pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Zegna said: lol http://i.imgur.com/dpLA1fl.jpg Eskişehir - Ü. Karan feat Bülent Uygun Sivasspor - Mecnun Odyakmaz Bursaspor - Wederson İbb - İbrahim Akın Üstteki isimlerin hepsinin cezası onandı. Bir yalan atıyorsunuz ortaya, sonra kendiniz de inanıyorsunuz. Tek başına şikeymiş, yesinler. Hadi oradan Yargıtay'dan onaylı hırsız Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://skorer.milliyet.com.tr/sike-de-var-orgut-de/fenerbahce/detay/1823665/default.htm milliyet said: argıtay 5. Ceza Dairesi, 17 Aralık operasyonundan sonra başlayan “paralel devlet” tartışmaları sürerken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 93 sanıklı “Şike” davasının temyiz incelemesini tamamladı. Yargıtay, Fenerbahçe’nin yeniden yargılama konusunda yasa çıkabileceği, bu nedenle kararın açıklanmasının bekletilmesi yönündeki başvurusunu ise dikkate almadı. Daire, Yıldırım’a, şike ve teşvik primi suçlarını işlemek suretiyle suç örgütü kurup yönetmek ve 6 Süper Lig maçında teşvik primi vermek suçlarından verilen 6 yıl 3 ay mahkumiyet cezasını onadı. Yıldırım’la birlikte suç örgütü kurup, yönetmek suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası alan eski Giresunspor Başkanı Olgun Peker’in cezası da onandı. Böylece, iddianame ve Yargıtay tebliğnamesinde yer alan, Yıldırım ve Peker’in iki ayrı örgütün liderleri olduğu ve suç örgütlerinin bu isimler etrafında toplandığı tespitine de katılmış oldu. Beşiktaş maçlarında da şike suçunun işlendiğine hükmeden daire, yöneticilere verilen bazı ceza miktarlarını ise hatalı buldu. İtiraz beklenmiyor Daire, diğer sanıklar hakkında ise onama, bozma ve düşme kararları verdi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın karara itiraz hakkı bulunuyor. Ancak başsavcılık, tebliğnamesinde Yıldırım ve birçok sanık hakkındaki cezanın onanmasını istemişti ve daire de ağırlıklı olarak tebliğnameye uygun hareket etti. Bu nedenle Yıldırım’ın kesinleşen cezası itiraz beklenmediğinden infaz edilecek. Yargıtay, dava sürerken yaşamını yitiren ve beraatine karar verilen Fenerbahçe yöneticisi Serkan Acar hakkındaki davanın düşürülmesine karar verirken, diğer sanıklar hakkında da onama ve bozma kararları verdi. Yeniden yargılama olacak mı Bu kararlarla dava, haklarındaki karar bozulanlar dışında, kesinleşti. Buna göre, bu isimlere verilen cezalar tıpkı Balyoz davasında olduğu gibi hükümetin yeniden yargılama konusunda adım atarak, özel yetkili mahkemeleri kaldırmaması ya da bir başka düzenleme yapmaması halinde mevcut düzenlemelere göre infaz edilecek. Olası düzenlemeler ise yeniden yargılama yolunu açabilecek. Ancak dava kesin hükme bağlandığı için yine Balyoz davasında olduğu gibi özel yetkili mahkemelerin kaldırılması yeniden yargılama için tek başına yeterli olmayacak. Şike davası için de, “hükme bağlanan davaların yeniden görülmesi” konusunda özel düzenleme yapılması gerekecek. Kararı bozulan diğer İsİmler CEMİL TURAN (F.Bahçe İdari yöneticisi) BÜLENT UYGUN (Eskişehirspor eski teknik direktörü) İBRAHİM AKIN (İst.B.B. eski futbolcusu) TAMER YELKOVAN (F.Bahçe Mali İşler Müdürü) M.ŞEKİP MOSTUROĞLU (F.Bahçe asbaşkanı) SAMİ DİNÇ (Avukat) MECNUN ODYAKMAZ (Sivasspor Başkanı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 said: dünyadaki en bariz delillerin bulunduğu büyük bir şike operasyonunun kararlarıdır. ne iddianameyi okumuş, ne gerekçeli kararı okumuş, bir sikim bilmeden bik bik konuşan entel tayfaya sözüm var, bir sik bilmiyorsunuz çünkü hiçbirine bakmadınız. delil yok diyorsunuz fakat bir sikim okumadığınızı siz de ben de iyi biliyoruz. sevgili mal, tıpkı 17 aralık gibi; bir operasyonun başlamasına neden olan unsurun düşmanlık, ispiyonculuk vs gibi sebepler dahi olması o operasyonun gerçekleşme nedenini ve delillerinin gerçekliğini bozmaz. hala anlayamadınız değil mi? bu memlekette hep şike vardı. aziz yıldırım'a patladı! neden? -siyasi. ee biz de biliyoruz. ama az insan olun lan, kahe'nin inşaat işçisi olduğu, ibrahim akın'ın hocaya şike sorduğu, korcan'ın mini cooper'ı götürdüğü, şike ile suçlanan neredeyse herkesin fenerbahçe'ye transfer olduğu, o kadar fiziki takip kayıtlarının bulunduğu, şekip mosturoğlu'nun ve ibrahim akın'ın savcılıkta itirafı olduğu bir operasyona hala sahte demeyin. oyun demeyin, siktirmeyin oyununuzu. oyun mu görmediniz hayatınızda? ulan adam itiraf etti be itiraf etti, yılların avukatı şekip'in savcılıkta itirafı var. az beyniniz olsa dersiniz ki bu adam yılların avukatı. neden itiraf etsin de sonra mahkemede "ben baskı altında bu ifadeyi verdim" desin. 25 yıllık avukat gidip de baskı altında sahte itiraf verir mi? kafanız da mı çalışmıyor. onu geçtim ibrahim akın'ın da itirafı var, sonra adam baktı tabi mahkemeye sevkedilince kimse itiraf etmemiş düzgün. o da ben de baskı altında verdim dedi. biri aziz yıldırım'ı içeri atmak istedi, oo baktılar kaynağı da buldular ve daldılar olay bu. iyi de böyle olması bu operasyonun gerçekliğine zarar mı veriyor? hayır vermiyor sevgili mal, tıpkı 17 aralık operasyonu gibi. daha nasıl anlatsak bilmiyorum ki, siktiğimin delilleri halka açılalı 2.5 yıl oldu girin okuyun diycem yok. "ehehe şike yokk sahte şike davasıııı sözde şike davası" demeye devam edeceksiniz. bunun fenerbahçe düşmanlığı ile de alakası yok. beşiktaş'lıyım. beşiktaş da şike yapmaya çalışmış ama yapamamış. bazıları diyor ki mesela bunlar da beşiktaş'lı mal işte, "biz nasıl şike yaptık 120 dk sürdü o maç penaltılara kaldı eheh böyle şike mi olur?" adam mal işte yapacak bir şey yok, beşiktaş'lı ama iddianameyi dahi okumamış. beşiktaş'lılar için açıklamam; "ibrahim akın beşiktaş'ın teması sonucu şike için anlaşıyor, fakat epey önceden anlaşıyor. maç gününe kadar da herhangi bir telefon gelmeyince iskender alın'ı arıyor ve diyor ki; beşiktaş benimle iletişime geçmedi, kafam çok karışık of puf, ben valla çıkıp oynayacağım sonuçta beni aramadılar" diyor. ve şike yapmıyor. düşün beşiktaş şike yapmayı bile becerememiş yani. fenerbahçe'liler için basit bir açıklama yaptım, zira 400 küsür sayfalık iddianame'nin 300'ü sizle alakalı o kadar yazacak açıklayacak enerjim yok. beşiktaş'lılar için ise "nasıl şike bu maç penaltılara kaldı1111" tarzı açıklamalara cevap getirdim. sizin taraftarlığınıza da tüküreyim ayriyetten, ulan şikeyle suçlanıyorsunuz. 2.5 yıl olmuş hiçbiriniz neyle suçlandığınızı dahi okumamışsınız. taraftarlık maç günü maça gitmek mi ulan, insan namusuna dil uzatılınca ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Esnaf said: ümit özat niye ceza alıyor la adı geçiyor muydu ki dombilinin asdkghjsdg Ya Ümit Karan yazacaktım mobildeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi critle bukakke yapan adamları seviyorum ya. bi de beşiktaşlı herif sdfsdf forgiver said: said: dünyadaki en bariz delillerin bulunduğu büyük bir şike operasyonunun kararlarıdır. ne iddianameyi okumuş, ne gerekçeli kararı okumuş, bir sikim bilmeden bik bik konuşan entel tayfaya sözüm var, bir sik bilmiyorsunuz çünkü hiçbirine bakmadınız. delil yok diyorsunuz fakat bir sikim okumadığınızı siz de ben de iyi biliyoruz. sevgili mal, tıpkı 17 aralık gibi; bir operasyonun başlamasına neden olan unsurun düşmanlık, ispiyonculuk vs gibi sebepler dahi olması o operasyonun gerçekleşme nedenini ve delillerinin gerçekliğini bozmaz. hala anlayamadınız değil mi? bu memlekette hep şike vardı. aziz yıldırım'a patladı! neden? -siyasi. ee biz de biliyoruz. ama az insan olun lan, kahe'nin inşaat işçisi olduğu, ibrahim akın'ın hocaya şike sorduğu, korcan'ın mini cooper'ı götürdüğü, şike ile suçlanan neredeyse herkesin fenerbahçe'ye transfer olduğu, o kadar fiziki takip kayıtlarının bulunduğu, şekip mosturoğlu'nun ve ibrahim akın'ın savcılıkta itirafı olduğu bir operasyona hala sahte demeyin. oyun demeyin, siktirmeyin oyununuzu. oyun mu görmediniz hayatınızda? ulan adam itiraf etti be itiraf etti, yılların avukatı şekip'in savcılıkta itirafı var. az beyniniz olsa dersiniz ki bu adam yılların avukatı. neden itiraf etsin de sonra mahkemede "ben baskı altında bu ifadeyi verdim" desin. 25 yıllık avukat gidip de baskı altında sahte itiraf verir mi? kafanız da mı çalışmıyor. onu geçtim ibrahim akın'ın da itirafı var, sonra adam baktı tabi mahkemeye sevkedilince kimse itiraf etmemiş düzgün. o da ben de baskı altında verdim dedi. biri aziz yıldırım'ı içeri atmak istedi, oo baktılar kaynağı da buldular ve daldılar olay bu. iyi de böyle olması bu operasyonun gerçekliğine zarar mı veriyor? hayır vermiyor sevgili mal, tıpkı 17 aralık operasyonu gibi. daha nasıl anlatsak bilmiyorum ki, siktiğimin delilleri halka açılalı 2.5 yıl oldu girin okuyun diycem yok. "ehehe şike yokk sahte şike davasıııı sözde şike davası" demeye devam edeceksiniz. bunun fenerbahçe düşmanlığı ile de alakası yok. beşiktaş'lıyım. beşiktaş da şike yapmaya çalışmış ama yapamamış. bazıları diyor ki mesela bunlar da beşiktaş'lı mal işte, "biz nasıl şike yaptık 120 dk sürdü o maç penaltılara kaldı eheh böyle şike mi olur?" adam mal işte yapacak bir şey yok, beşiktaş'lı ama iddianameyi dahi okumamış. beşiktaş'lılar için açıklamam; "ibrahim akın beşiktaş'ın teması sonucu şike için anlaşıyor, fakat epey önceden anlaşıyor. maç gününe kadar da herhangi bir telefon gelmeyince iskender alın'ı arıyor ve diyor ki; beşiktaş benimle iletişime geçmedi, kafam çok karışık of puf, ben valla çıkıp oynayacağım sonuçta beni aramadılar" diyor. ve şike yapmıyor. düşün beşiktaş şike yapmayı bile becerememiş yani. fenerbahçe'liler için basit bir açıklama yaptım, zira 400 küsür sayfalık iddianame'nin 300'ü sizle alakalı o kadar yazacak açıklayacak enerjim yok. beşiktaş'lılar için ise "nasıl şike bu maç penaltılara kaldı1111" tarzı açıklamalara cevap getirdim. sizin taraftarlığınıza da tüküreyim ayriyetten, ulan şikeyle suçlanıyorsunuz. 2.5 yıl olmuş hiçbiriniz neyle suçlandığınızı dahi okumamışsınız. taraftarlık maç günü maça gitmek mi ulan, insan namusuna dil uzatılınca ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 forgiver said: said: dünyadaki en bariz delillerin bulunduğu büyük bir şike operasyonunun kararlarıdır. ne iddianameyi okumuş, ne gerekçeli kararı okumuş, bir sikim bilmeden bik bik konuşan entel tayfaya sözüm var, bir sik bilmiyorsunuz çünkü hiçbirine bakmadınız. delil yok diyorsunuz fakat bir sikim okumadığınızı siz de ben de iyi biliyoruz. sevgili mal, tıpkı 17 aralık gibi; bir operasyonun başlamasına neden olan unsurun düşmanlık, ispiyonculuk vs gibi sebepler dahi olması o operasyonun gerçekleşme nedenini ve delillerinin gerçekliğini bozmaz. hala anlayamadınız değil mi? bu memlekette hep şike vardı. aziz yıldırım'a patladı! neden? -siyasi. ee biz de biliyoruz. ama az insan olun lan, kahe'nin inşaat işçisi olduğu, ibrahim akın'ın hocaya şike sorduğu, korcan'ın mini cooper'ı götürdüğü, şike ile suçlanan neredeyse herkesin fenerbahçe'ye transfer olduğu, o kadar fiziki takip kayıtlarının bulunduğu, şekip mosturoğlu'nun ve ibrahim akın'ın savcılıkta itirafı olduğu bir operasyona hala sahte demeyin. oyun demeyin, siktirmeyin oyununuzu. oyun mu görmediniz hayatınızda? ulan adam itiraf etti be itiraf etti, yılların avukatı şekip'in savcılıkta itirafı var. az beyniniz olsa dersiniz ki bu adam yılların avukatı. neden itiraf etsin de sonra mahkemede "ben baskı altında bu ifadeyi verdim" desin. 25 yıllık avukat gidip de baskı altında sahte itiraf verir mi? kafanız da mı çalışmıyor. onu geçtim ibrahim akın'ın da itirafı var, sonra adam baktı tabi mahkemeye sevkedilince kimse itiraf etmemiş düzgün. o da ben de baskı altında verdim dedi. biri aziz yıldırım'ı içeri atmak istedi, oo baktılar kaynağı da buldular ve daldılar olay bu. iyi de böyle olması bu operasyonun gerçekliğine zarar mı veriyor? hayır vermiyor sevgili mal, tıpkı 17 aralık operasyonu gibi. daha nasıl anlatsak bilmiyorum ki, siktiğimin delilleri halka açılalı 2.5 yıl oldu girin okuyun diycem yok. "ehehe şike yokk sahte şike davasıııı sözde şike davası" demeye devam edeceksiniz. bunun fenerbahçe düşmanlığı ile de alakası yok. beşiktaş'lıyım. beşiktaş da şike yapmaya çalışmış ama yapamamış. bazıları diyor ki mesela bunlar da beşiktaş'lı mal işte, "biz nasıl şike yaptık 120 dk sürdü o maç penaltılara kaldı eheh böyle şike mi olur?" adam mal işte yapacak bir şey yok, beşiktaş'lı ama iddianameyi dahi okumamış. beşiktaş'lılar için açıklamam; "ibrahim akın beşiktaş'ın teması sonucu şike için anlaşıyor, fakat epey önceden anlaşıyor. maç gününe kadar da herhangi bir telefon gelmeyince iskender alın'ı arıyor ve diyor ki; beşiktaş benimle iletişime geçmedi, kafam çok karışık of puf, ben valla çıkıp oynayacağım sonuçta beni aramadılar" diyor. ve şike yapmıyor. düşün beşiktaş şike yapmayı bile becerememiş yani. fenerbahçe'liler için basit bir açıklama yaptım, zira 400 küsür sayfalık iddianame'nin 300'ü sizle alakalı o kadar yazacak açıklayacak enerjim yok. beşiktaş'lılar için ise "nasıl şike bu maç penaltılara kaldı1111" tarzı açıklamalara cevap getirdim. sizin taraftarlığınıza da tüküreyim ayriyetten, ulan şikeyle suçlanıyorsunuz. 2.5 yıl olmuş hiçbiriniz neyle suçlandığınızı dahi okumamışsınız. taraftarlık maç günü maça gitmek mi ulan, insan namusuna dil uzatılınca ilgilenir. İddanameyi okumamış, okuduysa anlamamış, anladıysa analiz edemimiş. Az daha yalasa bakan olur, lvl o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Tapeleri okuyan herkes neyin ne olduğunu anlar. Kasmayın boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ekşi sözlük linki var mı onun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Abi İbrahim Akın paragrafı kdgjblkjdblkhdflkhlıhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Ülkede hırsızlık yaparken komplo, zamanlama manidar diyor. Eminim balkon camını kanırtıp eve giren adi hırsızlar bile yakalanınca aynı ifadeyi veriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 serjuhan said: Esnaf said: ümit özat niye ceza alıyor la adı geçiyor muydu ki dombilinin asdkghjsdg Ya Ümit Karan yazacaktım mobildeydim. davaya bakan hakim ben olsam sırf sıfattan 3 yıl verirdim ona ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=581943 bu ne lan asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 hacı abi kupayı istemeye gitmiş galiba oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 fizban said: http://skorer.milliyet.com.tr/sike-de-var-orgut-de/fenerbahce/detay/1823665/default.htm milliyet said: argıtay 5. Ceza Dairesi, 17 Aralık operasyonundan sonra başlayan “paralel devlet” tartışmaları sürerken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 93 sanıklı “Şike” davasının temyiz incelemesini tamamladı. Yargıtay, Fenerbahçe’nin yeniden yargılama konusunda yasa çıkabileceği, bu nedenle kararın açıklanmasının bekletilmesi yönündeki başvurusunu ise dikkate almadı. Daire, Yıldırım’a, şike ve teşvik primi suçlarını işlemek suretiyle suç örgütü kurup yönetmek ve 6 Süper Lig maçında teşvik primi vermek suçlarından verilen 6 yıl 3 ay mahkumiyet cezasını onadı. Yıldırım’la birlikte suç örgütü kurup, yönetmek suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası alan eski Giresunspor Başkanı Olgun Peker’in cezası da onandı. Böylece, iddianame ve Yargıtay tebliğnamesinde yer alan, Yıldırım ve Peker’in iki ayrı örgütün liderleri olduğu ve suç örgütlerinin bu isimler etrafında toplandığı tespitine de katılmış oldu. Beşiktaş maçlarında da şike suçunun işlendiğine hükmeden daire, yöneticilere verilen bazı ceza miktarlarını ise hatalı buldu. İtiraz beklenmiyor Daire, diğer sanıklar hakkında ise onama, bozma ve düşme kararları verdi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın karara itiraz hakkı bulunuyor. Ancak başsavcılık, tebliğnamesinde Yıldırım ve birçok sanık hakkındaki cezanın onanmasını istemişti ve daire de ağırlıklı olarak tebliğnameye uygun hareket etti. Bu nedenle Yıldırım’ın kesinleşen cezası itiraz beklenmediğinden infaz edilecek. Yargıtay, dava sürerken yaşamını yitiren ve beraatine karar verilen Fenerbahçe yöneticisi Serkan Acar hakkındaki davanın düşürülmesine karar verirken, diğer sanıklar hakkında da onama ve bozma kararları verdi. Yeniden yargılama olacak mı Bu kararlarla dava, haklarındaki karar bozulanlar dışında, kesinleşti. Buna göre, bu isimlere verilen cezalar tıpkı Balyoz davasında olduğu gibi hükümetin yeniden yargılama konusunda adım atarak, özel yetkili mahkemeleri kaldırmaması ya da bir başka düzenleme yapmaması halinde mevcut düzenlemelere göre infaz edilecek. Olası düzenlemeler ise yeniden yargılama yolunu açabilecek. Ancak dava kesin hükme bağlandığı için yine Balyoz davasında olduğu gibi özel yetkili mahkemelerin kaldırılması yeniden yargılama için tek başına yeterli olmayacak. Şike davası için de, “hükme bağlanan davaların yeniden görülmesi” konusunda özel düzenleme yapılması gerekecek. Kararı bozulan diğer İsİmler CEMİL TURAN (F.Bahçe İdari yöneticisi) BÜLENT UYGUN (Eskişehirspor eski teknik direktörü) İBRAHİM AKIN (İst.B.B. eski futbolcusu) TAMER YELKOVAN (F.Bahçe Mali İşler Müdürü) M.ŞEKİP MOSTUROĞLU (F.Bahçe asbaşkanı) SAMİ DİNÇ (Avukat) MECNUN ODYAKMAZ (Sivasspor Başkanı) Nasıl da güzel yalan atıyor Demirören gazetesi hahah. said: Yargıtay, ceza mahkemesinin bazı mahkumiyet kararlarını "cezalarının ertelenip ertelenmeyeceği tartışılmadığı" gerekçesiyle bozdu. Yargıtay bu bozma kararlarında ceza mahkemesinin suçun gerçekleştiğine dair tespitlerini kabul etti. Diğer bir deyişle, ilgili mahkumiyet kararları hukuka uygun. Sanıklar o suçları işlediler ve cezaları belirlendi. Yargıtay sadece cezaların ertelenmesinin gerekip gerekmediği konusunda bir değerlendirme yapılmasını istedi. Bu sebeple, bu gerekçeye dayanarak verilen bozma kararları sanıkların yeniden yargılanmasını gerektirmeyecek. Suçu işlediği tespit edilip cezalarının ertelenip ertelenmeyeceği tartışılacak isimler ve suçları aşağıdadır: - Bülent Uygun (teşvik primi) - Eskişehirspor – Trabzonspor A.Ş. (22/04/2011) - Gökçek Vederson (teşvik primi): Trabzonspor A.Ş. – Bursaspor (17/04/2011) - İbrahim Akın a) Şike: İstanbul BBSK–Fenerbahçe A.Ş (01/05/2011), Beşiktaş A.Ş. – İstanbul BBSK (11/05/2011) b) Teşvik primi: Trabzonspor A.Ş. – İstanbul BBSK (15/05/2011) - İskender Alın a) Şike - Beşiktaş A.Ş. – İstanbul BBSK (11/05/2011) b) Teşvik primi - Trabzonspor A.Ş. – İstanbul BBSK (15/05/2011) - Korcan Çelikay (şike): Sivasspor – Fenerbahçe A.Ş. (22/05/2011) - Mecnun Otyakmaz a) Şike - Sivasspor – Fenerbahçe A.Ş. (22/05/2011) b) Aziz Yıldırım liderliğindeki suç örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek suçu - Mehmet Şekip Mosturoğlu a) Teşvik primi: Eskişehirspor – Trabzonspor A.Ş. (22/04/2011) b) Şikeye teşebbüs: Kardemir Karabükspor – Fenerbahçe A.Ş (08/05/2011), Fenerbahçe A.Ş. – MKE Ankaragücü (15/05/2011) - Mehmet Yıldız (şike): Sivasspor – Fenerbahçe A.Ş. (22/05/2011) tl;dr şike yukarıdaki isimlerle çatır çatır yapılmış. yok öyle fener kendi kendine şike yaptı diye. uydur uydur inan, sonra da hüloğğğ aziz yıldırımın gılıyıg diye meydanlara çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ayrıca; - Kupa, şikeciden alınıp 2. bitirine verilecek. - 8 takım ceza alıyor. 5 takıma alt liglere düşme, 3 takıma eksi puan ve/veya para cezası. - Küme düşmelerin yanında en az 3+yıl avrupadan men. geliyor. at fava bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 o dedigini yapamazlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 zaman gösterecek. olmaz denilen neler oldu bu memlekette? hadi itiraf edelim, 3 temmuz sabahı aziz alındığında bir çay ikram edip salıverirler dedik hepimiz, bugün neredeyiz? genelkurmay başkanı alındı bu memlekette yahu, bilal erdoğan üzerinden tayyibe yürümeye kalktılar, fenerbahçesi beşiktaşı kim? 10-15 bin holigan sağda solda bağırır, onları da biberlerler otururlar aşağı biter gider. her ne kadar ptt 1.lig de olsa adı artık, su jenerik paha bicilmez. http://www.youtube.com/watch?v=ljaXXvZyHLU keske kalsaydı bank asya da cemaat sponsorlu ligde top tepseydi fenerbahce adsaf. best drama ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 neyse evet ibrahim akın kmedi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 pattisliborek said: ayrıca; - Kupa, şikeciden alınıp 2. bitirine verilecek. - 8 takım ceza alıyor. 5 takıma alt liglere düşme, 3 takıma eksi puan ve/veya para cezası. - Küme düşmelerin yanında en az 3+yıl avrupadan men. geliyor. at fava bekle. Yok ebein au sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Dabi dabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 PattisliBöreği fazla kaçırmış, şekerden beyni sulanmış zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 pattisliborek said: ayrıca; - Kupa, şikeciden alınıp 2. bitirine verilecek. - 8 takım ceza alıyor. 5 takıma alt liglere düşme, 3 takıma eksi puan ve/veya para cezası. - Küme düşmelerin yanında en az 3+yıl avrupadan men. geliyor. at fava bekle. o sezon kompile iptal edilecek fener de pttlige diğer takımların da tazminat davası açması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 O ates ufleyerek sonmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ikinci de sike yapmis, tek sike yapmayan biziz, bize versinler kupayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 fizban said: Dabi dabi. Sen Milliyet'ten falan haber linksene ya. Sonra attığın yalana kendin de inan, delicesine savun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar