Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yerin dibine girmek istenilen anlar

Saeros

Öne çıkan mesajlar

zaman, geçtiğimiz ağustos ayının sıcak bir akşamıdır. uzun süredir görülmeyen kankanın (bkz: elros) izmir semalarına ulaşmış olduğunun haberini almış bulunan saeros, evinde boxer'ıyla rahat rahat oturmaktadır. ansızın aşağıdan kapı zili çalar, kırmızı butona basmak suretiyle apartman kapısı açılır ve beklenmeye başlanır. delikten bakarken asansörün kapısı açılır, içinden elros ve saz arkadaşları çıkar. saeros henüz asansörün kapısı kapanmadan evin kapısını sonuna kadar açar. ancak kapıyı açtıktan sonra elros ve saz arkadaşlarının yanında bulunan en son 5 yıl önce görülmüş kız arkadaşı farkeder. kızın saeros'un boxer'ına dumurulize olmuş bir şekilde baktığı, asırlar gibi gelen birkaç saniye boyunca "where is my mind?" denesi gelir. elros'un "abi, naaptın ya? ehe." cümlesiyle magmaya ulaşılır.

sene 2003, lise 1 başları. saeros kendisinden hoşlanan bir kızın haberini almıştır. kız kişisiyle birkaç gün bahçede dolaştıktan sonra, sıra saeros'un heyecanının çoğaldığı teklif anına gelmiştir. ana binaya girilir, çift sınıflara ayrılmadan önce saeros teklif etmek isteğindedir. kızı durdurarak "belki hani bi ara, dışarda, bööle." tarzı bir cümle kurulur. bir süre sonra saeros tarafından kızın son derece rahatsız olduğu görülür. nitekim saeros heyecandan kalbinin patküt atmasıyla birlikte ayağının nereye bastığına çok fazla dikkat etmemiştir ve bütün o saniyeler boyunca aslında kızın ayağınının ucuna basmaktadır. "ee, ehe, neyse, sen düşünürsün, hadi görüşürüz" denilerek hızlı adımlarla uzaklaşılır.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

hehe çok sayılası anılar var ama harbiden ilginçtir yani bir 10 sene sonra bile hatırlarsan kafanı toprağa gömmek istersin böyle durumlarda hiç haz almam.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bir firma ar-ge projeleri konusundaki desteklerle ilgili beni ikinci kez arıyordu. ilk sefer kararlaştırdığımız toplantı saatinin uygun olmadığını bir aksilik yüzünden akşam 8'e almamızı rica etti. benim de o sıralar trafiğim çok yoğun olduğu için başka zaman uygun gözükmüyordu. dialog

-.. akşama alabilir miyiz sizin için de uygunsa?
ben - akşam kaça mesela?
- 8 gibi

tam "ooo" demiştim ki ("ooo çok geç olur" diyecektim o sırada "haaa şöyle yapalım o zaman" diyesim geldi.) "haaa" dedim. başka değişle:
"ooohaaaa şöyle yapalım o zaman" dedim. bir daha aramadılar tabi. görüşme de yalan oldu :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Aralık 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi de klasik wardır. Herhangı bırının (sevdıgın kız olursa rezıllık derecesı dahada artar) sana el sallamasıdır. Tabı karsılık verırsın vermezsen ayıp. Sende baslarsın yaldır yaldır el sallamaya , ve cok gecmeden acı gercegı anlarsın. kız aslında sana dııl arkandakı herhangı bırıne el sallıyo. sonra sanada ayıp olmasın dıe ıkı el sallar yapmacıktan.
baska bı versıyonuda bırı aynen sana bakarak naber der sende ıyıym dersın ama aslında arkadakıne demıstır. Gercekten en rahatsız oldugum anlardandır.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehhue sonuncu çok güzel
bana daha çok ,komik olduğunu düşündüğüm bir espiriyi yapınca ortalığı kaplayan sessizlik dumur etmiştir ve hatta sonrasında gelen ıyy,iğrençsin gibi yorumlar :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta en çok neden korkarsın deseler toplum içinde osurmaktan derim.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi aile dostumuzun düğünü vardı. Tabi ben o sıralar 7-8 yaşındayım. Neyse düğün töreni daha yeni başlamışken "Benim tuvaletim geldi ve beni tuvalete götürün" dedim (Bilmediğim ortam nerden biliim wc nerde) "Koca adam oldun git bul" dediler. Araya araya buldum tuvaleti hemen kabinlerden birine kendimi attım. İşimi hallettim tam çıkacam baktım ne bi kapı kolu var nede sürgü. İçerde mahsur kalmıştım. Düğünün sonu doğru ailemin aklına geldimde anca o zaman çıktım ordan. Tabi bunlar kesin beni burda bırakıp gittiler moduna girdim ve ağlamaya başlamıştım o sırada buldular beni.
Şimdi ne zaman o düğün sahiplerini görsem bana bu durumu hatırlatıp duruyorlar benimde sinirim bozuluyo. Bak sinirimbozuldu yine :hrr:[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling

[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 25 Aralık 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

osurma faslında arkadaş kendini aşmıştı zamanında okulda

Eleman sınıftaki tek pencereyi açtı ve penceye dayandı amacı osurmaktı ama bu tam osrunca rüzgar çıktı bütün koku sınıfa yayıldı bu dumur oldu 4 saat herkes bunun osuruğunu kokladı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Teee ortasonda bir kızla çıkmaya başliycam. İlk günü tanışma filan her ikimizde "olur bu iş" dedikti. Birdahaki sefere buluştuğumuzda masanın altından kızın bacaklarından gözümü alamamıştım. Kız bana baktı ve
-Nereye bakıyorsun sen ahlaksız herif
dedi ve çöktüğümü hissettiğim :)[signature][hline]Çirki kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Sosyal ağlarda paylaş

Taksim'de Arsen Lupen diye bir barda bir kizla bulusmustuk. Masada karsilikli oturuyorduk, ilerleyen saatlerde gayet dogal bir bicimde pantolonumun ustunden penisimi duzelttim. Masanin cam oldugu aklimin ucundan bile gecmemisti bunu yaparken. Kiz 'öhöm' dedi gozlerini acip, gulmustum baya. '2 saat sonra sen yapiyor olucaksin ayni seyi ben yapinca diye sasiriyorsun ki' diye dusunmustum icimden. Hah, cok hayvanim.
Sosyal ağlarda paylaş

aşağıda Gecen olaylar geçen sene bu zamanlar saat 2:50'de gerçekleşmiştir...

Zilin çalmasıyla çıkarken sevdiği kızı görebilmek amacıyla Levie biran önce okuldan merdivenlerdenleri yavaş yavaş inmektedir. bu sırada zamanlamasını öyle bir ayarlamıştır ki sevdiği bayan arkasından gelirken omzunun sol üst kısmından çat diye bir ses duyar bunun üzerine kafasını o tarafa çevirmesiyle (şu emniyet kemeri gibi sapı olan çantalardan) çantasının sapı kopar ve Levie bir tarafa çanta bir tarafa uçar. bunun üzerine Levie orada bir yandan çantasını toplarken bir yandan da kahkahayla gülmektedir olaylara...[hline]Son K[/u]ez...

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 25 Aralık 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaş 5
Annem le ben havuzun kenarında oturuoruz ( yazlık ) fena şekilde büyük tuvaletim geldi tamammı ? dedim anahtarı ver eve gidcem. ( evde 3-4 sokak aşağıda ) Az gittim uz gittim dere tepe düz gittim bi baktım kaybolmuşum o heycanla daha da artmadımı benim wc gereksinimim. Geçtim bir arabanın yanına ve olan oldu. İşin kötüsü insanlarda beni izliyo ooh yok böle bişi ya.[signature][hline]Am i Loco ?
Msn: [email protected]

José Sanchezs wants brain
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...