ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bu kafar içmek nedir ya? Hiç içmeyeceksiniz en temizi. 1 Ayran 500.00 Kola 800.00 Meyve suları 750.00 bakın ne kadar güzel dimi :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 *!Askeri kartını gösterir* *!Sırıtır*[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 çoğu askeri kantinde satılan malın alış fiyatı da yazıyor. mesela topkek'in alış fiyatı 132.600 lira, satış fiyatı 145.000 lira gibi. bu arada özledim valla orduevine gidip masa donatıp 10-15 milyon hesap ödemeyi, ama sakal bıyıkla da almıyolar ki içeri :)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 beyler insanın ordudan bi tanıdıgı olması ne küsel bişey millet ucuz ucuz yaşıyor bizde Kayseride kazıklanıyoruz başlıyacagım ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Duke_Guybrush, 24 Aralık 2004 23:34 tarihinde demiş ki: çoğu askeri kantinde satılan malın alış fiyatı da yazıyor. mesela topkek'in alış fiyatı 132.600 lira, satış fiyatı 145.000 lira gibi. bu arada özledim valla orduevine gidip masa donatıp 10-15 milyon hesap ödemeyi, ama sakal bıyıkla da almıyolar ki içeri :) Sadece sakal bıyık değil ayrıca saç[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 iyi guzel orduevlerinde fiyatlar gayet iyide bunlar sadece rutbelilerin alisveris yaptıgı yerler. kışlalarda neden ucuzluk yok. ben askerlik yaparken askeriyenin kantini disardan daha pahalıydı sehrin merkezindeki kantin ise (sadece rutbelilere acik olan)çok ucuzdu. tabiki bizlerin girmesi yasaktı yararlanamıyorduk pahalı pahalı alıyorduk kışlanın kantininden. allahtan revamı bu sorarım sizlere?? milyonları goturenler ucuz ucuza alsın ayda 10m maas verdikleri askerlerede pahalıya satsın. hani hadi bizim paramız allaha sukur vardıda ya olmayanlar. yazık gercekten cok yazık..[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ewet bizde yılbaşı için alış-verişi askeri kantinden yapmayı düşünüyoruz :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 don satarlarmı orda lan çok pahalı bu donlar dötümüze don alıcak paramız kalmadı valla[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tuzla askeri kampta bende içmiştim gerçekten çok güzel fiyatlat vardı.10 milyona sarhoşsuz ehh bea hey gidi günler.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Sen O Kadar İcince Bu kLavyeyi nasıl gordun yaf :-?[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ben zarhoojjj deiiilliimmm[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ßiliyoruz zaten :D tamam kızma bak tuvalet forumdan 2. kapı ustunde garbage yazıyor[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Böeh..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kar ediyolar size sööliim bu 1 2 ncisi sakalımı şuyumu buyumu keserek girmiyorum kendi zevkime karışılmış gibi hissediyorum çünkü kusacam orduevi görmekten... 3 üncüsü evet ucuz çünkü olaya şu açıdan bakın Devletin ve para vermiyorlar araziye vergi vs yok. Üzerine azcık kar koyunca da bu oluyor[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yuh be biz burda bi sinemaya gidiyoruz kola 3 milyon[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 heh bide lojmanlarıda harika ordu evinin.. cine5 veya digiturk falan olması lazım odalarda.. sudan ucuz hersey..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hicbirsey maliteyine satilmiyor veya devletten bu mallari ucuza satmak icin para alinmiyor. olayin ozu su bir kere satici dedigimiz adamlar asker maasi yok vergisi algisi yok. ikincisi kar marji her zaman sabit yuzde 10 asla degismez. en onemlisine gelelim simdi dusunun siz tavuk aliyorsunuz kac kilo alabilirsiniz? 10 kilo 100 kilo? ordu nerdeyse 100bin kilo aliyor bi alimda ne demek bu fiyatlar inanilmaz assagiya cekiliyor. Para pesin kirmizi mesin olunca hele iyice dusuruluyor. Ama isin icinde olan biri olarak rahat soyleyebilirim devlet hic bir subvansiyon veya yardim etmiyor bu mallar ucuza satilsin diye.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Boyle uygulama ilk defa duyuyorum ama bazi gercekleride sayayim anlayin niye ordunun bole ucuzluklari var. Simdi hepinize kolay geliyor ne biliyim kayserideki arkadas gidiyor 20 sene kayseride yasiyor herseyini kurmus isi tikirinda ordu evine gidince ulan bu ne ucuz olurmu boyle sey. simdi gerceklere gelelim simdi benim babam 32 senelik asker doktor olmasa ek kazanci yok yani normal bir asker 32 senelik bir asker 2 milyar 450 milyon aliyor. Neyse abicim simdi benim babam once ankarada goreve basladi ordan urfaya urfadan ankaraya ordan kayseriye ordan malatya ordan kibris ordanda bursa. Ve bu adam bu sehirlerin hicbirini daha once gorememisti gittiginde orduevinde kaldi yedigini ictigini burdan karsiladi. Uzaktan davulun sesi hos tabi ama birde icindekilere sorun. said: crocodile, 24 Aralık 2004 23:40 tarihinde demiş ki: iyi guzel orduevlerinde fiyatlar gayet iyide bunlar sadece rutbelilerin alisveris yaptıgı yerler. kışlalarda neden ucuzluk yok. ben askerlik yaparken askeriyenin kantini disardan daha pahalıydı sehrin merkezindeki kantin ise (sadece rutbelilere acik olan)çok ucuzdu. tabiki bizlerin girmesi yasaktı yararlanamıyorduk pahalı pahalı alıyorduk kışlanın kantininden. allahtan revamı bu sorarım sizlere?? milyonları goturenler ucuz ucuza alsın ayda 10m maas verdikleri askerlerede pahalıya satsın. hani hadi bizim paramız allaha sukur vardıda ya olmayanlar. yazık gercekten cok yazık.. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 buda cine5inn kiyagi orduevlerine ozel fiyati var:) said: Mayh3m, 25 Aralık 2004 02:16 tarihinde demiş ki: heh bide lojmanlarıda harika ordu evinin.. cine5 veya digiturk falan olması lazım odalarda.. sudan ucuz hersey.. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Tamamen cıgrından cıkmış bır topıc bır asker cocugu olarak esefle kınıyorum orduevlerı beleş dıyenlerı heralde konuyu acan arkadaş ıstanbul dısında veya ucra bır orduevınde ıctı kı astsubay orduevı demiş normaldır Ordu bole bır uygulama yapıyordu senelerdır herkesın dılınde orduevelerı cok ucuz dıye ama elektırıge para vermıyor suya para vermıyor elemanına maaş vermiyor ve sızı kazıklamamk gıbı bır derdı yok-tu bir zamanlar ozellıkle gazetelerı takıp edıyorsanız orduya verılen odenek her sene kısılıyor AB baskısıyla her sene bır oncekınden daha az para gıdıyor mıllı savunmaya ordu ıse kendı parasını kendı karsılamak ıcın sırketlesmeye basladı bir yandan OYAK bankası bır yandan ordu pazarları bır yandan tukaş bır yandan aselsan ın pıyasaya da uretım yapması ıle ordu kar yapmayı amacladı dı kı bunun bır parcası olarak orduevlerındekı yemek ve eglence kısımlarını ozelleştırmeye basladı kımse kıytırık bır assubay lojman barını alma zoysa fenerbahce orduevının havuzuna bakalım gata nın kantınıne bakalım ve ordu artık kar koymaya basladı parayı cıkarabılmek ıcın hatta tarıhınde ılk defa muvazzaf/emeklı dınlemeden askerı kart sahıbı tum subaylardan rutbelerı oranında yardım parası aldı bu sene hemde zorunlu aldı bu parayı ve karsılıgında bandrol sattı bu bandrol olmadan orduevlerıne gırılmıcek dedı orduevlerınde fıyatlar su anda dısardan daha pahallı Cevizli askeri kampında bır patates kızartma yedım 2 yıl once bır tabak 300gr bıle yok ve odedıgım ucret 4 mılyondu feenrbahce ordu evınde bır mantı 13 mılyondu gecen sene uzaktan laf atmak kolay hadı askerı yasamın sartlarını maaslarını gectım ama beleş demek ohh kebap askerler sıyırttı demek sızın guvenlıgınız ıcın kendı hayatlarını yok sayan ortalama 35 sene bu vatana hızmet eden aıle hayatı olmıyan 3 yıl doguda 3 yıl kuzeyde 3 yıl guneydoguda surunup gıden ve aılelerınıde beraberınde surıklıyen yetmedı ıse canlarını koyan ve emeklı oluncada 10 yıl ıcınde meslek yıpranma payı yuzunden vefat eden cocuklarınla ve karısıyla doya doya yasayamıyan kac ınsan vardır bırılerı dıcek sımdı bızemı sordular yapmasınlar dıye eh asker olan cogu ınsan vatanının ona yukledıgı sorumlulukların farkında 15 ay kısadonem ı cekemıyen adamlar var burda bu sızın belescı dedıgınız adamlar mınımal 35 yıl uzun donem cekıyorlar ve herbırı sızın gıbı dusunup bıze ne baskası korusun deseydı sımdıye kadar coktan yıkılmıstı bu ulke ne dedıgınızı bılerek konusun[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 devletin %50 bütçesi orduya gidiyor bu arada.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ordu evi rulaz canim, gittik 8 kisi tika basa yiyip, ictik verdigimiz hesap 50 milyon falandi ehae. evde boyle bir seyi yapsan kim bilir ne kadara mal olurdu. 50 milyondan fazla olacagi kesin ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: tunch, 25 Aralık 2004 12:24 tarihinde demiş ki: devletin %50 bütçesi orduya gidiyor bu arada. %50 'yi birakin %10 kadar bir bolumu egitime gitseydi, simdiki halimizden en azindan bir 10-20 sene daha ileride olurduk.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 abi ordu evinde sarhoş olacak kadar içkiyi nasıl verdiler size bence vermezler yani hafif şöyle kafan hoş olmaya başladımı postalarlar gibi geliyor[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Askeri kartlı bir arkadaş grubunuz olmadığı sürece ordu evleri pek gidilecek mekan olmuyor malesef :[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar