Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Sen ol o zaman daha bu sabah attim pm sana.. En kotu athlet + biri olsun modlardan sistemi bilen.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Bölüm çok ben de, hem kasım yok gerektiği kadar.
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 vaktim olsa ben aday olurdum. ama killer haklı, bildigin paralel evrende garbage ile spor bölümü kesişiyor gibi. buna bir dur demek lazım.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Black-ice said: bir üyesi olan bir forum olsa ve tek üyesi de killer olsa, yine kendi kendini troller ve sinirlenip banlanır bu adam. bu adamı mod yaparsanız bölümün sonu gelir, rica ediyorum yapmayın. sus yeto çekil aradan Soris said: bence Kanuni olsun killer ı banlar her gün yeniden açar sonra tekrar banlar haha bende kanuniden kullanırım oyumu. ne kadar aynı bakış açımız olmasa da yaşı gençleri teşviği, konuya alakası ve bilgisi bölümü toparlar barbu said: arkadaşlar bölümde herkes kası kadar yazacak. ne kadar kas, o kadar çok mesaj hakkı. killer gönderecek mesaj limitlerinizi şimdi. şu da mantıklı uygulama hakkaten dsafas ayrıca mod olayım demedim ki ben mod değişsin dedim. iyi sallamışınız yine biyerinizden
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Black-ice , senden üzgünkaslıcık.jpg isimli bir çalışma bekliyoruz şimdi de , yavercik gibi olsun ama killer ve kas üzerine kurulu olsun :D
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Fistan said: isteyen istedigi bolume yazar sanane killer tabiki öyle de 2 satır laf konuşucaz diye 2104231 tane troll mesaj görmek hoş değil. iyi kötü şurda salona giden herkes benim gibi tepkilidir şu duruma da bunu açarak yine nefret edilen adam ben oldum. sorun değil dgksasd. garbıçla eğlence yeni gelenler gayet troll cirit alanları. şurda birine fag bile diyemiyorum artk düşünün ne haldeyim KSDAASDF yok artık herkesi teşvik kötülemek yok killer değişti
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bu forum ben sakatlandıktan sonra bozdu herkes gül gibi geçiniyodu lan o zaman. ben tiliyle konuşuyodum kanuniye respect diyodum falan. axedice soru soruyodu bana nolduysa omuzdan sonra oldu ahdskf
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Isteyen istedigi bolume yazamaz istedigini, o zaman bolum mantigi kalmiyor. Vucut gelistirme konusunu pc oyunlari bolumune acalim o zaman. Konu bu, yoksa konusu altinda zaten geyigi donuyor herseyin. Iki tik ile kitliycek biri ya da tasiycak ya.. Bu istedigimiz ki en kolay bolum burasi.. 3-5 tane konu var zaten:)
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 dediklerimizden nasil onu cikardin abi =)
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 2 haftadır garbıc bu kadar troll görmedi lan sdfas
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Fistanin dedigi iste.. Isteyen istedigi bolume yazar buna zaten laf etmiyor kimse, isteyen istedigi bolume konu aciyor olayinda sikinti var.. Vucutcunun cuku kalkmiyor konusu misal. Ac eglenceye tasi veya.. Bu killerin istegi.
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Kanuni said: Isteyen istedigi bolume yazamaz istedigini gidip kisiselde aglıyan siskoların altına yıgalım fotoları sdfg
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Amma acayip bi cumle o yazdigim ya. Mana dogruda bi garip.
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kanuni her bolumde oluyor o ya evet eglenceye filanda acilabilirde ne biliyim jager filan mesela geyik yapmis orda siz mod a yuklenmissiniz
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Moda yuklenmiyoruz bir mod daha olsun en kotu.. Bak burada eski arkadaslar vardi gelmiyorlar artik. Pm den yaziyorum adamlara bi sorum olsa. Bakmiyorlar artik gecen seneler gibi diil yani. Bi fitness gym soru cevap var aklimda konu olarak derli toplu icimden gelmiyor yazmak su bolume. Neyse dert diil alistik zaten civisi cikti coktan.
Catze Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 vucutcunun pipisi kalkmıyor diye konu açarak kim incitti kaslı çocukları ?
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 sequo olsun mod sizin gibi fakirler modere edemez burayi
Öne çıkan mesajlar