Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

body cilerin kalkmıyormuş?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
jack3d valla erectile disfunction yaratıyor harbi ama uzun vadede.

Aynı akşamına kullanırsanız 3-4 saat konsantrasyon ve kondüsyon cepte.

Damar genişletici ya da NOX benzeri bir pre-workout ile cafein/taurine vs. kombolu ürün alırsanız (c4 cellulor, ds craze, bsn no-xplode+arginine falan) gayet performans oluyor akşam.
Mesaj tarihi:
bunnar testesteron kullandıkları için vücut dengelemek için östrojen salgılıyormuş ondan memeleri çıkınca zaten bir yerden sonra hep kadınlarla sevişince bir yerden sonra doyuyorlarmış artık kadınlar zevk vermiyormmmphşş
Mesaj tarihi:
Mathias said:

jack3d valla erectile disfunction yaratıyor harbi ama uzun vadede.

Aynı akşamına kullanırsanız 3-4 saat konsantrasyon ve kondüsyon cepte.

Damar genişletici ya da NOX benzeri bir pre-workout ile cafein/taurine vs. kombolu ürün alırsanız (c4 cellulor, ds craze, bsn no-xplode+arginine falan) gayet performans oluyor akşam.

bunlarla gözünden ateş çıkar abi normal sdfsd
Mesaj tarihi:
salonda falan %93 oranında erkek dolu olduğundan, erkeklerle toplanıp hep vücut konuştuklarından ve soyunma odalarında birbilerini cıbıl gördüklerinden bir süre sonra kadınlara ilgileri kayboluyormuş ve ardlarını dövdürmek istiyorlarmış. valla ben öyle duydum.
Mesaj tarihi:
geçenlerde rastladım spor salonundayken birisi duştan çıkmış havluyu çıkarıp etrafa malafatını gösteriyo boş boş. gidip birader niye yani gay misin birisinin gelip muamele çekmesini falan mı bekliyosun diyesim geldi ama çıblak bir vücuda karşı kişisel alanımı korumak için demedim.
Mesaj tarihi:
abi biz de yeri geldiğinde çükümüzü göstermeye çalışıyoruz da erkekler soyunma odasında değil yani. bildiğin bir kendi içinde yetersizlik hissedip bunu dışa çükle vurmak benim hikayedeki elemanın durumu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...