Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 adil kullanım kotam dolmuş vesselam 720p demedim, amerikan pröpögöndösö demedim, gündüz demedim gece demedim izledim 3 sezon homeland'i lak diye. Aralarda archer'ı bile hd indirdim, animasyon diziyi niye hd indirirsin emenike. Bir de volvo yılbaşından beri 3 günde bir dotaya update yaptı canı sağolasıcalar. Ayın ortasında 3 mbps'ye dayadılar hızımı, acımadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ben ilk kullanmaya başladığımda ilk haftada dolmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 adil ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bir haftadır dolu galiba benim arttıramıyoduk di mi eskiden modem arayüzünden bi değerleri falan editliyorduk noldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Tori said: Ayın ortasında lol casual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Steam'in event schedule'ı önceden koyması lazım. Bu haftasonu saints row 4ün bedava olcağını bilseydim çeker miydim ben o kadar videoyu updatei mupdatei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 adsl olunca aşılabilen akk fiberde cart diye iniyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Tori said: Steam'in event schedule'ı önceden koyması lazım. Bu haftasonu saints row 4ün bedava olcağını bilseydim çeker miydim ben o kadar videoyu updatei mupdatei bedava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yıl 2014 hala kotamız var lan şaka gibi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi onun bi bug ı vardı 3mbit baglantıyla torrentten yine full çekebiliyodun bi googlelasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Dworgian said: Tori said: Steam'in event schedule'ı önceden koyması lazım. Bu haftasonu saints row 4ün bedava olcağını bilseydim çeker miydim ben o kadar videoyu updatei mupdatei bedava? free weekend ya, hafatasonu boyunca oyna hedesinden, da işte ben oynayamıcam 2 günde anca indirir heralde 20 gbyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi boşver zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar