Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kapanan kurumumdaki personelcilerin gotune koyayim belediyedeki personel muduru bu insanlar bu zamana kadar ne yapiyordu die bize sordu rezil herifler yaaa kendilerine faydalari yoktu bize de kostek olmuslar zamanında bildirim yapmayarak orçolar
Mesaj tarihi:
Bazen aniden daha da düşüyor ama, bi anda gidip geliyorum.

DÜşük tansiyonlular uzun yaşar derler harbiden de, bacaklarımda halsizlik oluyo lan artık. Bide yemekten sonra kan mideye göllenince iyice leyla oluyorum.
Mesaj tarihi:
Günlük niye Amerika'nın cahilleri aşılanmayı reddetmek gibi güzel uygulamalarla kendi sonlarını getirmeye çalışırken bizim cahiller daha da sağlıklı cahil nesiller yetiştiriyor?
Mesaj tarihi:
bok gibi geçen iki ayın ardından hayatım rayına girdi lan. herşey yerli yerinde ve olması gerektiği gibi. tüm dengesizliğim geçti. bi acaip oldum. büyüdüm heralde lan. 30 yaşından sonra büyüdüm diyebilmek biraz sıkıntılı ama olsun. iyi iyi.
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

bok gibi geçen iki ayın ardından hayatım rayına girdi lan. herşey yerli yerinde ve olması gerektiği gibi. tüm dengesizliğim geçti. bi acaip oldum. büyüdüm heralde lan. 30 yaşından sonra büyüdüm diyebilmek biraz sıkıntılı ama olsun. iyi iyi.

iyidir abi. congratz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...