KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hala cas,uefa,mahkeme,yargıtay,pfdk diyor adam ya.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Hala komplo diyor adam ya. Akboylardan zerre farkınız yok. Yolsuzluğun üstünü komplo diye kapatan tayyip'in pesinden kosan akboylar, şikenin üstünü komplo diye kapatan Aziz Yıldırım'ın pesinden kosan siz. Zaten feneri dusurtmeyen de Tayyip. Aziz Yıldırım'a yeniden yargılama sözü veren de Tayyip. He komplo he.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 AKP ve yandaşlarına ağzına geleni söyleyen sözüm ona solcular konu futbol olunca azizkafaya bağlıyor. Komik oluyorlar.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ahmedinejad said: Hala komplo diyor adam ya. Akboylardan zerre farkınız yok. Yolsuzluğun üstünü komplo diye kapatan tayyip'in pesinden kosan akboylar, şikenin üstünü komplo diye kapatan Aziz Yıldırım'ın pesinden kosan siz. Zaten feneri dusurtmeyen de Tayyip. Aziz Yıldırım'a yeniden yargılama sözü veren de Tayyip. He komplo he. aziz yıldırıma söz vermişmiş Tayyip... genel kurmay başkanına da terörist diyemezsiniz diyordu. ne oldu? adam 3üncü senedir içeride. harbiden konu futbol olunca her trlü mantığınızı kaybediyorsunuz.akboymuş, yahu asıl akboyluk yapan sizsiniz,işinize geldiği mahkemeler için bunlar cemaat-akepe savcıları,hakimleri...ama konu aziz yıldırım ve fenerbahçe olunca davayı başlatan,tüm sözüm ona delil toplama sürecini yürüten zekeriya öz SAVCI...he...senin o CAS,UEFA,bilimum mahkemeler, PFDK,vs. işte hep o Zekeriya Öz'ün hazırlık soruşturmasını yaptığı yine sözüm ona delillere dayanarak ŞİKE İDDİANAMESİ'ni ortaya sürdü...aha işte senin gibi mantığı sözkonusu fener olunca askıya alınan arkadaşlar da buralardan sallayın "şikeci aziz" diye...
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 said: Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, FB TV'ye çok önemli açıklamalar yaptı. Uslu, "Aziz Yıldırım af falan istemiyor. Gerekirse yatarım diyor. Sayın Başbakan'ın yeniden yargılama konusunda verdiği söz üzerine inşallah bizi de alacaklar. Bu yargılanma açılacak" dedi. iddianame o kadar saçma sapan bir şeyse uefa ve cas neden bu iddianame beş para etmez buna göre karar verilmez demedi? o kadar savunma yaptı aziz yıldırım avukatlar tutuldu sabah akşam bunu konuştular. orada da mı cemaat komplo yaptı? http://www.youtube.com/watch?v=48DpmYot7PQ
Zep Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 KuddusiMavra said: ahmedinejad said: Hala komplo diyor adam ya. Akboylardan zerre farkınız yok. Yolsuzluğun üstünü komplo diye kapatan tayyip'in pesinden kosan akboylar, şikenin üstünü komplo diye kapatan Aziz Yıldırım'ın pesinden kosan siz. Zaten feneri dusurtmeyen de Tayyip. Aziz Yıldırım'a yeniden yargılama sözü veren de Tayyip. He komplo he. aziz yıldırıma söz vermişmiş Tayyip... genel kurmay başkanına da terörist diyemezsiniz diyordu. ne oldu? adam 3üncü senedir içeride. harbiden konu futbol olunca her trlü mantığınızı kaybediyorsunuz.akboymuş, yahu asıl akboyluk yapan sizsiniz,işinize geldiği mahkemeler için bunlar cemaat-akepe savcıları,hakimleri...ama konu aziz yıldırım ve fenerbahçe olunca davayı başlatan,tüm sözüm ona delil toplama sürecini yürüten zekeriya öz SAVCI...he...senin o CAS,UEFA,bilimum mahkemeler, PFDK,vs. işte hep o Zekeriya Öz'ün hazırlık soruşturmasını yaptığı yine sözüm ona delillere dayanarak ŞİKE İDDİANAMESİ'ni ortaya sürdü...aha işte senin gibi mantığı sözkonusu fener olunca askıya alınan arkadaşlar da buralardan sallayın "şikeci aziz" diye... http://www2.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/alpten-uyari-bu-karar-turkiyeyi-yakabilir-SXHBQ365080SXQ Ya delilleri kimin topladigi ne farkeder ceto kafan almiyor mu Hukukcular delillerde bir sorun yok diyor. Yukarda link vermistim bi 10 dkni ayir oku. Ayrica zekeriya oz Akpye karsi delil toplayinca ok MANYAK DELIL fenerin delilleri hep sahte. Zekeriya oz bile degildi ayrica savci baska bir herifti
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 şike soruşturmasını başlatan adam zekeriya öz'dür, senin kafan almıyor mu değerli kardeşim? hangi hukukçular delillerde bir sorun yok diyor? ümit kocasakal mı? metin feyzioğlu mu? çünkü her 2 avukatta (birisi istanbulun, birisi türkiyenin barolar birliği başkanları)şike davası ve deliller ile ilgili çarpıklıkları defalarca söylediler.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ahmedinejad said: said: Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, FB TV'ye çok önemli açıklamalar yaptı. Uslu, "Aziz Yıldırım af falan istemiyor. Gerekirse yatarım diyor. Sayın Başbakan'ın yeniden yargılama konusunda verdiği söz üzerine inşallah bizi de alacaklar. Bu yargılanma açılacak" dedi. iddianame o kadar saçma sapan bir şeyse uefa ve cas neden bu iddianame beş para etmez buna göre karar verilmez demedi? o kadar savunma yaptı aziz yıldırım avukatlar tutuldu sabah akşam bunu konuştular. orada da mı cemaat komplo yaptı? http://www.youtube.com/watch?v=48DpmYot7PQ orada da tayyip girdi devreye. bu davanın her aşamasını tayyip kullandı. şimdi son aşamada da "bakın,her şeyi cemaat yaptı,biz masumuz " diyor da biz yemiyoruz. siz düşünün gerisini.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 POSTA GAZETESİ'NDEKİ AZİZ YILDIRIM RÖPORTAJI - Yeniden yargılanma olacak mı sizce? Adil, yeniden yargılanma olacaksa varız. Onun dışında af-maf istemiyorum. Beni adil, tarafsız kişiler yargılayacaksa olur ama aksi olmaz. Benim öyle bir ümidim yok ama Allah bu ülkeye yardım etsin. - Mahmut Uslu, "Başbakan yeniden yargılanma garantisi verdi" demiş... Hayır Mahmut Bey'in ifadesi o değil. Mahmut Bey'le görüşmede Başbakan hiç bu konulara girmedi. Tamamen Başbakan'ın yeniden yargılanma konusundaki kamuoyu deklaresinden dolayı ona ithafen böyle bir yere çekildi. - Bir açıklama yaptınız Cemaat'i işaret etiniz. Sonra düzelttiniz o açıklamayı. Neden? Benim açıklamamda düzeltme yoktu. Açıklamamdaki her şeyi cımbızlarsan her yere çekersin. Ben anlatıyorum, diyorum ki; bu olay şöyle başladı: Hükümetle cemaat kol kolaydı. Geldikleri noktada 2011'de bize yaptıkları operasyonu cemaat yaptı. Hükümetin haberi var mıydı yok muydu? Haberi varsa cemaatin yaptığına müsaade ettiler. Sonra süreç devam etti. 16'ncı Ağır Ceza'da yargılandık. Bu mahkeme Başbakan'ın dediği paralel devlete mi bağlı? Türkiye Cumhuriyeti'ne mi bağlı? Bunu ben bilemem, kim bilir. Hükümet bilir. Sonra Yargıtay'a geldik. 5. Daire'nin verdiği bu karar Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlı bir daire mi paralel devlete mi bağlı? Bunu Başbakan bilir. Adalet Bakanı bilir. Açıklık getirsinler. Benim yorumum yanlış olur. Ama ne diyor Başbakan; "Bütün bu operasyonları yapan cemaattir" Bizim ki de dahil. Benim şüphelerim var ve soruyorum. Her şeyi götürüp bir yere yıkma. Ben son noktada tek bir yeri suçlamıyorum. Başlangıç için suçluyorum. Bak ne diyorum, bu operasyonu cemaat yaptı, hükümet de sorumludur. Son kısmına cemaat yaptı diyemiyorum ama. Bak ilk kez burada açıklıyorum. 25 Kasım'da bana Samanyolu'nun başındaki Hidayet Karaca Bey geldi. Bir kahvaltı yaptık. Yanımda Mahmut Uslu da vardı. Futbol Federasyonu'nda görevli bir hukukçu ve bir iş adamı da. Üçü geldi. Benden Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Türkçe Olimpiyatları yapmak istediklerini söyledi. Ben de statta çimleri değiştireceğimizi, statta sıkıntı olduğunu ve 1-2 ay sonra buna cevap verebileceğimizi söyledim. Bana dosyayla yazılı olarak müracaat ettiler. Ben de "yazılı olarak cevap vereceğim ama şu an zor görünüyor" dedim. Diyorlar ki Aziz Yıldırım, Fethullah Gülen ile konuştu. Ben öyle bir konuşma yapmadım. Benim konumu da konuşmadık. Genel memleket mevzuları konuştuk. Ben de orada tenkitler yaptım. Cemaate de, genel de tenkitlerim oldu. Bugün söylediklerimi söyledim KAYNAK VE RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN: http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/aziz-yildirim-sorumlulari-acikladi-h21532.html
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 KuddusiMavra said: şike soruşturmasını başlatan adam zekeriya öz'dür, senin kafan almıyor mu değerli kardeşim? hangi hukukçular delillerde bir sorun yok diyor? ümit kocasakal mı? metin feyzioğlu mu? çünkü her 2 avukatta (birisi istanbulun, birisi türkiyenin barolar birliği başkanları)şike davası ve deliller ile ilgili çarpıklıkları defalarca söylediler. KuddusiMavra said: orada da tayyip girdi devreye. bu davanın her aşamasını tayyip kullandı. şimdi son aşamada da "bakın,her şeyi cemaat yaptı,biz masumuz " diyor da biz yemiyoruz. siz düşünün gerisini. davayaı başlatan şey aziz yıldırımın şikenin bokunu çıkartıp bütün sezon ve tüm takımlara yaymasıdır 0-3 ten dönen antep maçı bile tolere ediliyor yoksa
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 KuddusiMavra said: ne güzel işte, bir siz akıllısınız. Bir biz, sonra hukukçular, sonra CAS, sonra UEFA, sonra yargıtay. Bence hem güzel hem de çok komik.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 "Av. Yusuf Reha Alp" said: - Fenerbahçelilerin iddiası 3 Temmuz’da başlayan sürecin bir cemaat operasyonu olduğu yönünde. Fenerbahçe bu sürece ne şekilde dahil oldu, kısaca özetleyebilir misiniz? - Hatırlayalım, bu şike soruşturmasına neden ihtiyaç duyuldu? Yani birilerinin iddia ettiği gibi gerçekten belli bir grubun sırf Fenerbahçe yönetimini ele geçirmek adına yaptıkları planlı ve organize bir eylem miydi, yoksa suça konu bir takım eylemler içinde bulunulduğundan şüphelenilen şahıslara yönelik doğru bir operasyon muydu? Daha önce savcının iddianamesinde ve sonrasında 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında gördüğümüz gibi Yargıtay'ın dün verdiği kararda da dosyanın cemaziyülevveli özet olarak geçiliyor. Üşenmeden okursak, aslında tüm operasyonun Giresunspor kullanılarak önce maddi menfaat temin etmek, daha sonra da alenen tehdit, baskı ve şantaj yoluyla, elde edinilen kazanımlarının korunması peşinde olan bir takım kişilerin giriştikleri faaliyetleri ortaya çıkarmak üzere yapıldığı anlaşılıyor. Burada ana hedef Olgun Peker liderliğindeki suç örgüt. Buraya kadar da konunun Fenerbahçe, Trabzonspor ya da başka bir takım ile hiç ilgisi yok. Yani operasyon bir Fenerbahçe ya da Aziz Yıldırım operasyonu olarak başlamıyor. Ne zaman devreye giriyor peki bu unsurlar? Dönemin Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü'nün, Futbol Federasyonu'ndaki sorunlarının halli için Olgun Peker'den yardım istemesi, Peker'in de transfer yasağının kalkması için dönemin Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'i aramasıyla olay başka yöne kayıyor. Özgener'in, Peker'in yetkisizliğini bilmesine rağmen yardım için elinden gelen her türlü çabayı göstermesi sonucu o da dinlemeye alınıyor ve görülüyor ki, Mahmut Özgener, Aziz Yıldırım'ın özellikle hakemlerle ilgili bir takım taleplerini de yerine getirme gayreti içinde. Federasyon Başkanlığı koltuğunu korumak için futbol ailesi içinde güçlü olduğuna inandığı Yıldırım'ın desteğini almak adına, Özgener, Aziz Yıldırım'ın bir dediğini iki etmemeye çalışıyor. İşte bu aşamadan sonra Aziz Yıldırım da dinlenmeye başlanıyor. Kısaca olaya Aziz Yıldırım, dolayısıyla da Fenerbahçe'nin girişi bu şekilde oluyor.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bi de yatar cıkarız ne demek ya? yatman demek "sen suclusun iste bilader" demek. "suclu degilim ama birileri mutlu olsun diye yatarım" diyen masum adam mı olur? Sen sucluysan sampiyonlugu da teslim edicen gerekiyosan kumeye de gidicen. simdi cıkıp onun mangal gibi yuregi var iste diyenler olacaktır. mangal gibi yurekten degil algı yonetimi yapmaya calısmasından boyle. yoksa fransa da kalsaydı gelmeseydi fenerbahce camiası da vurucaktı agzına suclu sıfatını tek agzına vurmayan camiayı elinde tutmaya calısıyo.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 "al hukukcu" said: - Sizce dosyada hukuka aykırı olarak elde edilmiş bir delil var mı? - Tüm deliller, CMUK 135 gereği yetkili ve görevli olan mahkeme kararları ile toplanmış. Bu anlamda hukuka aykırı olarak bir delil elde edilmesi de söz konusu değil. Kaldı ki, Yargıtay'ın gerekçeli kararında açıkça alıntılandığı gibi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, hukuka aykırı olarak bir delil elde edilmiş olsa bile, şayet bu delil ikna edici ve doğruluğu kesinleşmiş bir delil ise ve sanığa da bu delili kullanmazdan evvel bununla ilgili savunma imkanı sağlanmışsa, karar verilirken böyle bir delile dayanmanın adil yargılanma hakkını ihlal etmeyeceğini kabul ediyor. "al yine hukukcu" said: - Tek başına tapeler bir kişiye bu denli ağır bir ceza verilebilmesi için yeterli midir? Başka deliller de aranamaz mı? Bu dosyada sadece tapeler ile mi karar verildi? - Yargıtay Ceza Genel Kurulu 2010 yılında bir karar aldı. Bu kararda Genel Kurul, "...iletişim tutanaklarının tek başına olayı nitelendirmeye yarayacak bilgileri içermemesi halinde (başkaca) delil elde edilmesi zorunluluğundan" bahsediyor. Bu dosyada iletişim tutanakları tek başına olarak olayı nitelendirmemiz için yeterli. Zaten mahkeme ve Yargıtay da bunu bu şekilde kabul ediyor. Kaldı ki kararda açıkça söylenildiği gibi bu dosyada kamuoyunda zannedildiği gibi tek delil tapeler değil. Fiziki takip tutanakları, para ve araba alışverişleri, buluşmalar, hatta bazı sanıkların açık ikrarları var. Hal böyle olunca, "sadece tapeler ile karar verildi" demenin hukuki bir altyapısı yok. Kararda da İbrahim Akın ve Şekip Mosturoğlu'nun verdiği ifadelere bakarsanız olayın sadece tapelerle sınırlı kalmadığını göreceksiniz. Benim muhalefet şerhlerimde de kullandığım argümanlardan biri bu ifadelerdi.
Remus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ''Al yine hukukçu 2'' yanlış bence. Para transferini açıkladılar. (açıklamadıkları yok diye biliyorum) burda yalan olduğunu kanıtlaması lazım idda makamının. İbrahim akın ifadesini değiştirdi. Şekipte dedikodu olarak verdi ifadesini. Tapelerden ceza verilicek olsa bütün ligi toptan düşürmeleri lazım.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 madcow, simdi ayni toplara tekrar girmek istemiyorum da sunu belirteyim. o hukukcu dedigin kisi de objektif bir insan degil. kendisi trabzonlu. o da nasil aziz yildirim, mahmut uslu gercekleri egip bukerek soyluyorsa o da aynen oyle soyluyor. sucsuzlugu savunmuyorum. ama hukuksuz bir yargilama var diyorum. bu beyamca demis ki; said: Fiziki takip tutanakları, para ve araba alışverişleri, buluşmalar, hatta bazı sanıkların açık ikrarları var. araba alisverisi var denildi, daha sonra o geri cekildi. sadece iddianamede kaldi. farkli bir insana alinmis oldugu iddia ediliyodu falan. para alisverisi ispatlanamadi. bir kac yontem iddia edildi, hepsine belgelerle cevap verildi. dinlemelerde de 'x isimli futbolcuya soyleyin macta oynamasin hesabina 200 bin tl yatiriyorum conem' demedi kimse. herkes neyin ne oldugunu gorebiliyor, ama acik degil. o yuzden dinlemeler tek basina yetersiz delil olarak. ibrahim akin ve sekip mosturoglu, polis huzurunda verdikleri ifadeleri reddettiler daha sonra. mahkemede verdikleri kararlar gecerli olacaktir hukukta. aihm'ye de ayni seyle donebiliriz; gercekligi kesinlesmis bir delil degil evet. o yuzden gecersiz kalacaktir hukuk disi edinilmis dinlemeler. hukuk disi dinlemeler derken de soyle bir sey var. yasa sanirim nisan 2011'de geciyor. nisan 2011'den once yapilan dinlemeler hukuksuz bu yuzden. zaten aziz yildirim (diger tum cemaat yargilamalarinda oldugu gibi) once dinleniyor, sonra dinleme karari cikariliyor. ulkedeki tum yargi erkleri bir grubun elinde. elbetteki hepsi ayni seyi dusunecek. (polisin yazdigi iddianameyi savci 3 snde okuyor, hakim 4 dakikada kabul ediyor). uefa ve cas ise ben delil aramam bunlar benim icin yeterli diyor.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 fizban said: o yuzden dinlemeler tek basina yetersiz delil olarak. bunu kim belirliyor yani yetersiz oldugunu iddaa eden grup fenerbahcenin avukatları ve fenerbahceliler. said: ibrahim akin ve sekip mosturoglu, polis huzurunda verdikleri ifadeleri reddettiler daha sonra. mahkemede verdikleri kararlar gecerli olacaktir hukukta. bunu da yine sadece fenerbahceli avukatlar soyluyor said: aihm'ye de ayni seyle donebiliriz; gercekligi kesinlesmis bir delil degil evet. o yuzden gecersiz kalacaktir hukuk disi edinilmis dinlemeler. hukuk disi dinlemeler derken de soyle bir sey var. yasa sanirim nisan 2011'de geciyor. nisan 2011'den once yapilan dinlemeler hukuksuz bu yuzden. zaten aziz yildirim (diger tum cemaat yargilamalarinda oldugu gibi) once dinleniyor, sonra dinleme karari cikariliyor. bunun acıklamasını yapmıs yukarda hukuk dısı olsun olmasın eger davanın isleyisini dogrudan etkileyebilecek ve gercegi yansıttıgı belirlenen deliller yargıtayın kararına gore kullanılabilir diyor. said: ulkedeki tum yargi erkleri bir grubun elinde. elbetteki hepsi ayni seyi dusunecek. (polisin yazdigi iddianameyi savci 3 snde okuyor, hakim 4 dakikada kabul ediyor). ozaman cıkıp da akp aynı savunmayı yapınca "top lel" demiyceksiniz. oradayken ne guzel yakalandılar buradayken cemaat tu kaka olmaz. said: uefa ve cas ise ben delil aramam bunlar benim icin yeterli diyor.cas davasına turkiyeden 1 ordu avukat gitti. madem onlar daha samimiydi orda delillerin yalan olması ihtimali ile verilecek kararın gelecekte uefaya daha buyuk zarar verme olasılıgını kabul ettirebilmeleri gerekirdi. ama cas da hayır bunlar yeterli dedi.(ki uefa turkiye gibi degil senin hakkında yanlıs bir karar cıkar ve hak mahrumiyetinden kaynaklı kayıpların olursa bunları karsılamak durumunda sonucta) bu arada sunla curuttuk bunla curuttuk denen hersey fenerbahce avukatlarından gelen seyler. madem obur hukukcu size karsı yanlı. aziz ne kadar iyi aslında acıklamalarının hepsi de yanlı.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Aziz yıldırıma hak verdiğim tek bi nokta var, bu şike tek başınamı yapılıyo, kabul edip para yiyen kulüp baskanları niye aynı cezayı almıyolar? Şu soru için varmı tatmin edici bi cevap?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 şikeyi karşı takımın bir kaç tane oyuncusyla yaparsın. kulüp başkanıyla yapmazsın zaten.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kulup baskanlarının isin icine karısmadıgı sike dosyaları var direk futbolcu ile gorusulen. o durumda kisiler ceza alıyor takım degil. diger turlu odyakmaz gibiler de ceza aldılar aziz gibi. takım olarak ceza alan kuluplerin(aziz, odyakmaz) hepsinin beraber ceza alması gerekiyor zaten(kume dusme ise kume dusme puan silme ise puan silme tabi fenerbahce daha cok alıcak adamlar 1 mac sike yapıo fener 4 mac miktar farkı var). sadece topcu ve menajer ile yapılan sikelerde takımın bi sucu yok. o durumda topcu ceza alıyor. ama azmeden takımın bası oldugu icin fenerbahce yine toptan ceza alıyor.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ahmedinejad said: şikeyi karşı takımın bir kaç tane oyuncusyla yaparsın. kulüp başkanıyla yapmazsın zaten. yada herneyse işte, bu futbolcularda alıcak mı aynı cezayı? Yoksa yedikleri para yanlarına kâr mı kalıcak, bunu soruyorum.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 aldı iste futbolcular ceza. ulan ceza alanları okumadan gelmissin.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oha harbi görmemişim, özür. said: Aziz Yıldırım yattığı süre gözetilerek 2 yıl 2 ay daha hapis yatacak. Ümit Karan, Mehmet Yıldız, İbrahim Akın hakkındaki kararlar onandı. Mehmet Yıldız 1 yıl 3 ay hapis, Sami Dinç 1 yıl 14 ay hapis, Samet Güzel 2 yıl 2 ay hapis, Serdal Adalı 1 yıl 3 ay hapis, Tamer Yelkovan 1 yıl 3 ay, Ümit Karan 7 ay, Yavuz Ağırgöl şikeden 1 yıl 8 ay ertelemeli hapis Yusuf Turanlı örgütten ertelemeli 1 yıl 3 ay, şikeden 1 yıl 18 ay hapis cezası aldı. Olgun Peker'in örgüt suçlarından cezası onandı Yargıtay, Bülent Uygun'un örgüt üyeliğinden beraatine, şike ve teşvik suçundan ceza almasına karar verdi. vay ake samet'e de yazık olmus
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 parca parca bolemicem o yuzden 1, 2 diye numaralandirdim. madcow said: fizban said: o yuzden dinlemeler tek basina yetersiz delil olarak. bunu kim belirliyor yani yetersiz oldugunu iddaa eden grup fenerbahcenin avukatları ve fenerbahceliler. said: ibrahim akin ve sekip mosturoglu, polis huzurunda verdikleri ifadeleri reddettiler daha sonra. mahkemede verdikleri kararlar gecerli olacaktir hukukta. bunu da yine sadece fenerbahceli avukatlar soyluyor said: aihm'ye de ayni seyle donebiliriz; gercekligi kesinlesmis bir delil degil evet. o yuzden gecersiz kalacaktir hukuk disi edinilmis dinlemeler. hukuk disi dinlemeler derken de soyle bir sey var. yasa sanirim nisan 2011'de geciyor. nisan 2011'den once yapilan dinlemeler hukuksuz bu yuzden. zaten aziz yildirim (diger tum cemaat yargilamalarinda oldugu gibi) once dinleniyor, sonra dinleme karari cikariliyor. bunun acıklamasını yapmıs yukarda hukuk dısı olsun olmasın eger davanın isleyisini dogrudan etkileyebilecek ve gercegi yansıttıgı belirlenen deliller yargıtayın kararına gore kullanılabilir diyor. said: ulkedeki tum yargi erkleri bir grubun elinde. elbetteki hepsi ayni seyi dusunecek. (polisin yazdigi iddianameyi savci 3 snde okuyor, hakim 4 dakikada kabul ediyor). ozaman cıkıp da akp aynı savunmayı yapınca "top lel" demiyceksiniz. oradayken ne guzel yakalandılar buradayken cemaat tu kaka olmaz. said: uefa ve cas ise ben delil aramam bunlar benim icin yeterli diyor.cas davasına turkiyeden 1 ordu avukat gitti. madem onlar daha samimiydi orda delillerin yalan olması ihtimali ile verilecek kararın gelecekte uefaya daha buyuk zarar verme olasılıgını kabul ettirebilmeleri gerekirdi. ama cas da hayır bunlar yeterli dedi.(ki uefa turkiye gibi degil senin hakkında yanlıs bir karar cıkar ve hak mahrumiyetinden kaynaklı kayıpların olursa bunları karsılamak durumunda sonucta) bu arada sunla curuttuk bunla curuttuk denen hersey fenerbahce avukatlarından gelen seyler. madem obur hukukcu size karsı yanlı. aziz ne kadar iyi aslında acıklamalarının hepsi de yanlı.1. evet bu yuzden bagimsiz mahkemeler lazim. 2. evet bu yuzden bagimsiz mahkemeler lazim. 3. adam yalan soyluyor. said: 18.11.1992 tarih ve 3842 Sayılı Kanunla şu an yürürlükte bulunmayan Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu`na eklenen 135/a ve 254/II. maddeler ve sonrasında 03.10.2001 tarih ve 4709 Sayılı Kanunun 15. maddesiyle 1982 Anayasası`nın 38. maddesinin altıncı fıkrasına eklenen hüküm gereğince, Türk Ceza Yargılaması Hukuku`nda hukuka aykırılıkları tespit edilen delillere şu veya bu şekilde dayanılabilmesinin ve değerlendirilmeye alınabilmesinin yolu tümüyle kapatılmıştır. Bu düzenlemeleri takip eden 1 Haziran 2005 yürürlük tarihli ve 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu`nun 148., 206/II,a ile 217. maddesinin ikinci fıkra hükümleri de, aynı şekilde hukuka aykırı delillerin ceza yargılamasında hiçbir şekilde kullanılamayacağına ve delil olarak değerlendirilemeyeceğine işaret etmiştir. 4. akp savunmasinda buyuk olcude hakli olabilirdi, ama yakalanmis para var. fiziksel olarak yakalanmis para. para. para. 5. uefa ve cas diyor ki, senin mahkemelerin bunlari delil olarak kabul etmis. demek ki bunlar delildir. ben de bunlara dayanarak davami gorurum diyor. zaten uefa'nin gordugu dava bile degil, disiplin sorusturmasi. delil olup olmamasini umursamiyor bile. cas'in gordugu davada ise delil olarak turk mahkemelerinin kararlari ve 'polisin' yazdigi iddianame var. bunu nereden biliyorum? http://www.khas.edu.tr/spor-calismalari-merkezi/6 sertifika muduru emir guney, gelen katilimcilarin agzindan bir kac defa anlatti bunu.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 madcow said: bi de yatar cıkarız ne demek ya? yatman demek "sen suclusun iste bilader" demek. "suclu degilim ama birileri mutlu olsun diye yatarım" diyen masum adam mı olur? Sen sucluysan sampiyonlugu da teslim edicen gerekiyosan kumeye de gidicen. -sen hangi ülkede yaşıyorsun? -ergenekon,balyoz,poyrazköy,askeri casusluk davalarında suçsuz olduğunu neredeyse şu ülkede herkesin bildiği yüzlerce insanın 2,3,4,5,6 senedir hapis yattıklarını biliyor musun? -ne demek senin yatman demek suçlusun işte bilader(birader bu arada)? sürekli duvara konuşuyormuşum gibi hissediyorum. muhtemelen yaygın sabit fikir yüzünden şurada 3 gündür tartıştığım çoğunluğu(belki de hepsi,tek tek bilmiyorum)galatasaraylı tiplerde aynı şeyi benim için düşünüyorlardır. Güzel,anlaşabildiğimiz bir nokta çıktı sonunda.
Öne çıkan mesajlar