Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 3 yıldır bu forumda geziniyorum ama bir türlü adam gibi PVP serevrı acan yok.Tabi biraz emir baki oldu ama yinede bu kadar sphere acacaklarına bir tane adam gibi PvP shardı acsalardı daha cok Player toplarlardı.....Merakla bekliyorum. . .
Mesaj tarihi:
said:
Naa, 23 Aralık 2004 12:23 tarihinde demiş ki:
sphere acacaklarına pvp shard acsınlar :)

ne alaka ? pvp shardı sphereden oluşmuycakmı zaten ? runuo bi pvp shardına da kimsenin gidiceğini düşünmüyorum...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
etrafına bi bak pvp shardından başka ne var?
max. 1 haftada kasabileceğin en iyi charı kasarsın.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
xharloan

Mesaj tarihi:
said:
plus, 23 Aralık 2004 19:45 tarihinde demiş ki:
said:
Naa, 23 Aralık 2004 12:23 tarihinde demiş ki:
sphere acacaklarına pvp shard acsınlar :)

ne alaka ? pvp shardı sphereden oluşmuycakmı zaten ? runuo bi pvp shardına da kimsenin gidiceğini düşünmüyorum...

egegegeg :) Guldurdun beni...[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Mesaj tarihi:
ooof ne saçmalık abi ya pvp serveri diye bişe yoktur uo nun içinde kasıcaksın itemde olsa kasıcaksın ha pvp istiyorsan rusların bi serveri wardı ama senin gibiler orada üreyemez söyliyim[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
Valla bende rusum belki ondan uremisimdir bi ara hellstemple diye bir server vardi tabe ben o zamanlar appydim oyunu orda ogrendim aslinda o serverde 30 kisiden fazlasi oynamiyordu ama ben nereden biliyim 2 kere lvl 20 olduk 2 kere butun accler banlandi emeklerim bosa gitti sonrada server kapandi daha sonra nebulaya basladigimda ultima bana bambaska geldi simdi bunun nedenleri sunlar
1-orasi sird pvp shardiydiya pvp den baska birsey ogrenemedim
2-pvp anlayisi bir baskaydi
vb...........
  • Yeni Oluştur...