Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: WaNTeD, 02 June 2003 13:56 tarihinde demiş ki: bonecrusher o arabaları herkez alamıyo demişin ama A8 inde onlarda aşa kalır bi yanı yok :) haklısın. ama aklıma şu an o araba geldi. ama tabii lincoln cip felan eminim daha pahalıdır.. *!kıvırtmaya çalışır*[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 *!üstüne gider* http://www.audi.com.tr/fiyatlar/fiyat.gif 120 bin euro cukmuş bide viper gtr-r daha güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bence peugeot 206 gibi hizli, kivrak, guzel gorunumlu, ic mekan genis dis boyut kucuk olmali. tam avrupa arabasi, tam ceviklik, hem turk trafiginde hem avrupada en dar ortacagdan kalma caddelerde rahatlikla kullanilcak park edilcek araba.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 peugeot 206 da, uzun yolculukta çok yorar ama.. peugeot 406 olsun mu?[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Porsche Cayenne Turbo harika of of[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 02 June 2003 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 1 viper gts 2 porsche 911 turboooo 3 yok böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 araba dediğin lpg li anadolu olmalı.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 dejavu anadol mu diosun? araba dediin siyaha boyanmış ve bolca modifiye edilmiş 60-70 model amerikan arabasıdır.[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 araba dediğin deposuna sıcınca bile 200 basmalı durmamalı[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ehem chemical sen üret böle bişi :)[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Kemikinki de ilginç bi yaklaşım tabe eheh sevdim bunu metanla çalışan falan mümkün aslında ;) Ama araba twin turbo beslemeli ve yürüyen aksam+motor BMW'ye ait 2000 cc falan olsa 6 sıralı silindir olsa... Carbon-fiber monokok şasi olsa tüy gibi olsa, hepsinden önemlisi 4 kişilik olsa.... nası olurdu? olmaz mıydı? (tabii ortadan motorlu olcek bu alet)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Çalışsın, az yaksın yeter benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 az yakıcak hızlı olacak konforlu olacak üstü açıleybıl olacak 4 kişilik olcak süper dizaynı olcak ucuz olcak alabilecem.(eehehe)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Markasıda Ferrarı olsun mu Arcane :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Porşşş yakışır arcane e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 abi ya tamam metanla gideni bulurumda varmı o kadar sıcacak babayiğit:)[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 abi hayvanlarınkini ve şehir kanalizasyonunu biriktiririz sana :) (iğrenç oldu beah!)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Türklerin en çok aldığı araba Renault Megane mış. Çünkü yurdum insanı sedan ve büyük bagajlı arabaları tercih ediyormuş... Taksilerde Renault Clio Symbol 1.5 Dci oldukça popüler... Aslında Türkiye'de arabalar kötü yakıta karşı toleranslı olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Craven, 01 June 2003 12:01 tarihinde demiş ki: kelebek gibi uçup,arı gibi sokmalı araba dediğin[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Hehe bayıldım :) Bu konuda bir genelleme yapmaz çok zor. Aile arabasımı olucak, genç arabasımı, bayan arabasımı vs..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk89 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Güzel olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 araba dediğin porsche gt2 porsche 911 turbo olmalı eğerki bulamadım, 79-80 model bir ferrari'ye 0 motor takmalı, deri koltuğu yeniletmeli, boyasını cilasını tekrar yapmalı, tekneloji el verdiği kadar herşeyi yeniletmeli, vede sokağa çıkarmalı aha 2 opsiyon, seç beğen al[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Wallla araba arkasında gorduum en komik sey "Rahmetli de sollardı" die bisiydi.. Arklarla yerlere yatmıstık heuhe.. Bunun dısında araba dediin beni ve 2-3 kisiyi tasısın mukemmel bi teybi ve sesi olsun ortalıın mına kosun yeter :D[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 araba dediğin emmeli gömmeli olmalı.[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 araba dediğin akülü olanlardandır (şarjlı) hayalimdeki araba küçükken bi almamşlardı içimde kaldı walla bide avrilin klibinde gördüm biraz önce yine hayallerim depreşti bigün gidip alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Bu konuda bir genelleme yapmaz çok zor. Aile arabasımı olucak, genç arabasımı, bayan arabasımı vs.. kendine göre kategorize edip sırala ne kasıyon :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar