HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 az önce yedik geldik valla. içine bok bile koyuyolarsa 2-3 ayda bi yemek lazım . çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Benim bağırsaklarımı bozuyor MC falan. Benden kolay kolay bozuk ürün çıkmamasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Swiss Burger yemeyin. Leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 abi evet swiss burger leş ötesi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Dworgian said: BK larda o etler hani ızgarada yapılmış gibi görünüo ya siyah çizgiler fln, bir arkadaşım o etlerin öyle siyah çizgili geldiğini söylemişti. Var mı bunu bilip onaylayabilecek? Hayır, öyle gelmiyor. Normal donmuş köfte işte ama ilginç bir şey; Bir gün mangal yapalım dedik bi tane tosun arkadaşımız var burger king hastası, diğer arkadaşında burgerkingi var (burger kingi var ne garip oldu lan hehe restoran sahibi işte BK ) Tosun olan tutturdu illa whopper köftesi alalım (çiğ) mangal da yapalım. Diğer arkadaş yok mok ıkkk olmaz öyle alınmıyor olmuyor. Neyse bu adamı zar zor ikna ettik adam utana sıkıla mutfaktan 5 tane köfte almış gelmiş ama böyle acayip triplerde (asla açıklamıyor da çok uğraştık) Bu ne olm sadece 5 tane falan. Olmuyo dedi bunu da çaktırmadan aldım falan dedi. İlginç yani kendisinin restoranı neyse köfteleri mangala koyduk, köfteler su gibi eriyip gitti. WTF? İşte O günden sonra bir daha burgerking falan yemed….. yok lan gayet yedim, yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 o köftelerin çizgi olma sebebi sanırsam buzdan direk çıkarıp ateşe atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Benim duyduğum şeyin şehir efsanesi olmasına sevindim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 13-14 yaşındayken 2 yaz mcde çalıştım bi 14-15 senedir yemek yemiyorum mcden.. düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 çocukken babamla en sevdiğimiz şey chicken royale'di şimdi gerçekten hiçbir tadı falan yok yani isminin hatrına yencek bi tadı bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar