Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ayağım 42 numara ve taraklı olduğu için giyemiyorum maçlarda. 42 numara yarı prof. krampon. 4 maçta giydim toplamda. ayağımı çok sıkıyor koşamadım maalesef ayağımda hastalık vs. yok, giyin gitsin işine yarasın birinin. para falan istemiyorum, giyebilecek birisi varsa özelden yazsın göndereyim. karşılığında kitap gönderirseniz de hayır demem hany ^_^ aha bundan: http://image.ucuzu.com/full/182870579.nike-553631-570-mercurial-victory-iv-fg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 himm benim ayak 42 miydi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ben alırım lan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bu yarı prof saha ayakkapları da bilek burkuyo mu cok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bugün halısahada yaptık muhabbetini haftaiçi düzgün ayakkabı alayım dedim yalnız kendi kramponuma baktım. biraz büyük ayağıma ve 45 diyor. ben ayaklarımı 42 sanıyodum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 saha kuruysa, apaçi gibi koşarsan burkar abi. 1.5 cm yüksektesin çünkü. ıslak sahada çok özgür hissediyosun kendini, ayağın sahaya çivileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Vingthor said: bugün halısahada yaptık muhabbetini haftaiçi düzgün ayakkabı alayım dedim yalnız kendi kramponuma baktım. biraz büyük ayağıma ve 45 diyor. ben ayaklarımı 42 sanıyodum abi. bu Nike Mercurial alırken 2 numara büyük alın sonra benim gibi ağlamayın. her iki ayağın da baş parmağı karardı ya. 42 olur sanki sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bende aynısının halı sahası var işte. topuk üzeri süngeri aşiltendonumu vuruyo nedense. bi önceki vurmuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kışın ıslak zeminde üzer diye gittim bunu aldım, daha kış gelmeden ağlamaya başladım işte. benimki biraz da benim hatam, koşmayı hiç hesaba katmadım, ayağıma oldu ve aldım. yalnız seninki niye vuruyor abi, bi kurcalasana bu ayağa cuk oturuyor hiçbir sorunu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Esh said: bu yarı prof saha ayakkapları da bilek burkuyo mu cok?bizim arkadaş geri geri koşarken ayağını takıp bileğini kırdı bunlarla. iki kere hem de aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 senin arkadaş nefes alırken boğulup ölebilir de abi. dikkat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 sen de ölebilirsin hiç belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 senin arkadaş da ne bahtsızmış abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Theridone said: Vingthor said: bugün halısahada yaptık muhabbetini haftaiçi düzgün ayakkabı alayım dedim yalnız kendi kramponuma baktım. biraz büyük ayağıma ve 45 diyor. ben ayaklarımı 42 sanıyodum abi. bu Nike Mercurial alırken 2 numara büyük alın sonra benim gibi ağlamayın. her iki ayağın da baş parmağı karardı ya. 42 olur sanki sana? abi ronaldinyo var bende şu eskiler lacivert olan. 29 cm imiş. 45 numara diyo ve yani biraz büyük ayağıma sadece. 42 bana olmaz heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bu arada rıdvan bir istanbul turu bekliyorum abi senden. pazar halısaha yapıyoruz bende kalırsın falan. maçta yaparız. bence çok süper olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 alan yoksa bende öm leyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 43üm ama ince çorapla giyilir heralde asfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 cCc usuyorus rid1 reyiz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 rıdvana ne oldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Theridone said: Vingthor said: kendi kramponuma baktım. biraz büyük ayağıma ve 45 diyor. 42 olur sanki sana? 44 numara ayağı olan adama 42 numarada sıkan krampon önerdiği için banlandı adi herif. Vingthorun gazabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 askdjasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 faturası duruyorsa değiştirebilirsi,n aslında büyük numarası ile alıyorlar ben değiştirmiştim daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 o diilde beim ayakkabı almam lazım. nike'ları sevmiyorum. adidasında yeni modelleri çok kötü renkleri modelleri vs. eski modellerini bulabileceğim yer var mı? mağazalarda sadece yeni modeller var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kadıköy rıhtımdaki caminin sokağa gir,rivaldonun ayakkabıyı bile bulursun sdogksodg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar