Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Yahu pes. Kassin diye acik biraktik kapandi mi hemen. Vay arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Dworgian said: O beni öldüren okçu kim abi sen onu de bana :). Tanidik biri olmasi ayri sinir bozucu aheuhauehae abi ben öldürdüm lan. savede falan kaymış bütün parayı almış char, sen de hepsini çalmışsın para yok. okladım geri aldım resledim sonra zaten sdfkjsnvjnds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ahahaha ÇALARIM. ama abi çok saçma 30k parayı 1 1 çalmışım ve anca 73.3 mü olmuşum. ühühüh NEYSE BU GECE ZABAHA KADAR ÇALACAK!!!111 edit: bir ara kasaya 30k daha bir de 1k balık koy ben sana diger karakterle veririm sonra. öyle kesin olsun ölmememiz vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 olm benim ignotları kim çaldı lan? bütün hırsızlar pati'den mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Satılık char/hesabı olan varsa dürtsün pmden. Warrior lazım. Archery skilli varsa önceliğim. MAge felan da olur. Craft da olur, ne olursa olur yane. Feci oynayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Dworgian said: ahahaha ÇALARIM. ama abi çok saçma 30k parayı 1 1 çalmışım ve anca 73.3 mü olmuşum. ühühüh NEYSE BU GECE ZABAHA KADAR ÇALACAK!!!111 edit: bir ara kasaya 30k daha bir de 1k balık koy ben sana diger karakterle veririm sonra. öyle kesin olsun ölmememiz vs :D yok işte 30kyı tek tek çalmamışsın zaten sdfkvsvd macro bozulmuş bütün parayı tek seferde üstüne almış char. ondan sonra çalmışsın tek hamlede :D yoksa para falan bitmiyor anca işte macro sıçınca. 15knın altına bile inmedi daha. balık atarım sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 snoop kasmak ıstıyorum varmı kasmak ısteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 gel bizim eve kas sen de boş boş duruyoruz gece gündüz nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 brit bank dan alabılır mısınız benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 geliyorum nick ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 adfjadf patladı saveden sonra. 18sn save nedir ayrıca 10 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yemin ederim cenabetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ahaha jacabo gitti geri açıldı dworgla birlikte ortadoğunun en çetin hırsızları olacağız inşallah maşallah. server açıldığında bile ilk giren biziz sdlkvsmdkvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ahahahahah olm con lost tan sonra spamlıyoruz direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://i.imgur.com/Fwy57vp.jpg http://i.imgur.com/cizy81q.jpg http://i.imgur.com/S4N0pvk.jpg http://i.imgur.com/OXZt2S9.jpg eylemlerimiz sürüyor sduıfhsdjklfnhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 server kapandı abi darısı hükumetin başına ahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Ben böyle serverın aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://i.imgur.com/nOYg34d.png asdsfvafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 evde amele gibi skill kasmaktan ortamı kaçırdım kjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Hype bitti galiba,server boştu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ne zaman girdin bilmiyorum da adım atılmayacak halde lag varken bile 450 kişi var lanet olası serverda. çıkın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 adam olması sıkıntı degil de, lag sorunu biraz daha uzarsa server'ı alıp bi taraflarına sokabilirler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Pruuuu gel de thief kasalım bühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Giriyorum benim thief ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Abi benim thief çok farklı mecralarda :) O evden çıkamam şu an. 90 a kadar geldim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar