yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ya olm nasıl bunaldım, daraldım 3-4 saattir oynuyorum aralıksız. Saçım döküldü stesten, dökülmeyen de ağardı. Gına geldi sağdan soldan fırlayan yaratıklardan ve aksiyon sırasındaki ortamı geren müzik ve seslerden. Gerildim ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sana 8 saatlik bi amnesia the dark descent yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Millet altına sça sça oynuyor diyorlardı bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Yok , altına etme durumu yok da; ani ses yükselmesinden ortamı baya gerdiği bi gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bana bi arkadaş deadspace 1 ve 2'den daha fena filan dedi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Korkutma bakınmından MI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 İnternette baya bi yorum okumuştum oyunu indirmeden önce. Dead Space hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığıyla ilgili. Çünkü korku yönü daha az tutulmuş ve aksiyona daha fazla yer verilmiş 1 ve 2 'ye nazaran. Ama bu demek değildir ki kötü. Adamlar yine iyi not vermişler 3'e de. Oyunun zevkli yönlerinden biride topladığın cephane tarzı şeylerden silah yapımı ve upgradeleri. Giysini de upgradeleyebiliyorsun. Küçük robotların var salıyorsun sana o cephanelerden toplayıp getiriyorlar :D Herkesin kendine göre bi silah kombinasyonu var. Bu daha iyi şu daha iyi kapışmalar, yorumlar falan. Yaptığınız silahı deneyebileceğiniz bi arena var bir de.Silah yapımıyla ilgili bi vidio : http://www.youtube.com/watch?v=6_J12f4q4Wg Bu arada oynadığını zaman zaman unutturacak kadar atmosferi sağlam oynun. Gravity filmindeki Sandra Bulok gibi uzayda gezinmekten tutun pinokyo gibi balinanın içinde savaşmaya kadar mekanlar 10/10. Tavsiye ederim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Evet beyler oyunu bitirdim. Görmemiş gibi oyunu bitirdikten sonra 15-20 dakika oyun müziklerini dinlerken creditsde geçen isimlere de baktım. (En az 1500 kişinin ismi yazdı heralde.) Gerçekten eşsiz bi duygu :D Mario tarzında bi yerden geçerken kafama kaya düşmesi, ya da bi roketin falan isabet etmesi sonucu körtalih ölmeyi göze alıp Hardcore Modda oyuna başladım tekrar. Biliyorum ağlıcam. Ama napıyım abi seviyorum macerayı !!! Hardcore Mode Start a new game that’s not for the faint of heart. You must beat the entire game without dying. You can save and continue playing, but death will reset you to the very beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Dead Space 1'i Hard mode'da bitirdim. En zor modda bitirdim la hehehe diye kendi kendime övünmek üzereydim ki oyunu bitirince impossible açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar