Livered Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Arkadaşlar şimdi ben bir nisan sonu ya da mayıs sonu gibi buralara gitmeyi planlıyorum. Önce salzburg oradan füssen oradan würzbürg ve oradan da augsburg konaklamalı olacak. Arada Munich, nürberg,bamberg,rothenberg ve landsbergede ugrayacagım. Buralara gitmiş olanlar var mı tavsiyeler alayım ne alınır ne içilir neye dikkat edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 turklerden uzak dur yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 nisanlinla mi gideceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Avrupa toprakları üzerinde gidilebilecek en bayık yerlere gidiyorsun kutlarım. Oktoberfest ve Weihnachten zamanı hariç Münih güzel değil, güzel diyenin referans noktası Bursa falandır. Neuhausser Strasse'de yürü, marketler var düzenli kurulan. Sosis ye, Brezel mi ne ekmek gibi ondan ye, Weissbier iç, Glühwein iç Restaurant olarak Zum Augustiner iyi, tarihi falan. Gece mekanı konusunda bilgim yok, maç günü ise Bayern'lilerle bira iç. Benden bu kadar, Almancı vardı forumda birkaç onlar yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Gezmeye bile gelmeyin istemiyoruz sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Oktoberfest'te gitmistim munihe 2 gun kaldim. COK. KOTU. Oktoberfest'in overrated olmasini gectim, gece hayati falan yok. Ordaki arkadas da ayni seyden yakiniyordu zaten. Yapcak bisi bulamadigimiz icin maca gitmistik ki futbolla alakam yoktur afds. Munih icin tabii bu. Geri kalanini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 gelmeyin almanyaya ben gidicem burdan bok gibi lan hele alman turkleri tam amele %90 i egitimsiz diyarbakirli rapci 10 sap gezip seks hikayesi anlatan rispidan baska seks yapmamis insanlar turk apacisini her turlu alman turku kurdu arabina tercih ederim oyle diyim zeka seviyesi ayni irkin farklilik katmadan nesilden nesile genetik olarak devam etmesinden dolayi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 DoruK said: nisanlinla mi gideceksin? Eşimle, romantik yol diye geçiyor bu bölgeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Livered said: Arkadaşlar şimdi ben bir nisan sonu ya da mayıs sonu gibi buralara gitmeyi planlıyorum. Önce salzburg oradan füssen oradan würzbürg ve oradan da augsburg konaklamalı olacak. Arada Munich, nürberg,bamberg,rothenberg ve landsbergede ugrayacagım. Buralara gitmiş olanlar var mı tavsiyeler alayım ne alınır ne içilir neye dikkat edeyim. münih baya bayık, rathaus altında sosis yenir/yanında kartoffel istenir asado steakhouse vardır, fena değil bence çok kötü bir destinasyon, iyi bir roadtrip örneği: fransız riviera'sı + ispanya münih etrafında bir sürü kale, vs av çiftliği / orman vs var bir de. yapcak da hicbisi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Romantik faalan değil abi mühendis misin? Gerçekten çok bayık ortamlar hele sevgilinle gidiyorsan. Bari oktoberfest'e denk getir. Bavyera seyahat turu: - Regensburg / Nehir turu / Nehrin bi tarafında anıt dayılar vardı onlar - Münih / Oktoberfest - Münih / BMW müzesi - Münih / Allianz Arena - Ingolstadt / Audi müzesi - Nürnberg Würzburg, Augsburg'da falan bi bok yok. Salzburg'a da gidenler çok acayip bi tepkiyle dönmediler ama ben gitmedim, bilemiyorum. Saydığın ufacık diğer köylerde de yeşillik, ot bok görürsün anca. Oha herifler köye bile teknoloji getirmiş, yurdu demir ağlarla dört bir yandan sarmışlar dersin. Alman mühendisliğine falan hayran olursun. Ama o kadar. Aman diym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 incdarkness said: gelmeyin almanyaya ben gidicem burdan bok gibi lan hele alman turkleri tam amele %90 i egitimsiz diyarbakirli rapci 10 sap gezip seks hikayesi anlatan rispidan baska seks yapmamis insanlar turk apacisini her turlu alman turku kurdu arabina tercih ederim oyle diyim zeka seviyesi ayni irkin farklilik katmadan nesilden nesile genetik olarak devam etmesinden dolayi yerlerde Abi nasıl tiksindirtirdin be insanlardan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 oyle abi ben napiyim hepsi rapci olmaya calisiyo falan boyle bide sdfgh alayinda futbol yildizi olma hayalleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar