DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 30 yaşında hala bakireyse önemli mesela, incelenmesi gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 2:15 teki man boobs fenaymis ben ona takildim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 senko said: ayni kalite devam ediyor https://www.youtube.com/watch?v=5nJqmMsuW7E off bu da efsaneymis DOSU KİLLİ OLSUN asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Topigini açmak bile saçmalık. Irkçılık konuşması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 düşünsenize evlendiğiniz kız sizden önce mayonez gargarası yapmış, hiç mi tiksinmeyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 baya önemli ya, halk arasında zeka ayrımı yaparken ipuçları veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 benjani said: düşünsenize evlendiğiniz kız sizden önce mayonez gargarası yapmış, hiç mi tiksinmeyeceksiniz Ben evlenene kadar *m suyuna corba yapmis olacagim icin np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 BUNDAN SONRA BURALARIN REİSİ THERİDONE DUR. TEK KELİME LAF EDİLMESİN. ADAMSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 +puan kazandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 röportajın yapıldığı yerin beşiktaş sahil'den başlayıp abbasağa'ya doğru uzanması beni en çok düşündüren kısmı oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ya bir de matematiksel sorun var erkek sayısı kadar kız var. erkeklerin %80'i bakire kızla evlenmek istiyorsa, bu demek oluyor ki kızların %80'i bakire kalmak zorunda evlenmek için. ama erkeklerin %95'i evlenmeden önce seks de istiyor. O zaman anlıyoruz ki erkeklerin %95'i kızların %20'sine gidiyor. Yani kız başına neredeyse 5 erkek düşüyor. Ama biliyoruz ki, bu %20 lik kız diliminin %10'u falan 1-2 partnerden sonra durucak evde kaldım üü diye. Yani türkiyede 1 kız'a 10 erkek falan düşüyor seks konusunda. Lan pislik olmuyor mu böyle olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ayrıca buradan anlıyoruz ki türkiyede baya da bi gey var, yoksa bu olay böyle devam edemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 öyle olmuyor abi işte. bakire isteyip bakire olmayan kişiler ile evleniyorlar sonra. böyle acayip bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ha gay vardır yoktur onun oranını bilemiyorum sdfsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bakirelik önemli çünkü içinde et var dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 benjani said: düşünsenize evlendiğiniz kız sizden önce mayonez gargarası yapmış, hiç mi tiksinmeyeceksiniz İyi de ben de kızlara mayonez gargarası yaptırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 VAY KAÇAK ET HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 o değil de bağzı iğrenç kadınlar bir şey yaptıktan sonra sizi öpmeye kalkıyorlar. bu çok iğrenç bir davranış. tutup camdan fırlat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 o pis ağzıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sen pissen kadın napsın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 chrome said: o değil de bağzı iğrenç kadınlar bir şey yaptıktan sonra sizi öpmeye kalkıyorlar. bu çok iğrenç bir davranış. tutup camdan fırlat yani. enerji boşa gitmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 chrome said: o değil de bağzı iğrenç kadınlar bir şey yaptıktan sonra sizi öpmeye kalkıyorlar. bu çok iğrenç bir davranış. tutup camdan fırlat yani. İyi de abi sanıyo musun annen sana iyi geceler öpücügü vermeden önce babanı saksolamadan geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 anne dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 anne ve bilocan ayni cumlede olmaz reis. ban getirecek bu yorumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ANNEYI KARISTIRMAYACAKTIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar