elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Pyro said: Bir gecede guildi ele geçirdim, 2-3 güne de kaleyi halledeceğim. Bu arada eve zaten friend edebiliyorum ben seko, senin derdin str box ben biliyorum ama kaleyi baştan kurmadan o iş yalan. Öyle birşey yapsak guild gider zaten, o yüzden gg. abi gm mi oldun. oo eski kadim dostum alsana kuzenle bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Alırık ayıp ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Vay demek yeni guild'ın yeni GM'i Pyro oldu. Oyunda çoğunlukla görüyordum bu açıdan iyi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ooo dolandirip kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 aquila said: ooo dolandirip kacar. Ben hala birit bankta bekliyorum hocam, sen degilmiydin guildmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 guildmaster kim smdi ya bide niye kimse oynamio ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Yew Dante (Arts & Crafts) Janus Dante (Kubat Damage) Plaxes Dante (Simple) 3ümüzde 3 guild 3 kale var. http://vagus.tv/wp-content/uploads/2013/09/Ekran-Resmi-2013-09-19-16.40.45.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 anlayacağınız üçünüze üçümüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bu dante olayı ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bizim aile abi işte. http://i.imgur.com/L8Fg8qS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 3 farklı guilde neden yayılmış kardeş guildmiyiz yani şimdi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 janus bizim guilde çöktü saşdksaşlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Beyler bu arada moriartye dikkat ailesinin mensupları yew dante(moriarty) de kubat damage diye troll guild kurdu diye banka köşelerinde konuşuyor. Mori sizi nasıl anlatıyor artık bilmem. Danteleri bilirsin diye birde konuştuğu adama poz kesiyordu, mason loncası gibi takılıyorlar mori kendini rotşilt ilan etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 hep ayni danteleri bilirsin muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 o muhabbeti görsem veririm ben ağzının payını. troll guild kısmı ok de moriarty kurdu diyenin alnını karışlarım bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 gz dışına gelsin erkekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 gelsinler de indireyim cici atlarından sadklsjkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Döner bıçaklarıyla dalalım abii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Dante ne lan ilk defa duyuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 paparnoz said: Beyler bu arada moriartye dikkat ailesinin mensupları yew dante(moriarty) de kubat damage diye troll guild kurdu diye banka köşelerinde konuşuyor. Mori sizi nasıl anlatıyor artık bilmem. Danteleri bilirsin diye birde konuştuğu adama poz kesiyordu, mason loncası gibi takılıyorlar mori kendini rotşilt ilan etmiş. baştan sona ben öyle bir şey demedim hiç bi zaman sen kimsin bilmiyorum ama. neyse zaten demeyeceğimi bilen bilir. aile üyeleri dediğinizde Pyro biri. Zaten sizin guildmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Dworgian said: o muhabbeti görsem veririm ben ağzının payını. troll guild kısmı ok de moriarty kurdu diyenin alnını karışlarım bir güzel. ya dworg sence ben öyle bişi der miyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 toggie said: Dante ne lan ilk defa duyuyorum ben. vardı bir zamanlar işte nebulada zengin ibrislerin soyadı idi : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 moriarty said: Dworgian said: o muhabbeti görsem veririm ben ağzının payını. troll guild kısmı ok de moriarty kurdu diyenin alnını karışlarım bir güzel. ya dworg sence ben öyle bişi der miyim abi Senin demeyeceğini biliyorum abi ama aile üyelerin diyorsa bunu, (ki yazılan onların "yew dante de troll guild kurdu" dediği durumu.) ya sen ver ağızlarının payını ya da bırak biz dalga geçelim gördüğümüz yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi aile üyelerinin ikiside patiden zaten. biri Pyro. öyle bi şey olma ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar