Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Cıx. Evlenme teklif edecem diye. Dolaylı yoldan sap da olmamış oluyorum. Sorry bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 neden 14 şubat değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 14Şubat maalesef çoğuna göre olduğu gibi bizim için özel bir anlam ifade etmiyor. Özellikle koduğumun ülkesinde 3 liralık yemek 150 lira olunca o gün, daha da ifrit oluyoruz. 15 Şubat da yıl dönümümüz, iyi denk geldi dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 copry said: neyi Sizi nan neyi olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Rotweiler said: 14Şubat maalesef çoğuna göre olduğu gibi bizim için özel bir anlam ifade etmiyor. Özellikle koduğumun ülkesinde 3 liralık yemek 150 lira olunca o gün, daha da ifrit oluyoruz. 15 Şubat da yıl dönümümüz, iyi denk geldi dsfg (tu) gz , bu arada var mi ozel bir planin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 2. kaza gene hafifti 3.de artık nolacak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Rotweiler said: 14Şubat maalesef çoğuna göre olduğu gibi bizim için özel bir anlam ifade etmiyor. Özellikle koduğumun ülkesinde 3 liralık yemek 150 lira olunca o gün, daha da ifrit oluyoruz. 15 Şubat da yıl dönümümüz, iyi denk geldi dsfg gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Anam =) İyi niyetleeriniz için teşekkürler. Özel bi planım helikopiter vardı ancak, sadece 2 kişi gereksiz tuzlu. Onun yerine boğaz manzaralı bir otel ve yine boğaz manzaralı bir restoran ayarladım. Ha derseniz ki, benim de bi fikrim var: Önerilere açığım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Abi keşke anlamayacağı anda teklif etseniz hani bariz "teklif geliyoree" olmasa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Yok şuan fake bir hayvan figürlü yüzük ile tüm umutlarını yıktım. İstanbulu da teklif için beklemiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Rotweiler said: Anam =) İyi niyetleeriniz için teşekkürler. Özel bi planım helikopiter vardı ancak, sadece 2 kişi gereksiz tuzlu. Onun yerine boğaz manzaralı bir otel ve yine boğaz manzaralı bir restoran ayarladım. Ha derseniz ki, benim de bi fikrim var: Önerilere açığım ;) Ölüm döğüşüne davet et sonra bilerek kaybet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 günlük bugun bi wet dream im gerçeğe dönüştü çok mutluyum galba lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 vaay beline kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Rotweiler said: 14Şubat maalesef çoğuna göre olduğu gibi bizim için özel bir anlam ifade etmiyor. Özellikle koduğumun ülkesinde 3 liralık yemek 150 lira olunca o gün, daha da ifrit oluyoruz. 15 Şubat da yıl dönümümüz, iyi denk geldi dsfg abi ikiniz de depresyondayken filan mı başladınız çıkmaya, sevgililer günü ertesi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Lutfen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 günlük az önce seçim propagandası yapan gürültülü araçlardan biri geçti. tayyeap in beraber yürüdük biz bu yollarda sını remix yapmışlar. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Niye benim de bi gunum guzel gecmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 0.6 cm kitle iyiymiş bakalım ne çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 AAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEOOOOOOOOOAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 wastyrx said: 0.6 cm kitle iyiymiş bakalım ne çıkacak Bebeeem noldu gecmis olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Bişi yoktur sanırım ya 25ine gün verdiler kolumun altında sert bişi var hükümetin çipi değilse bakacaklar neymiş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yağ bezesi söyleyeyim ben şimdiden. gerek yok ama istersen alalım diyecek doktor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Kasın üzerinde direk, yağ bezesi olsa boşver derlerdi bi bakalım demezlerdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 inş birşey çıkmaz yavru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar