Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Hangi animeden bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 sağ üst fate/zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 27 isler kizismaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Bir yerden başlamalıydı zaten. Benim merak ettiğim ah'da neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Dealer kadın mı erkek mi çıkaramadım? Ama tam dealer orası kesin. Çok güzel gidiyor seri ya. Acaba kim ispikledi esas oğlanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Akıllarınca april fool yapmışlar ama olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 33 çıkmadan 34 çıktı arada bir kill olayı eksik kaldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 33 ben buradan okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Eyvallah sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 np Dragonfire.Evet masterhaplo manhwa diye geçiyor, mangadan en büyük farkı renkli çıkması gerçi bazı istisna siyah beyaz manhwalarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 cbr veya pdf falan yok mu bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 okumaya devam eden var mı bunu hic? az kaldı dropluycam ya. cooook uzattı 50 chapter da hic mi birsey olmaz. adam farmlıyor sadece =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Evet çok uzattılar. Biriktirmeye başladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ben bugün gördüm bu topici, açtım sapık gibi okuyorum HUE. 20. chapterdaymışım, eğlenceli gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 oha 1 günde mi bitirdim ben bunun hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 biter akıyo ama hikaye olarak bi development olmadı daha. ben her hafta acıp "dur biraz daha farmlıyım" demesinden sıkıldım bi nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Aynı tarzda Re:Monster diye bir manga var ama The Gamer kadar seri update olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 skilleri masterlari, pvp ye girsede gorsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Cheater harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ya o kadar bölüm geçti hala dur biraz şunu kasayım bunu kasayım sıktı artık.4-5 ay okumam sonra toplu okurum böyle beklenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 uplayayım bari. A true gamer never rests! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Clauvn said: Aynı tarzda Re:Monster diye bir manga var ama The Gamer kadar seri update olmuyor. şuna başaldım bende güzel ama biraz overpower. kazikli bey diye spear var ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 remonster baya overpower mis, ama yinede hos bir cirpida bitirdim. Remonster a benzer bir kac manga daha var, reenkarnasyon sonrasi karakterin uberlesmesini anlatiyor: combat continent ve tales of demons and gods. Zamani olan the legendary moonlight sculptor ada bakabilir gamer kivaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 moonlight a baktım ben ilk sayısına pek beğenmedim ve kaldı öyle. tekrar bi şans vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 İşe başladım başlayalı takip edemiyorum , en son okuduğumda 80. chapter filandı. Nihayet birşeyler olmaya başlamıştı hatta. Hwan Sung-Ah ölürse bu manwha'yı yazana sağlam saydırırım içimden. Normalde karakter shiplemeyi sevmem, shipleyeni de sevmem ama bu karakteri sevmiştim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar