Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

toggie

Öne çıkan mesajlar

kimse oynamaz tabi rare tube ile boyarmisin dedigimiz adam dante hazretlerinden olmasindan oturu ve benim guildimin kubat damage olmasina ragmen 10k istio lol :)) neyse bi scroll of enchancment midir nedir o zimbirti icin yardimci olan varsa donup kasabilirm biktirdi bu nebulanin mal serveri ya ne reaper var ne earth elemental. herifler biton system eklemis sphere ye denyolar bide 700 kisi al server 1 ay sonra basladi 14sn de save almaya. okdr item okdr sistem ne icin yani. basit bi sistem kur pvp uzerine gec. ozentilik de biyere kdr djkfd icimdeki zehiri doktum yine heafldkjsfh
Sosyal ağlarda paylaş

Valla direk scrollu verirsen de olur :))))))))) evet malzemeler icin yardim gerekiyor. Papua da aradim abi reaper saga sola yukari assaga heryone kostum 1 tane ceset buldum a corpse yaziodu ondanda bi bok cikmadi. cesedin kendisi bu WoW daki tree of life miydi neydi night elflerin oldugu mekanlardaki yuruyen agaclara benziodu ehuaehjef
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

Valla direk scrollu verirsen de olur :))))))))) evet malzemeler icin yardim gerekiyor. Papua da aradim abi reaper saga sola yukari assaga heryone kostum 1 tane ceset buldum a corpse yaziodu ondanda bi bok cikmadi. cesedin kendisi bu WoW daki tree of life miydi neydi night elflerin oldugu mekanlardaki yuruyen agaclara benziodu ehuaehjef

FD için earth elemental ve liche keseceksin. Her mezarda var licheler. EE için de despise a git mesela en yakın. Bende olan FD ları veririm sana np.

DW için de bir LJ karakter lazım. Normal ağaçları kazdıkça çalı çırpı düşüyor. O çalı şırpıyı skinning knife ile keserden DW oluyor direk
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

dworgian bu arada sen 2-3m'e vendor bulursan iyi bir yerelrde bana söyle ben sana alayım vendoru işin görülsün mis gibi

Hmmmm. tmm abi sağol. şimdilik toggie nin vendora yamandım zaten pahalı ürünüm pek yok ama kolaylık olur cidden. Bakınayım ben vendor. Boş vendor yeri de arıyorum zaten ayrıca.

PS: Bir de şu ara thief kastığım için normal oyun oynayamaz oldum içim kıyıldı thief den :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...