Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir araba nasıl olmalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
WaNTeD, 02 June 2003 13:56 tarihinde demiş ki:
bonecrusher o arabaları herkez alamıyo demişin ama A8 inde onlarda aşa kalır bi yanı yok :)

haklısın. ama aklıma şu an o araba geldi.
ama tabii lincoln cip felan eminim daha pahalıdır..
*!kıvırtmaya çalışır*[hline]You want a piece of me, boy?
Mesaj tarihi:
bence peugeot 206 gibi hizli, kivrak, guzel gorunumlu, ic mekan genis dis boyut kucuk olmali. tam avrupa arabasi, tam ceviklik, hem turk trafiginde hem avrupada en dar ortacagdan kalma caddelerde rahatlikla kullanilcak park edilcek araba.[hline]www.mizzah.com
Mesaj tarihi:
araba dediğin lpg li anadolu olmalı.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Mesaj tarihi:
dejavu anadol mu diosun?
araba dediin siyaha boyanmış ve bolca modifiye edilmiş 60-70 model amerikan arabasıdır.[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program]
Mesaj tarihi:
Kemikinki de ilginç bi yaklaşım tabe eheh sevdim bunu metanla çalışan falan mümkün aslında ;) Ama araba twin turbo beslemeli ve yürüyen aksam+motor BMW'ye ait 2000 cc falan olsa 6 sıralı silindir olsa... Carbon-fiber monokok şasi olsa tüy gibi olsa, hepsinden önemlisi 4 kişilik olsa.... nası olurdu? olmaz mıydı? (tabii ortadan motorlu olcek bu alet)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
az yakıcak
hızlı olacak
konforlu olacak
üstü açıleybıl olacak
4 kişilik olcak
süper dizaynı olcak
ucuz olcak alabilecem.(eehehe)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
abi hayvanlarınkini ve şehir kanalizasyonunu biriktiririz sana :) (iğrenç oldu beah!)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Türklerin en çok aldığı araba Renault Megane mış. Çünkü yurdum insanı sedan ve büyük bagajlı arabaları tercih ediyormuş...

Taksilerde Renault Clio Symbol 1.5 Dci oldukça popüler...

Aslında Türkiye'de arabalar kötü yakıta karşı toleranslı olmalı...
Mesaj tarihi:
araba dediğin

porsche gt2
porsche 911 turbo

olmalı

eğerki bulamadım, 79-80 model bir ferrari'ye 0 motor takmalı, deri koltuğu yeniletmeli, boyasını cilasını tekrar yapmalı, tekneloji el verdiği kadar herşeyi yeniletmeli, vede sokağa çıkarmalı

aha 2 opsiyon, seç beğen al[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
Wallla araba arkasında gorduum en komik sey "Rahmetli de sollardı" die bisiydi.. Arklarla yerlere yatmıstık heuhe..
Bunun dısında araba dediin beni ve 2-3 kisiyi tasısın mukemmel bi teybi ve sesi olsun ortalıın mına kosun yeter :D[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Mesaj tarihi:
araba dediğin akülü olanlardandır (şarjlı)
hayalimdeki araba küçükken bi almamşlardı içimde kaldı walla
bide avrilin klibinde gördüm biraz önce yine hayallerim depreşti bigün gidip alıcam
Mesaj tarihi:
said:

Bu konuda bir genelleme yapmaz çok zor. Aile arabasımı olucak, genç arabasımı, bayan arabasımı vs..

kendine göre kategorize edip sırala ne kasıyon :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...