Promenader Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 havalar tekrar soğusun lordm lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ısınsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ulan mesai cikisi siparis vermiyorum yemek sogumasin diye gene de beceremiyolar ya abv sizin gibi muessesenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 günlük bugün daha iyiyim. yediklerime dikkat ettim biraz. az bi acı var arada oluyo. ama otururken yürürken dünkü gibi sıkıntı olmadı, düzeliyor gibi. umarım yarına bişi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 çok kötüyse kremi, hapı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 hotspot shield açık kalmış günnük ev arkadaşımın ağzına sıçtım yeter lan skerler ne indiriyosun bağlantıyı yokettim diye çocuk cevap veremedi lan bişide yapmıyodur gerçi o salak. çok üzgünüm cihan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 her günüm berbat ve iğrenç geçiyor. kızla aram açılıyor :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bilgisayarın başında otururken bacak bacak üstüne atmaktan bacağım sakatlanıcak yakında, sokayım böyle alışkanlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kafamı düzeyim günlük saat oldu 5 hala ayaktayım günlerdir hep böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Saeros said: bilgisayarın başında otururken bacak bacak üstüne atmaktan bacağım sakatlanıcak yakında, sokayım böyle alışkanlığa CAPS ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 laaaaan ben alcaktim oni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ruyada ex gf. feels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 yine depresyona girmeye başladım. hofff amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Saeros said: bilgisayarın başında otururken bacak bacak üstüne atmaktan bacağım sakatlanıcak yakında, sokayım böyle alışkanlığa italyan tarzı mmm bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Gün bitmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 tiLi said: ruyada ex gf. feels :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Aaaaaaaaaaaa sokarım böyle hayata lan easye çeviremiyor muyuz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Invasionda oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kozalak said: yine depresyona girmeye başladım. hofff amk aaaa giriyorum. girdim. dur yha, girmemişim... (depresyonu, psikolojideki hastalık tanımı itibarı ile ele alacak olursak yataktan bile kalkamadığın, kolunu bile kımıldatamadığın bir durum, o yüzden olur olmaz söylemeyin allah muhafaza sahiden başınıza gelir, yandım allah dersiniz (tabii içinizden) ama geri dönüş çok kolay olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bugün okulda arkadaşı gördüm, uzaktan el salladım EHEHE diye ama derse yetişmem gerektiği için gidip yanına konuşamadım, az daha depresyona giriyodum bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Korsaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ben kara o benden kara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 uche? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Ben sogan sarmisak cok seviyo ama koku gitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=FacTa-1ZE2I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar