Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bugün çok pis sıkıldım lan ve daha 2 saat var nasıl dayanıcam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 kermit said: BİLEKLERİMİ KESTİM AZ ÖNCE GÜNLÜK onu da becerememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ağşama kaçak et qeseceyiq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 kermit said: çapraz kestim nolur nolmaz diye Kac derece!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 kapanan kurumumdaki personelcilerin gotune koyayim belediyedeki personel muduru bu insanlar bu zamana kadar ne yapiyordu die bize sordu rezil herifler yaaa kendilerine faydalari yoktu bize de kostek olmuslar zamanında bildirim yapmayarak orçolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 babannem ölmüş lan. ankaraya gidip duvardaki saati ve radyoyu cenaze kargaşasıyla çalmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 OHH APARTMANDA YIKILIP MÜTEAHİTE VERİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Abi tansiyonum 10-5 fln. Havalarda geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 cuma akşamı saat 11 de yorulup eve döndüm. vallahi geçti benden artık. hüzün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 SeaGle said: Abi tansiyonum 10-5 fln. Havalarda geziyorum. abi senin gen havuzun pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Kesinlikle =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 10a 5 cok da az sayılmaz ya. uzun yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Bazen aniden daha da düşüyor ama, bi anda gidip geliyorum. DÜşük tansiyonlular uzun yaşar derler harbiden de, bacaklarımda halsizlik oluyo lan artık. Bide yemekten sonra kan mideye göllenince iyice leyla oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 10a 6 olm benim de bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 benim de 3ün 1i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 fırtınaaam felaketim hasreetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bu hafta tonla işim var gittim 4 tane çikilop gibi oyun indiriyorum steam'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 haftasonu! çok zorlansam da sabahın köründe, kalktım kahvaltı edip çıkcam, GRE fizik sınavı için...umarım bu zahmetlere değer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Günlük niye Amerika'nın cahilleri aşılanmayı reddetmek gibi güzel uygulamalarla kendi sonlarını getirmeye çalışırken bizim cahiller daha da sağlıklı cahil nesiller yetiştiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bok gibi geçen iki ayın ardından hayatım rayına girdi lan. herşey yerli yerinde ve olması gerektiği gibi. tüm dengesizliğim geçti. bi acaip oldum. büyüdüm heralde lan. 30 yaşından sonra büyüdüm diyebilmek biraz sıkıntılı ama olsun. iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 günlük facebook şeyi ne şahane lan hep tutuyor. şüphelenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Rüyada eski evde bizim enlemde aurora gördüm abi, gerçekten çok garipti. Abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 diaboliq said: bok gibi geçen iki ayın ardından hayatım rayına girdi lan. herşey yerli yerinde ve olması gerektiği gibi. tüm dengesizliğim geçti. bi acaip oldum. büyüdüm heralde lan. 30 yaşından sonra büyüdüm diyebilmek biraz sıkıntılı ama olsun. iyi iyi. iyidir abi. congratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar