Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space 3

yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

İnternette baya bi yorum okumuştum oyunu indirmeden önce. Dead Space hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığıyla ilgili. Çünkü korku yönü daha az tutulmuş ve aksiyona daha fazla yer verilmiş 1 ve 2 'ye nazaran. Ama bu demek değildir ki kötü. Adamlar yine iyi not vermişler 3'e de. Oyunun zevkli yönlerinden biride topladığın cephane tarzı şeylerden silah yapımı ve upgradeleri. Giysini de upgradeleyebiliyorsun. Küçük robotların var salıyorsun sana o cephanelerden toplayıp getiriyorlar :D

Herkesin kendine göre bi silah kombinasyonu var. Bu daha iyi şu daha iyi kapışmalar, yorumlar falan. Yaptığınız silahı deneyebileceğiniz bi arena var bir de.Silah yapımıyla ilgili bi vidio :
http://www.youtube.com/watch?v=6_J12f4q4Wg

Bu arada oynadığını zaman zaman unutturacak kadar atmosferi sağlam oynun. Gravity filmindeki Sandra Bulok gibi uzayda gezinmekten tutun pinokyo gibi balinanın içinde savaşmaya kadar mekanlar 10/10. Tavsiye ederim oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet beyler oyunu bitirdim. Görmemiş gibi oyunu bitirdikten sonra 15-20 dakika oyun müziklerini dinlerken creditsde geçen isimlere de baktım. (En az 1500 kişinin ismi yazdı heralde.) Gerçekten eşsiz bi duygu :D

Mario tarzında bi yerden geçerken kafama kaya düşmesi, ya da bi roketin falan isabet etmesi sonucu körtalih ölmeyi göze alıp Hardcore Modda oyuna başladım tekrar. Biliyorum ağlıcam. Ama napıyım abi seviyorum macerayı !!!

Hardcore Mode

Start a new game that’s not for the faint of heart. You must beat the entire game without dying. You can save and continue playing, but death will reset you to the very beginning.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...