micha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Merhaba, *Mekanik* guildi olarak Tarren Mill sunucusuna geçmeye karar verdik. Gün geçtikçe Twisting Nether ortamının geçmişte Dunemaul sunucusu gibi karalanmasından dolayı bu kararı verdik. Başvuruda bulunmak isteyen arkadaşlar mekanik.enjin.com adresine kayit olup recruitment form doldurabilirler. Her zaman kendimizi ve guildimizi gelistirmenin yollarini ariyoruz. Eglenceli fakat disiplinli bir ortamda raidlerimizi sürdürüyoruz. Normal zamanlarda haftada 3 gün 20:00-00:00 saatleri arasinda raid yapmaktayiz. Sizden ne bekliyoruz? Basit olarak, en iyileri aramizda görmek istiyoruz. Raid saatinde log olup, raid bittiginde oyundan çikan birini istemiyoruz. Raid disinda hiçbirsey yapmayan anti-sosyal üyeler de aramiyoruz. Mevcut raider kadromuza spotlari için meydan okuyabilecek yetenek ve özveriye sahip oyuncular istiyoruz. Takim arkadaslarini destekleyen ve bir adim öteye tasiyacak sadik üyeler ariyoruz. Bireysel degil toplum için oyun oynamayi aliskanlik edenen arkadaslar ariyoruz. - Yakin zamanda oyunu birakmayi düsünmüyorsaniz, - Elestiriler sizi pozitif etkiliyorsa, - Hizli ögrenen ve çevresine hakim biriyseniz, - Ne zaman gülecegini ve ne zaman odaklanacagini bilen biriyseniz, Aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 oynamayın şu oyunu artık yazık kendinize yazık yıllarca oynamış biri olarak söylüyorum en kral zamanlarında oynamış biri olarak söylüyorum her kademesinde bulunmuş biri olarak söylüyorum oynamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 güle güle beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kendine göre haklı sebepler :) Doğru bazen çok sabır zorlayabiliyor. Hırpalayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 tarrren mill güzelmiş yahu progress liste baktımda bol şanslar size orda (tu) said: alıntı yıllarca oynamış biri olarak söylüyorum -yıllarca oynamamış ise ? en kral zamanlarında oynamış biri olarak söylüyorum -en kral zamanlarında da oynamamış ise ? her kademesinde bulunmuş biri olarak söylüyorum -her kademesinde bulunmamış ise ? genede oynamasınmı abi ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Birilerinin birşeyden sıkılmış olması onu kötü yapmaz, sıkılmayan için hala dünyanın en güzel şeyi olabilir o yer-oyun-kız-yemek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ooooo güzel haber :) şimdi akşamları 40 kişi online olsanız TN den 40 kişi eksilmiş demek olur. yani akşamları sıra beklerken 40 kişi eksik bekliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 smyrnas said: ooooo güzel haber :) şimdi akşamları 40 kişi online olsanız TN den 40 kişi eksilmiş demek olur. yani akşamları sıra beklerken 40 kişi eksik bekliycez. Doğru söylüyorsun. Ben o server'ı yabancı guildler hariç türkler için pek tavsiye etmiyorum. Ayrıca yeni content geldiğinde 3-4 hafta sıra beklemeler mob bulamayıp quest yapamamalar gibi sıkıntılar olacaktır. Tabi büyük guildler Method Catasrophe'un alacağı kararlar doğrultusunda o serverin akıbetide ilerleyen günlerde belli olacaktır. Bu nedenle şuandan itibaren bu radikal kararı almaya karar verdik. İşimizi şansa bırakmak istemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Valla TN method ve catas yokken de kalabalık bir serverdı :) ha şimdiki gibi her akşam locked olmuyordu ama yeni content geldigin de mob bulamamak ve sıra beklemek TN de her daim olan şeyler. önemli olan her akşam olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Tarren Mill Sunucusuna 25 Level Guildimizi geçirdik. Şuan için 10m gidiyoruz. 25 Man için oyuncu alımlarımız devam ediyor. Başvuru için: http://mekanik.enjin.com/recruitment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar