, sonumuz Küba gibi olmasın da :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 c serisinde burmester ekletmek almanya listesinde 995 euro gozukuyor Bang & Olufsen BeoSound AMG Ses Sistemi ekletmek (e serisinde) 19.881,82 TL Harman Kardon ise 4000 kusur lira asagi yukari 3-4 000 liraya yakin gelir herhalde fiyati burmesterin ps:20 k liraya ses sistemi opsiyonu yapmislar arabaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar