Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Dartanian said: Bir sınav düşünün 80 almam gerekiyo yetki belgesini almam için ve sınavdan çıkıyorum. Cevap anahtarları yayınlanıyo, seviniyorum ama bi yandan da korkuyorum çünkü hesapladığım sonucum 80. Gel zaman git zaman soru itirazlar prosedürler vs. Doğru yaptığım 2 soru iptal oluyor. Bunlar önemli değil zaten doğru oldukları için yine doğru kabul ediliyor. Fakat bir başka sorunun cevabı D şıkkından E şıkkına alınıyor. Benim cevabım D ve sonucum büyük ihtimal 76ya düşüyor ve ben belgeyi alamıyorum. Ne güzel değil mi? Zaten hayatımdaki hiçbir şey yolunda gitmezken... SPK mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sabır @dart. bi şekilde iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 15 dk sonra endoskopi hulog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 @dworgian evet başka hangi sınavda bu kadar hatalı soru falan çıkar ki... @viva umarım abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 SeaGle said: 15 dk sonra endoskopi hulog. gecmis olsun simdiden , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Dartanian said: @dworgian evet başka hangi sınavda bu kadar hatalı soru falan çıkar ki... @viva umarım abi :) amanın. ben de 2 dersten bekliyorum sonuçlar ne zaman açıklanır ya. bu arada işalla yanlış bakmışsındır da 80 alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ciiktim yrni ayildim hivbirsey yok arksdas,kmse korkmasin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Dworgian said: Dartanian said: @dworgian evet başka hangi sınavda bu kadar hatalı soru falan çıkar ki... @viva umarım abi :) amanın. ben de 2 dersten bekliyorum sonuçlar ne zaman açıklanır ya. bu arada işalla yanlış bakmışsındır da 80 alırsın Ben mesaj attım şubatın 2.haftası diye cevap geldi. Net tarih yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sertifikayı bi alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 günnük işi gücü bıraktık adamı teki intihar edecek onu izliyoruz. bi de bizim millet ne garip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 günlük.. haftayı kapadım ben kafamda.. yine.. eve gitsem misafircilik oynasam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 birbirimize pasta yediricez mmmpphhh ^^____^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 aaaeeaaaa pasta alayım lan unuttum ben onu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 spora gitmesem spor bana gelse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 BabacumMostors said: aaaeeaaaa pasta alayım lan unuttum ben onu! onu da oğuz alsın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 noluyo lan burda?! iyi ki bakmışım ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 içeri çektiler adamı atlayamadı.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 swf si olsa izlerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi müdür de yanımdaydı aklıma gelmedi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Do a flip diye bagirsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 terlik lazim mi gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hafif bi göbek oldu. yediklerime dikkat etmeye karar verdim günlük. o adonis geri gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 feyz aldım,bende spora başlıcam bu yaz göbeksiz geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 mudurlugun butun yuku pascalin sırtındaydı bu hafta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar