roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Kullanan var mı? Tecrübelerinzi paylaşır mısınız? Birkaç farklı senaryoda denemek istiyorum. Biri çok az aramanın olduğu spesifik bir zımbırtının satışında, diğeri de arama sayısının ve rekabetin çok olduğu bir satış senaryosunda. Sizce verim alır mıyız? Mesela benim gözüm sarı arama sonuçlarını direkt yoksayıyor, tıklanma oranları nasıl? Kazık yer miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sektörden sektöre değişir bu, bazı sektörlerde facebook reklamları daha çok roi sağlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Eğer çok az arama varsa zaten reklam veremiyorsun diye biliyorum. Bir kelimede reklam vermek için belli bir aranma hacmi olması gerekiyor. Yeterli aranma hacmi olmazsa zaten reklam veremezsin. Kazık yeme olayıda şu şekilde. Kelimelerde "en yüksek veren en önde olur" felsefesi ile ilerliyor google. Birisi 10TL verdiyse o kelime başına sen 10,01 vermen lazım ki 1. sırada çıkabilesin. Ben böyle biliyorum 1 yıldır falan kullanmadım gerçi ama pek birşey değişmemiştir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 evet arkadaşlar ne koyuyorsun, ne alıyorsunuz aracı kullanıyor musunuz bidding olayı nereden ne şekilde takip ediliyor bilgi paylaşımı yapalım lütfen iyi forumlar bir e-ticaret marka müdürüyle konuştum 20 bin tl ile 50 bin tl ciro dönüşü yakaladıklarını söyledi, aklım çıktı, benzeri hikayeler mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Oha bu başlığı tamamen unutmuştum ben ahahhahaha. ADwords bilmeyenin bulaşmaması gereken bi uygulama. Sonra Amazon AWS'de olduğu gibi 'ABİ KREDİ KARTI BORCUM 423942 TL OLMUŞ LAN???' diye dolaşırsınız. sdfghgfds Bildiğin zor. Zor olması çok iyi. Aynen böyle devam eder umarım zor olmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 detaylı paylaşım için teşekkürler çok açıklayıcı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ADWORDS BOZUK ADWORDS DOLANDIRICI ADWORDS ÇALIŞMIYOR ADWORDS EVE HACİZ GETİRDİ ADWORDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 http://i.imgur.com/mjqXPQB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 efendiler, eticaret bazlı adwords'den gelen ticarette overall bounce rate'iniz aşağı yukarı kaç? dökün bakalım incileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 dönüş %60 order confirmation dönüşü %25 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bizim şirket sertifikalı ads ajansı. Rakamlar sektörden sektöre değişiyor. Fakat genel bilgi olarak 100 TL altı ürünler eğer çakma, dolandırma gibi şeyler değilse Google'da 1e3 ciro yapabiliyor. Facebook'ta ise 1e6 lara çıkabiliyor bu oran. min. 10bin TL aylık altında çalışmıyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 sertifikayı herkes alıyor ya bi esprisi yok onun artık sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 biz an itibariyle 7 bin google, 3 bin facebook ağırlıklı gidiyoruz. 2 ay data toplayım paylaşmaya başlarım. sektör kozmetik. facebook trafiği şu an inanılmaz kaliteli. deli gibi ürün bakıyorlar. bounce rate 30%'un altında. google trafiğinde inanılmaz bounce var. remarketing fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 conversion rate nası kardeş. bounce ile falan gelme bize :) paraya çevirebiliyor musun ziyaretçiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 abi senin konudaki tavrından dolayı samimi yaklaştığına inanmıyorum ondan es geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 adwords'ün olayı ürün/içerik ile ilgili kullanıcıların karşısına çıkmak olduğundan bounce rate'iniz çok yüksek ise kampanya kurgunuzu tekrar gözden geçirin derim. ecom siteleri için conv. rate bounce rate'den daha önemli tabii ki bu arada. facebook'un bu konuda google'ın yanına yaklaşması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bizim tasarımımız hem portal hem ecommerce. çok ciddi içerik var zaten scope çok dar. içerikten direkt olarak satışa yönlendiriyor. satışa dönmeyen trafikte bizim için bir noktada gain. portal tarafı çok community driven çünkü. orada oluşturduğun kesimin sosyal medya paylaşımlarından inanılmaz trafik geliyor satışa dönme potansiyeli olan. günün sonunda satışa dönmediyse işe yaramadı diyemiyoruz yani. zaten yeni bir marka olduğu için marka değerini arttırmak herşeyden önde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Tcpip said: Bizim şirket sertifikalı ads ajansı. Rakamlar sektörden sektöre değişiyor. Fakat genel bilgi olarak 100 TL altı ürünler eğer çakma, dolandırma gibi şeyler değilse Google'da 1e3 ciro yapabiliyor. Facebook'ta ise 1e6 lara çıkabiliyor bu oran. min. 10bin TL aylık altında çalışmıyoruz ama. 10 bil tl üzeri kurumsal müşterilere ne kadar komisyon uyguluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 %10 civarında fakat projeye göre özel oranlar olabiliyor. bi' tanışmak için [email protected]'a bi' mail atsana ekibe ileteyim çalışsınlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 şu an çalıştığımız ajansla yeni başladık, 2-3 ay sonra değerlendirmeye alacağız o zaman mail atayım tanışalım arkadaşlarla bize yatkın gibiler ama referanslar biraz zayıf nasıl yaklaşırlar bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 site ismi verme şansın var mı bingildak? merak ettim bir bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 "roket adam" said: Oha bu başlığı tamamen unutmuştum ben ahahhahaha. ADwords bilmeyenin bulaşmaması gereken bi uygulama. Sonra Amazon AWS'de olduğu gibi 'ABİ KREDİ KARTI BORCUM 423942 TL OLMUŞ LAN???' diye dolaşırsınız. sdfghgfds Bildiğin zor. Zor olması çok iyi. Aynen böyle devam eder umarım zor olmaya. Selam benim medya ajansım var ağırlıklı inşaat firmaları çalışıyorum. Google sertifikalı ajans programını Google Partners olarak değiştirdi. Tekfen binasında bazı ajanslarına özel pazarlama ve satış stratejilerine yönelik sunumlar yapılıyor. Bazı zamanlarda yüksek bütçeli çalıştığı ajanslara 25 öde 100 TL kazan kuponu dışında özel kuponlar sunabiliyor. Mesela şuanda 50 TL öde 150 TL kazan tarzı bir kupon var yılbaşına kadar geçerli. Otomatik ödeme olarak hesabı ayarlamayıp Manuel ödeme/faturalandırma ayarlarsan sandığın kadar fazla kredi kartı faturası çıkmayacaktır. Tcpip'nin bahsettiği gibi sektöre göre anahtar kelimelerin tahakkuk bedelleri değişebiliyor. Arama Ağı haricinde re-marketing ve görüntülü reklam ağını kullanmanı tavsiye ederim. Eğer satış odaklı bir çalımaysa re-marketing ideal bir çalışma olacaktır. Otelcilik sektöründe 2.000 lira gibi bir rakam ile 8000 Euro ciro yapan müşterilerim olduğunu bilirim. Eğer ilgini çekerse bana özel mesaj atabilirsin. Sertifikalı partner ajans olmanın sağladığı avantajları sen kendin yakalayıp ortaya koyman gerekiyor. Kısacası sana sağladığı bilgi ve itibar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar