Catrenox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben 3 yıldır bu forumda geziniyorum ama bir türlü adam gibi PVP serevrı acan yok.Tabi biraz emir baki oldu ama yinede bu kadar sphere acacaklarına bir tane adam gibi PvP shardı acsalardı daha cok Player toplarlardı.....Merakla bekliyorum. . .
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sphere acacaklarına pvp shard acsınlar :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bunun tek nedenini söyle acıklıyabiliriz. Pvp Shardina yatirim yok... Baska sebebi olacagini sanmiyorum. Saglam bi pvp shard olucak gelecegi olur o zaman gider bu is.. Ama pvp shardlari zaten sponsorsuz falan acılıyor peh..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ne yapacan pvp shardını yaw.. :)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ.
Parapa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Naa, 23 Aralık 2004 12:23 tarihinde demiş ki: sphere acacaklarına pvp shard acsınlar :) ne alaka ? pvp shardı sphereden oluşmuycakmı zaten ? runuo bi pvp shardına da kimsenin gidiceğini düşünmüyorum...[signature][hline]
Iverson_3 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Pwp Shardı biraz abes kaçar bence. :)
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bizim server bayadır bi açık. Gerçi ben giremiyorum bayadır ama.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 etrafına bi bak pvp shardından başka ne var? max. 1 haftada kasabileceğin en iyi charı kasarsın.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: plus, 23 Aralık 2004 19:45 tarihinde demiş ki: said: Naa, 23 Aralık 2004 12:23 tarihinde demiş ki: sphere acacaklarına pvp shard acsınlar :) ne alaka ? pvp shardı sphereden oluşmuycakmı zaten ? runuo bi pvp shardına da kimsenin gidiceğini düşünmüyorum... egegegeg :) Guldurdun beni...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Albert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Secim meselesi, pvp shardlari cok tutulmadigi icin fazla acilmiyor bildigim kadariyla. Sahsen bende pvp shard'i sevmem. Bi kac tane var ama.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 verin bi makine + host açalım hemen.[signature][hline]Dust in the wind, all we are is dust in the wind ...
Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ooof ne saçmalık abi ya pvp serveri diye bişe yoktur uo nun içinde kasıcaksın itemde olsa kasıcaksın ha pvp istiyorsan rusların bi serveri wardı ama senin gibiler orada üreyemez söyliyim[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Maki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Valla bende rusum belki ondan uremisimdir bi ara hellstemple diye bir server vardi tabe ben o zamanlar appydim oyunu orda ogrendim aslinda o serverde 30 kisiden fazlasi oynamiyordu ama ben nereden biliyim 2 kere lvl 20 olduk 2 kere butun accler banlandi emeklerim bosa gitti sonrada server kapandi daha sonra nebulaya basladigimda ultima bana bambaska geldi simdi bunun nedenleri sunlar 1-orasi sird pvp shardiydiya pvp den baska birsey ogrenemedim 2-pvp anlayisi bir baskaydi vb...........
Öne çıkan mesajlar