Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 8 :YARGITAY GÜM GÜM GÜM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
E akp araziyi alıyodu fenerden, ondan akp hapse attırmıştı?

O zaman o yalandı abicim. Akp elinden arazi alamadığı adamı birden cemaat için övmeye kalkmaz, hele hele tayyip gibi kindar bi adam, ı-ıh.
Mesaj tarihi:
GFB AKP'nin cücükleri. Aziz Cemaat'a geçirdi, Tayyip çıktı şike olayını cemaat çıkardı dedi. Taraftar Tayyibi sevmiyor. GFB, Tayyibe karşı bağırınca ıslıklıyor.

Kafam karıştı. Birde Aziz ben Atatürkçüyüm diye takılıyor. Yargıtay kararıda verdi.

GFB Tayyibin istediğini yapıcak, iyice Tayyibin sadı belli olucak.

Paranoyada yapmış olabilirim tabi.
Mesaj tarihi:
belli değilmi zaten sonucu
aa bakın aziz yıldırımda suçsuzmuş yargı bozukmuş bi daha anladık pis cemaat dicekler
akpliler faiz lobisi dış mihrak cemaat bilmemne diyince taşak geçiyoruz azizde buldu işte bi komplocu ldfkmbvdf
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Aziz Yıldırım Sayın Başbakan'ın yeniden yargılama konusunda verdiği söz üzerine geliyor." demiş Mahmut Uslu.

ha yani yoksa gelmeyecek paşam.

bunlara nasıl yurtdışı yasağı konmadı ki zaten lol
Mesaj tarihi:
Kendi ellleriyle kadrolaşmış yargıyı değiştirip kadrolaşmayı denediler, sistemi değil. Sebepleri de biz bunlardan çok çektik, çok kapatıldık falandı. Böylece her şeyi susturmak gibi aptalca bir yola girdiler ve tüm kolluk güçlerini ( Adalet, Polis , Asker) tek bir gruba verdiler. Tabi şimdi her şeyin daha da sesi çıkmaya başladı. Kendi kendilerine gol attılar hükümet olarak.

İş yılan hikayesine döndü tabi . Aziz Yıldırım yeniden yargılanıcak. Kim, ne tarafından belli değil. Beraat ettirilmeye çalışılcak. Çok mu suçsuz Aziz Yıldırım ? Ben Atatürkçüyüm ayaklarında gezen adamın Başbakanımızın yanındayım ayaklarına girmesi falan. Pek zannetmiyorum.

Ülkede doğru düzgün insan yok anasını satim. Bu saatten sonra ben ülkeme üzülürüm, kimin nasıl şike yapıp nasıl şampiyon olup olmadığına değil.
  • Yeni Oluştur...