paramecium Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Selam, Malum Jazz II ortalıkta yok birkaç aydır. Jazz III ise daha yurda giriş yapmadı. Hanım küçük, otomatik vites bir araç istiyor. En güzel seçenek Jazz ama ikinci eli karaborsa gibi rakamlara gidiyor :) 2012 model Jazz CVT(ishift değil) Fun/Joy (dolu olanı) +cam tavan için istenen tutar 39-41bin TL arasında değişiyor. 18-30bin km aralığında araçlar. Sizce değer mi; Jazz gerçekten güzel de o rakama değer mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 40 bin biraz cok gibi ya, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 40 çok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 jazz a değer ya. ben çok seviyorum şu arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 2012 ye 40 cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 2013 jazz türkiyede olmadıgı için malesef fiyatlar öle. ama cok rahat arac sınıfına göre gayet geniş ve ferah bir iç mekan sunuyor sürüşü de keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Jazz güzel ama 40 da çok be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 40 zaten cok da daha dusuk fiyata alternatif yok. Daha pahaliya bile alternatif yok hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Jazz ın donanımında aynı sınıfta alternatif araç yok sanırım. 45k civari dizel otomatik C4 düşünüyorum ben de. Yakıt ve kullanılabilirlik açısından göz atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 cacodemon said: dizel otomatik C4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Dendigi gibi alternatifi yok, alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Gel ben sana 2007 colt satayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Selam, Aracın en son liste fiyatı 2013 içinde 48bin TL civarındaydı. Tabi araç yoktu o ayrı :P Eğer CVT değil de 2011 model ishift şanzımanlı isterseniz fiyatlar 35bin mertebesine düşüyor ama herkes o şanzımandan yaka silkiyor(muş). C4 büyük bu arada... Jazz boyutlarında istiyoruz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Jazz hondanın sitesinde bile yok artık ki 0 fiyatını merak ettim. Jazz gibi olmaz ama note, auris falan düşünülebilir ama japon montaj olayı var onlarda dikkat etmek gerekiyor ki biliyorsunuzdur zaten. Japona alternatif yine Japon sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Note a çok sıcak bakmam yerinde olsam. Araç almadan önce aklımdaydı, gittim baktım 2. el bir tane. Adam çiçek gibi bakmış daha 5.600 km de flndi. Arabada bir sıkıntı var kozmetik olarak çözemedim. Arka diz mesafesi fln de çok hoşuma gitmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Selam, Note çok tipsiz, hoş yeni model bir nebze gidermiş. Otomatiği yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar