Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bellow ve karatan sattı, hırsızım 63.3 de şu an. yaklaşık levelda olan hırsız varsa kasalım. benim 63 lük hırsızın karşısına 52 lik karakter koyunca tüketiyor 2 3 saate hiç macroya bırakılmıyor o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 toggie said: ben, llama, dwo, spomas, suark, pyro, moriarity, bellow. birkac kisi daha vardır. sabah girdim brit bankta 3 kişi idik kimse oynamıyor artık sanırsam sabahları bomboş server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 zaten sabahları oynayan değil macrolayanlar vardı. e ph bitene kadar tonlarca karakter kastı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Dworgain biz evdeyiz kasıyoruz Jacabo da katıldı aramıza niye sattı filan diyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 djasdlkasj Abi gece gittin daha gelmedin. senin evin markı ve anaktarı lazım bana madem. gerçi siz aldınız gittiniz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yoo evdeyiz hatta dün sabahtan beri kasıyorum evde dedim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 gel brit bankaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bende gelcem nerdesiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 BeIlow said: gel brit bankaya sdksjdljsa akşam olm akşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Brit bankada bekliyorum ben şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 tmm abi yaklaşık 7 saat 20 dkk beklersen gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 İndirip bi bakayım. Belki oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kimse oynamaz tabi rare tube ile boyarmisin dedigimiz adam dante hazretlerinden olmasindan oturu ve benim guildimin kubat damage olmasina ragmen 10k istio lol :)) neyse bi scroll of enchancment midir nedir o zimbirti icin yardimci olan varsa donup kasabilirm biktirdi bu nebulanin mal serveri ya ne reaper var ne earth elemental. herifler biton system eklemis sphere ye denyolar bide 700 kisi al server 1 ay sonra basladi 14sn de save almaya. okdr item okdr sistem ne icin yani. basit bi sistem kur pvp uzerine gec. ozentilik de biyere kdr djkfd icimdeki zehiri doktum yine heafldkjsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sakin :) malzemeler için mi yardım istiyorsun sen scroll da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Valla direk scrollu verirsen de olur :))))))))) evet malzemeler icin yardim gerekiyor. Papua da aradim abi reaper saga sola yukari assaga heryone kostum 1 tane ceset buldum a corpse yaziodu ondanda bi bok cikmadi. cesedin kendisi bu WoW daki tree of life miydi neydi night elflerin oldugu mekanlardaki yuruyen agaclara benziodu ehuaehjef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Hangi sunucuda oynuyorsunuz heves yaptım bir an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sen 500k versen boyamıyorum abi gıcığım cunku alla alla. zorla mı. her dakika ağlıyosun şu topicte. normalde bedava boyuyorum kubattan olsun olmasın ama öyle damdan düşer gibi bi meraba demeden boya derse biri gıcıklık yapıyorum evet. köle yok sonuçta karşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 toggie said: ben, llama, dwo, spomas, suark, pyro, moriarity, bellow. birkac kisi daha vardır. Vasıfsız Karembeu - Majesty olarak 2 charla devam. 2 sinide guildden cıkardım. vasıfsız Fromm Abyss guildinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 dworgian bu arada sen 2-3m'e vendor bulursan iyi bir yerelrde bana söyle ben sana alayım vendoru işin görülsün mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 HotLine said: Valla direk scrollu verirsen de olur :))))))))) evet malzemeler icin yardim gerekiyor. Papua da aradim abi reaper saga sola yukari assaga heryone kostum 1 tane ceset buldum a corpse yaziodu ondanda bi bok cikmadi. cesedin kendisi bu WoW daki tree of life miydi neydi night elflerin oldugu mekanlardaki yuruyen agaclara benziodu ehuaehjef FD için earth elemental ve liche keseceksin. Her mezarda var licheler. EE için de despise a git mesela en yakın. Bende olan FD ları veririm sana np. DW için de bir LJ karakter lazım. Normal ağaçları kazdıkça çalı çırpı düşüyor. O çalı şırpıyı skinning knife ile keserden DW oluyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 moriarty said: dworgian bu arada sen 2-3m'e vendor bulursan iyi bir yerelrde bana söyle ben sana alayım vendoru işin görülsün mis gibi Hmmmm. tmm abi sağol. şimdilik toggie nin vendora yamandım zaten pahalı ürünüm pek yok ama kolaylık olur cidden. Bakınayım ben vendor. Boş vendor yeri de arıyorum zaten ayrıca. PS: Bir de şu ara thief kastığım için normal oyun oynayamaz oldum içim kıyıldı thief den :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 boş vendor çıkmaz abi hiç. sen nebula foruma falanda bak satıyolar bazen pazar alanında playerlar kendi vendorlarını. öyle bi durumda iletişime geç direk yew dante ödeyecek falan yaz adama rezerveyi yap hemen alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ok dir danke dante. kafiye de yaptım :| edit: ama o vendora vereceğim paranın çıkması aylar alır gibi gelio. gerçi satış olursa gaza gelip kasabilirim tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 herkesin takıldığı bi vent falan var mı akşam gelek 2 muhabbet edek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Dworgian said: ok dir danke dante. kafiye de yaptım :| edit: ama o vendora vereceğim paranın çıkması aylar alır gibi gelio. gerçi satış olursa gaza gelip kasabilirim tabii :D verme olum geri parayı benden olsun işte onu diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar