Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam kıza açılıyordum...

Editor

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

Editor said:

eleman THY de çalışıyor tam olarak neci olduğunu öğrenemedim... ama öğrenecem kadıköyde bir öğrenci evinde kalıyor... tam adresini biliyorum

adamın uçuş saatini öğren uçak havadayken başka ddos'a, ping atmaya.
düşerse kız senindir.

http://4.bp.blogspot.com/-7II3dJcYbfg/UMMTGWIKslI/AAAAAAAADvc/Um69JqRY-Yg/s1600/dr-evil-laughing.gif

AHAHSAHUIFDSSAUHI
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

stalklayıp, obsseslersen senin için daha kötü olur. defteri kapatıp, yaraya tuzu serpip yeni ufuklara yelken açmak yapabileceğin en iyi şeydir. hemen ilişkide sınırları çiz, tabii öyle bir ilişki varsa, facebook vs. gibi önüne çıkabilecek seni üzüp demoralize edebilecek bütün kanalları kapat. arkadaşlarınla başka ortamlara gir, farklı insanlar gör konuş tanış. mümkün olduğunca kafanı uzak tutmaya çalış.

insanın ulaşamadığı şeyleri utopikleştirip, gerçeğinden farklı mükemmel ilizyonlar yaratma gibi bir özelliği vardır. eğer bu kızı görmeye devam edersen sende bunu yaparsın. kız sanki mükemmelmiş, siz beraber olsanız inanılmaz olurmuş, tam evlenilcek kızmış, hayatımın aşkıymış gibi modlara girersin. aslında kızı elde etsen belki 10 gün sonra bu ne len deyip ayrılacaktın. ondan kendini bu konuda engelle.

sakin arkadaşı olarak kalmaya falan çalışma, istemem yan cebime koy yapar. her derdinde, tartışmasında sana gelir, friendzone bölgesinde seni felç eder sonra gece sevgilisinin koynunda yatar sende ıslak yastıkta uyursun.

punların bazıları intended bazıları değil. keyifce kullanın.

Bunu neden yapıyorsun abi.

Bu arada her kız aynı değil cidden, ki örnekteki kız bayağı kezbanın bayrak taşıyanındanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...