MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Dikkat bol resim içeriri.. Boş işlerle uğraşma vakfı olarak kendime (vakıf bir tek benden oluşuyor) bir misyon edindim. Dedektifçilik ruhumu tekrar canlandırdım ve size bu 3 'lünün hiç bilinmeyen resimlerini sunuyorum... Not: Adı geçen kişiler alınıp darılmassa sevinirim. Resimler nickler yazılarak google image de bulunmuştur..EMALETH Arkadaşları ile çekilmiş resimler.. Evet sokakta kavga ederken yakaladım.. Burada sadce gözünü yakalayabildim.. Sevgilisi ile yakaladım Metamorfoza uğrarken yakaladım Aha beni gördü kaçmak gerek Metaforfos bitmek üzereyken.. Bitmiş hali..KARAKEDİ Sahnede yakaladım.. Çeşitli hatunlarla yakaladım. tabii beni görünce kaçtı.. SOnunda resmini çekebildim Ama hemen şekil değiştirdi.. Ve iğrenç bir espriye malzeme olduSHARKY İşyerinde yakaladım Fuarda yakaladım En sonunda maskesini düşürdüm Gençlik resimlerini ele geçirdim Marka olma yolunda ilerlerken En sonunda bana kızdı..[signature][hline]üflentius.............Doğru Düzgün Soru Sormanın Yollarınedanko, 23 Mayıs 2004 18:55 tarihinde demiş ki: yapma be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ilginç...[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Hmm...need medical attention? :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Olabilir..[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları nedanko, 23 Mayıs 2004 18:55 tarihinde demiş ki: yapma be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bazılarının bol bol bol bol boş vakti var galiba :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Dragonutopia, 29 Mayıs 2004 11:43 tarihinde demiş ki: Hmm...need medical attention? :) lol süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 8 dk falan sürdü.. Ya bu aralar bayağı var aslına bakarsan. İş değiştirme dönemi o yüzden. 1 ay sonra hiç takılamayabilirim..[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları nedanko, 23 Mayıs 2004 18:55 tarihinde demiş ki: yapma be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 garip[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ha ha ha çok komik uğraştığna değmez yaaaa[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 valla gereksiz geldiyse silinebilir.. 40 yılda bir geyik bir konu açalım dedik s.çtık heralde..[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları nedanko, 23 Mayıs 2004 18:55 tarihinde demiş ki: yapma be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bence silinmesin, bu kadar uğraşmısın ve düşünmüşsün. Tabi esas kararı yukarı merciler verir o ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 geik bişi...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 nie canım bilgilendik işte ne güzel.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 küsel[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 10 sn lik bi tebessüm iidir kızmayın elemana :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 lol. kahrolsun google.. o kadar da gizlemiştim bunları...[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ben bunu çok sevdim yahu, sharky nin dogum gününde avatarı bu olmasını talep ediyorum :)) oyoyoy ne şeker şeysin sen öle şakir :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Dragonutopia, 29 Mayıs 2004 11:43 tarihinde demiş ki: Hmm...need medical attention? :) lol ^^[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Güsel ama ilk 3 resim görünmüyor[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: DynamicK, 29 Mayıs 2004 12:36 tarihinde demiş ki: 10 sn lik bi tebessüm iidir kızmayın elemana :) heheh aynı fikirdeyim..nasılsa biz uraşmıyoruz :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 evet ilk 3 resim görünmüyor ama güzel :)[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ehaeha super ya.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 boş işler[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yok yok gayet guzel olmus. :tebrikz:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Boş işmiş, siz boşsunuz, orda oturup adamın bizi eylendırmek ıcvın bıraz guldurmek ıcın yaptığı şeylere "boş bunlar boş" demekten başka bı halt yedığınız yok. BIraz kafanızı calıştırın birşeyler uretın, makine başındayken belki o zaman ne kadar boş durduğunuzu anlarsınız, foruma "boş işler bunlar" derken. Ayrıca guzel olmuş emanın resımler gorulmuyo 4 tanesı ama sharkye guldum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar