monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 hacettepenin eğitimi ne enteresanmış öyle ya, hiç hayalimdeki gibi değilmiş oyun yapmak gayet işkence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bölümü bitirmek üzere olan bi arkadaş var, sorabilirim sorunuz varsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kaç para onu öğrenir misin ? bi de işletme mezunu adam girebiliyomuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 said: KAYIT KABUL KOŞULLARI: Bilgisayar Animasyonu ve Oyun Teknolojileri Tezli Yüksek Lisans Programında okumak isteyen adayların aşağıdaki koşulları sağlaması gerekir: Dört yıllık bir lisans programından mezun olmak. ALES sınavından en az 60 puan almış ya da ya da ALES sonucu yerine Senato tarafından eşdeğerliği kabul edilerek başarı taban puanları belirlenen ve uluslar arası düzeyde kabul gören sınavlarda başarılı olmak, Senato tarafından kabul edilerek başarı taban puanı belirlenen ÜDS ve benzeri ulusal ve uluslararası geçerliliği olan KPDS, TOEFL (Test of English As A Foreign Language), IELTS (İnternational English Language Testing System) ve benzeri dil sınavlarında asgari taban puanına sahip olmak. Yapılacak bilimsel mülakat sonucunda başarılı olması gerekmektedir. Demişler, bilimsel mülakat nedir, içeriğinde ne bulunur o kısım harici herşey net gibi. Bu arada ortalama mezun olmak için gereken ortalamaymış, girmek içni değil. Onu yanlış görmüşüm bir önceki mesajımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Tezsizde kredi başına 280 liraymış program ücreti. Toplam 30 kredi alıyosun, 8400 lira ediyo yani. Tezlisi beleş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 O bolum bence tirt, paso grafik animasyon abanmislar.Yazilimcidan cok grafik animasyon isi ile ugrasanlarin tercih etmesi lazim bence. Coursera da bunun alternatifi daha guzel programlar var.ha bir de uzulerek soyluyorum ki 27 yasinda yeni mezunsan ve hayvan gibi donanimli bir sekilde mezun olmadiysan uniden,ciddi sekilde masaustu oyun programlama isi icin hic kasma bence :).Bende o yaslarda mezun olmustum bilg. Muh. den ordan biliyorum. Mobile veya web tarafinda iyi para var oyun islerinde , ozellikle web tarafinda gelecegi baya baya parlak.WebGL ogrenmeye baslamak lazim simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 oyunun ozellikle mobil olaninda emeginizin karsiligi tam bir milli piyango, candy crush gunde 700k$ kazaniyormus biz de yapariz lel diye girismeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Zaten ortalama bir türk yazılımcının(türkiyede eğitim görmüş) aklına gelmez öyle 0 dan yaratıcı bağımlılık yapıcı bir oyun fikri.En fazla Tüplü ve Öfkeli vs gibi,sırf ismi yüzünden markette yayınlanmaması gereken oyunlar ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ya sektördeki kişilerin tepe ve dip maaşlarını yazsak ne güzel olur. front end ne alır back end ne alır mobilci ne alır it guy ne alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 maaş aldıgın surece ne aldıgının cok bı onemı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 niye :/ mesela ben frontendci olarak 1.5k alıyorum askere gitmedim daha diye bu kadar düşüğe çalışmaya razı oldum. ortalaması heralde 2.5k falandır front endcilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bısı farketmıo cunku yanı evet kıyafetlerın bıraz ıyılesıo, biraz daha para harcayabiliosun ama o yani. sınıf atlamadıkça, ve radikal bi maaş almadıkça farketmio. 0-10k arası hepsi bir nerdeyse, en azından hayatında ki etkileri. gene mesai saatlerinde, günün en güzel zamanlarını harcıosun gene yolda saatlerini harcıosun gene senden daha salak bi adama para kazandırıosun gene o adamdan fırça yiyip abilik taslamasını sağlıosun 2k alınca clioya binerken, 5k alınca golfe,10k alınca passata falan bınıosun anca işte. skimsonik bi siteden ev tutup, oraya istanbul demeye çalışıosun. ailen falan fıstık. parayı sktret, ve keyif aldığın boka yönel. Hayat kazanmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Dark_Soul said: Zaten ortalama bir türk yazılımcının(türkiyede eğitim görmüş) aklına gelmez öyle 0 dan yaratıcı bağımlılık yapıcı bir oyun fikri.En fazla Tüplü ve Öfkeli vs gibi,sırf ismi yüzünden markette yayınlanmaması gereken oyunlar ortaya çıkıyor. kendimden öyle bir ışık görmüyorum zaten :D Amacım "olm bir oyun yapayım milyon dolarları alayım" da değil :) Olursa olur olmazsa olmaz o kısım, bilinmez. 27 yaşta mezun olma kısmında da haklısın, biraz fazla uzattık ve öyle pek donanımlı da değilim. Zaten baktığım işlerde hep sıfır tecrübe olanlara bakıyorum. Kısa süreli bir BI & Danışmanlık macerası bana danışmanlık işinin kesinlikle bana uygun olmadığını gösterdi:) Bu bahsettiğim yüksek lisans işine de bir arkadaş (sanat mezunu. cidden. adam Lahey'de kraliyet sanat akademisinde okudu) , onun kuzeni (sosyoloji okuyor , seneye mezun) ve ben olarak gideceğiz. Yıllardır beraber masaüstünden wowa, tower defenseten lol'e tonla oyun oynadık. İyi de anlaşıyoruz gerek günlük gerek hayata dair meselelerde. Ben teknik kısıma "kısmen" yatkınım, onlar da diğer kısımlara. Maksat eğlenmek ve ortaya güzel birşeyler çıkarmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar