Tori Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 gondar sen banlanmadan önce daha iyiydin ya, şimdi emin adımlarla jesterstear tierine gidiyorsun dsfasd
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Tori said: gondar sen banlanmadan önce daha iyiydin ya, şimdi emin adımlarla jesterstear tierine gidiyorsun dsfasd Jester tierine girebileceğini sanmıyorum çok special bir tier orası doğarken otizm ile tanışması falan lazım
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Tori said: gondar sen banlanmadan önce daha iyiydin ya, şimdi emin adımlarla jesterstear tierine gidiyorsun dsfasd south park 4.sezon 11. bölüm pamp izle
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 GONDARCENGIZ said: asfasfasf o zaman edit abi ya:D south park bölümü izliyodumda lahmacunlarımı yerken,orda geçen bi muhabbet baya güldüm asokgsdg :D başlık altına mesaj atarken garbage'da başlık mı açtın? seems legit. millet nasıl ilgi çekeceğini şaşırdı iyicene.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yok editledim pampa dindar kardişlerime saçma gelebilcek bi geyik başlıyodu editlim dedim,ilgi çekme gibi trip hiç edinmedim o senin güzel görüşün xDeee
Öne çıkan mesajlar