pontipati Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 pilipis kulaklığımın sol teki bozuldu aniden. garanti ne durumlarda geçerli acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 gönder direkt. sennheiser'ın kablosuna takıla takıla jakı yamulttum, temassızlık falan oluştu. gönderdim, yenisiyle değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Aynı şey benim de başıma geldi, marka aynı, bozulan taraf aynı. Ama garantisi bittiydi. Attım çöpe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 teknosa'dan almıştı abim bi kulaklık benim elimde bozuldu yine philips'ti. teknosa'ya gittim şubenin yerini tarif ettiler, bizimle uğraşmayın işiniz gecikir diye. sonra şubeye gittim orda da adam baktı bu ipek kablo mu ne dedi cakını siz bozmuşunuz kullanıcı hatası gibisinden bi şeyler dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar